Şimdi Ara

Dizi kanalları Türksat'da NEDEN HD (1080p) değil de 576p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 15 gün önce Arçelik Bayisinden aldığım "1 yıllık Ailenin Yıldızı + Dizi Paketi" abonelik kodu ile Digiturk üyesi oldum.
    Kurulum yapıldı. Ancak; uzaktan kumandanın KANALLAR tuşuna basınca çıkan
    2.sıradaki Sci-Fi
    3.sıradaki Comedy
    4.sıradaki Vice
    5.sıradaki Drama
    kanal isimlerinden sonra "HD" yazmıyor.
    Bu kanalların herbirini açıp, uzaktan kumandanın "i" (info" tuşuna basıp kanal bilgilerini görüntülediğimde, hepsi de 576i olarak görünüyor.
    Aynı durum film kanallarında 1080i, yani olması gerektiği gibi HD kalitesinde.
    ACABA;
    Herkeste durum aynı mı? Dizi kanalları 576i mı? YOKSA sadece bende mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 10 Ağustos 2019; 12:27:53 >

• Hocam Merhabalar fişi çekip takın kolay kurulum yapın hdler gelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    En az 3 kez elektrik bağlantısını kesip yeniden kurulum yaptım. Durum aynı.
    Dizi kanal adlarının sonunda HD ibaresi yok ve dizi kanallarında iken "info" tuşuna basıldığında i576 olarak görünüyor.
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    üyeliğiniz türksattır

türksatta dizi film kanalları hd değil spor kanallarından da sadece beinsport1 kanalı hd

hd izlemek isterseniz eutulsat uydusundan yayın almanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 2 Ağustos 2019; 14:35:24 >
    Hocam Merhabalar

Eutelsat üzerinden alıp almadığınızı kontrol edin. Olmazsa müşteri hizmetleri ile görüşerek konu hakkında bilgi alın.

• Evet, Türksat uydusu üzerinden kurulum yaptık. AMA film kanalları HD, i1080 yazıyor "info"ya basınca.
    Çatıda 3-4 yıl önceki aboneliğimden kalan bir digitürk anteni var ama çatı arasından daireye tek kablo geliyor.
    Aynı zamanda D-Smart mega paket abonesi olduğumdan Türksat'ı da kullanmak zorundayım.

Herhangi disecq ile sorun çözülebilir mi?
    Türksat'da ve Eutelsat'dan gelen kabloları disecq'e bağlasam, daireye giden kablo her 2 antenin sinyalini taşıyabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 2 Ağustos 2019; 18:52:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Evet, Türksat uydusu üzerinden kurulum yaptık. AMA film kanalları HD, i1080 yazıyor "info"ya basınca.
    Çatıda 3-4 yıl önceki aboneliğimden kalan bir digitürk anteni var ama çatı arasından daireye tek kablo geliyor.
    Aynı zamanda D-Smart mega paket abonesi olduğumdan Türksat'ı da kullanmak zorundayım.

Herhangi disecq ile sorun çözülebilir mi?
    Türksat'da ve Eutelsat'dan gelen kabloları disecq'e bağlasam, daireye giden kablo her 2 antenin sinyalini taşıyabilir mi?
    taşır tabiki diseq ile 8 uyduyu tek kablo ile cihaza bağlayabilirsiniz
  • beIN Movies Action - beIN Movies Premiere
    beIN Movies Türk SD ve beIN Movies Premiere HD
    beIN Movies Action HD digiturk sinema kanalları turksat üzerinde bulunmaktadır. Diziler ise tamamen SD.
  • Abi fişi çekip takmayla ne alakası var . Birden bire anten türksattan eutelsata mı dönecek fişi takınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Digitürk Müştseri Hizmetleri aradı. Apartmanda eski aboneliğimizden kalan, hazır Eutelsat'a dönük ve kablosu boşta digitürk anteninin mevcut olduğunu ama kurulum yapılırken "Türksat üzerinden kurulum yapılırsa kanal sayısının eksik ve dizi kanallarının kalitesinin düşük olacağı bilgisinin verilMEdiğini" belirtmeme rağmen; Arçelik Bayisinden aldığım Ailenin Yıldızı + Dizi Paketinin Türksat'a tanımlı olduğunu, aktivasyon kodunun da Türksat için gönderildiğini, Eutelsat antenine bağlantı yapılırsa mevcut aktivasyon kodunun geçerli olMAdığını, yeni kod gönderilirse mevcut kdoun dolayısıyla da abonesi olduğum paketlerin geçersiz olacağını geveledi. Çözüm üretmediler. BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturdum. Bakalım çözüm olacak mı?
  • BTK üzerinden oluşturduğum şikayet kaydı üzerine 06.Ağustos'da aradılar, aktivasyon kodumun Eutelsat için geçerli olup olmadığını kontrol edeceklerini söylediler. Aynı gün içinde tekrar arayarak kodun Eutelsat kurulumu için de geçerli olduğunu ve paketlerimi ücretsiz olarak Eutelsattan izlenebilecek şekilde Eutelsata geçiş sağlanabileciğini söylediler. Dün akşam iş çıkışı dairemizden gelen kabloyu, önceki aboneliğimden sonra 4-5 yıldır boşta duran Eutelsat uydusundan gelen kabloya bağlantı yaptım. Daireye inip Digitürk receiver'ı açıp, Eutelsat üzerinden kolay kurulumu yaptım. Dizi kanalları olması gerektiği gibi ekranda HD ibaresiyle çıktı, ayrıca Bein Movies Premiere 2 ve Action 2 kanalları da çıktı. Sorun çözüldü

Hocam Merhabalar

Çok sevindim. Hayırlı olsun. İyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Az önce Digitürk Müştseri Hizmetleri aradı. Apartmanda eski aboneliğimizden kalan, hazır Eutelsat'a dönük ve kablosu boşta digitürk anteninin mevcut olduğunu ama kurulum yapılırken "Türksat üzerinden kurulum yapılırsa kanal sayısının eksik ve dizi kanallarının kalitesinin düşük olacağı bilgisinin verilMEdiğini" belirtmeme rağmen; Arçelik Bayisinden aldığım Ailenin Yıldızı + Dizi Paketinin Türksat'a tanımlı olduğunu, aktivasyon kodunun da Türksat için gönderildiğini, Eutelsat antenine bağlantı yapılırsa mevcut aktivasyon kodunun geçerli olMAdığını, yeni kod gönderilirse mevcut kdoun dolayısıyla da abonesi olduğum paketlerin geçersiz olacağını geveledi. Çözüm üretmediler. BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturdum. Bakalım çözüm olacak mı?
    aynisini bana da yaptilar, kendileri ne söylediklerini bilmedikleri icin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.