Şimdi Ara

Dizi önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana şöyle güzel beni sıkmayacak bir dizi önerir misiniz? İzlediklerimi ve yarım bıraktıklarımı yazayım.

Supernatural:en sevdiğim dizilerden biridir. Devam ediyorum.
    Vampir Günlükleri: İlk 3 sezonunu çok beğenmiştim. 4. bayağı bozdu ama devam ettim. 5. sezonda bıraktım
    Prison Break:Harika bir diziydi. Varsa böyle bir dizi önerin lütfen.
    Lost:Güzeldi. İzledim
    Arrow: Devam ediyorum
    Hannibal:devam ediyorum
    Sherlock:Devam ediyorum.
    Chuck:İzledim
    Fringe:Bittiğinde çok üzülmüştüm. Fringe gibide olabilir.
    Spartacus:İzledim.
    How I Met Your Mother:Devam
    2 Broke Girls: Devam
    Dexter: 1. sezonunu izlemiştim. Beğenmiştimde ama 2. sezonda bıraktım.
    Breaking Bad:2. sezona kadar geldim ama devam etmedim sonra.
    The Walking Dead:Devam ediyorum.
    Game Of Thrones:Devam
    Teen Wolf:Arada izlerim.
    Oz:Çok övdüler bu diziyi. Birinci bölümünü izledim ama pek sarmadı. Kötü demiyorum. O sıralar aksiyon arayışı içerisindeydim. 1. bölümüne pek yoktu.

Şuanlık aklıma gelen diziler bunlar arada atlatmış olarbilirim kusura bakmayın. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Edit: Arkadaşlar hepiniz Breaking Bad'e devam et demiştiniz. İzledim. 2-3 gün önce bitirdim. İzlediğim en iyi dizi bence. Yeni konu açmaya gerek görmedim. Buradan devam edeyim. Breaking Bad bitti hangi diziyi izlemeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 18 Mart 2014; 16:01:36 >

• Yahu biriniz önerinde bu gece başlayayım
  • ''Unsere Mutter Unsere Vater''
    ''Flash forward''
    ''Black mirror''
    ''Death note''
    ''The Confession''
    ''The Deep''
    ''The Lost Room''
    ''The Prisoner''
    ''The Fall''
    ''A young doctor's notebook''

Herhangi birinden bir kaç sahnesine bakıp, Hoşunuza giden olursa ''başlıyabilirsiniz'' ama ''kesinlikle'' tavsiyem ''Unsere Mutter Unsere Vater''
  • Unsere Mutter Unsere Vater'ı araştırdım bayağı hoşuma gitti. Zaten 3 bölüm galiba. Teşekkür ederim.
  • Breaking bad'e devam et derim ben
    Ayrıca Under the Dome , Person of Interest ve Suits öneririm
  • kuftikufti kullanıcısına yanıt
    Breaking Bad'ı çok övdüler. 1. sezonunu beğenmiştim ama iki hoşuma gitmedi diye bıraktım. Under The Dome ve Person Of Interest i izledim yazmayı unuttumuşum kusura bakma. Suits de konu olarak pek bana hitap etmiyor. Breaking Bad in 2. sezonunu bitirmeye çalışacağım. 3 güzelmiş dediler.
  • Breaking Bad'i 2.sezonda bırakmakla büyük hata etmişsin.

Devam et derim kesinlikle
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Çok kararsız kaldım. The Oz'un 1. sezonu var şuan. Ona bakacaktım. En iyisi Breaking Bad'in de 2. sezonunu indireyim hangisi hoşuma giderse ona devam edeyim.
  • banshee harika bir dizi.basit senaryo iyi anlatım iyi oyunculuklar.aksiyon heyecan sıkmadan izletir kendini.
  • Dostum dalga amaçlı yazmıyorum sen Oz'ları karıştırdın sanırım

Aşağıda ki Oz' filmiyle karıştırdın herhalde.Bugüne kadar çok dizi izledim ilk bölümünden ne kadar psikopatça dizi olacağını belli eden başka bir dizi görmedim.Bunu oz'ın ilk bölümünün son sahnesini hatırlayanlar bilir.Ölümüne kavga,ırk çatışması,isyan ne ararsan var.Spoiler yersin ama güzel bir isyan sahnesi için youtube'a ''oz riot'' yaz ilgini çeker belki

• @Gokalp. Zaten dizi kötü demedim. Biraz eski gelmişti ve aşırı aksiyon yoktu. Bide ilk böümün sonunda olan olay çok içime oturdu. Tekrardan başlayacağım karar verdim. @serial206 Bakacağım teşekkürler.
  • 24
    Vikings
    Band of Brothers
    The Lost Room
  • Breaking Bad kesinlikle devam etmelisin.Homeland var onu da izleyebilirsin bence.bunların yanında 2014 yapımı Black Sails ve True Detective var onlara da bi bakmalısın geleceğin dizileri olacak onlarda.The Sopranos.ayrıca bir Dexter hayranı olarak her ne kadar sonlara doğru bozmaya başlasada bitirmeni tavsiye ederim.
  • Evet arkadaşlar Breaking Bad bitti. Başka bir tane önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

Bana şöyle güzel beni sıkmayacak bir dizi önerir misiniz? İzlediklerimi ve yarım bıraktıklarımı yazayım.

Supernatural:en sevdiğim dizilerden biridir. Devam ediyorum.
    Vampir Günlükleri: İlk 3 sezonunu çok beğenmiştim. 4. bayağı bozdu ama devam ettim. 5. sezonda bıraktım
    Prison Break:Harika bir diziydi. Varsa böyle bir dizi önerin lütfen.
    Lost:Güzeldi. İzledim
    Arrow: Devam ediyorum
    Hannibal:devam ediyorum
    Sherlock:Devam ediyorum.
    Chuck:İzledim
    Fringe:Bittiğinde çok üzülmüştüm. Fringe gibide olabilir.
    Spartacus:İzledim.
    How I Met Your Mother:Devam
    2 Broke Girls: Devam
    Dexter: 1. sezonunu izlemiştim. Beğenmiştimde ama 2. sezonda bıraktım.
    Breaking Bad:2. sezona kadar geldim ama devam etmedim sonra.
    The Walking Dead:Devam ediyorum.
    Game Of Thrones:Devam
    Teen Wolf:Arada izlerim.
    Oz:Çok övdüler bu diziyi. Birinci bölümünü izledim ama pek sarmadı. Kötü demiyorum. O sıralar aksiyon arayışı içerisindeydim. 1. bölümüne pek yoktu.

Şuanlık aklıma gelen diziler bunlar arada atlatmış olarbilirim kusura bakmayın. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Edit: Arkadaşlar hepiniz Breaking Bad'e devam et demiştiniz. İzledim. 2-3 gün önce bitirdim. İzlediğim en iyi dizi bence. Yeni konu açmaya gerek görmedim. Buradan devam edeyim. Breaking Bad bitti hangi diziyi izlemeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Shameless gülmek istiyorsan izle tavsiye ederim.Ama aile ortamında sakın açım deme

• eagle795 kullanıcısına yanıt
    Onun 1. sezonundayım şuan. Tek izliyorum Bunların haricinde ciddi olayları olan şaşırtan bir dizi arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

Onun 1. sezonundayım şuan. Tek izliyorum Bunların haricinde ciddi olayları olan şaşırtan bir dizi arıyorum.

• Anime izle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyonlu dizi seviyorsunuz hocam ama OZ'da bolca aksiyon vardır ama olsun zevkler farklıdır.

Size önerim savaş dizileri: Band of Brothers
    Analarımız Babalarımız(Unsere Mütter Unsere Vater diye aratın)
    Person Of Interest

Ve BElki hannibal ve Dexter2ı sevebilirsiniz. Dexter'ı seversiniz ama Hannibal daha senaryolu ve gerçekçi dizidir yani OZ ve Breaking Bad gibi.

VEE KESİNLİKLE İZLEMEN GErEKEN

The Sopranos
    The Wire
    OZ(Bir şans daha ver)
    Home3land
    The IT Crowd(sevmeyebilirsin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 18 Mart 2014; 21:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Anime izle :)

Death Note u 25. bölüme kadar izledim. O bölümden sonra bitti benim için. FMA yı bitirdim çok güzeldi. Code Geass dı galiba ismini tam hatırlamıyorum. 1. sezonu bitirdim daha devam etmedim. Bunlar haricinde de 2-3 animeye baktım ama pek sarmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.