Şimdi Ara

Dizi Tavsiye Edebilecekler İçeriye Alalım sizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkadaşlar başlık zaten konuyu özetliyor ben size yanlızca seyretmiş ve sevmiş olduğum dizileri söyleyeceğim ve tavsiyeleriniz üzere inşallah yeni diziler keşfetmiş olacağım
    Şimdiye kadar izlediğim gelmiş geçmiş en iyi dizi ve bende yeri bambaşka olan 6 müthiş sezonuyla ''The Sopranos''
    Şu anda izlediğim ve yeni sezonunu beklediğim dizi var oda ''Boardwalk Empire''.Bu iki dizi gibi kurgusu konusu seyri keyifli olan dizileri arıyorum.Türleri bu iki dizi gibi olursa çok sevinirim ki tabi sopranos gibi bir dizi daha olamaz onu biliyorum.Malum zaten ''James Gandolfini'' yide kaybettik geçen yıl :(
    Neyse kısa ve öz boardwalk empire tadında diziler var ise bana söyler misiniz ?

• o dizileri bilemem de kurgu olarak Breaking Bad sağlamdır.
  • - Breaking Bad
    - Homeland
    - True Detective
    - Sherlock

Boardwalk Empire'ı izlemediğimi için bu önerdiklerim ile alakası olmayabilir. Ancak önerdiğim dizilere göz atmanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 13 Şubat 2014; 13:07:03 >
  • mad man olabilir
  • The Sopranos benimde listemin birinci sırasındadır.İkinci sıra da Breaking Bad gelir.Boardwalk empire a başlayacam yakında çok övüyorlar.
    Size "Deadwood" dizisini önerebilirim dönem dizisi olarak.Bana göre gelmiş geçmiş en iyi oynanan karakteri barındırır.Avatarımdaki "Al Swearengen"
    Hbo severlerin izlemesi gereken dizilerden biri.
  • Breaking Bad
  • The OZ. Konusunu seversen bu alanda bundan iyisi yok zaten bi HBO dizisi , izlemeni öneririm kesinlikle..
  • komedi +18 tarzı
    blue mountain state

normal dizi olarak
    breaking bad
    twd
    prison break
    lost
    vikings
    six feet under
  • Breaking Bad
  • Breaking Bad
    Game of Thrones
    The Walking Dead
    The Blacklist
    True Detective
    Sherlock
    Six Feet Under
    Oz
    Band of Brothers
    Vikings
    Prison Break
  • Sherlock

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuya aynı dizileri yazıyorum ama senin ilacın bunlar.
    The Wire
    Breaking Bad
  • Vay be Boardwalk Empire izleyen de varmış.Senin de benim gibi Boardwalk Empire'ın fanatiği olduğunu düşünerek True Detective öneririm.Yeni başlamış ve ve 4 bölümü bulunan bir HBO dizisi.Bunlar haricinde Breaking Bad ve OZ öneririm.Senin ilacın bunlar
  • Sopranos seviyorsan hemen tavsiyeleri okumayı bırak ve direk Lilyhammer izle.
  • Sopranosu nerden baksanız 6 sezonu 3 defa felan bitirmişimdir bildiğin hastasıyım yani james gandolfini zaten en sevdiğim aktördü.
    Dikkatimi çeken bir çok kişi Breaking Bad demiş eve gidince bir bakacağım işteyim şimdi bir dostumuzda True Detective,OZ demiş boardwalk empire seyrediyorsan demiş evet boardwalk empire da çok çok sevdiğim bir dizi konu kurgu özellikle başroldeki aktör yine oda sopranosta oynamıştı bir zamanlar.Önerileriniz ve ayırdığınız vaktiniz için teşekkürler şimdiden hepinize eve gidince bütün dizilerin konusu vb. inceleyip aralarından seçim yapacağım Fakat söylemeden geçemeyeceğim Lilyhammer cidden ilgimi çekti eve gidince kesinlikle önce onu listeme alacağım tam benlik bir diziymiş Önerilerinizi esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonofDurin -- 13 Şubat 2014; 21:06:36 >

• Sherlock :) kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdakileri izleyebilirsin. Hiç birisinden pişman olmazsın. Özellikle Breaking Bad.
  • american horror story
    1 ve 2 sezon izle

3 e bakma bile çocuk filmi olmuş
  • Senaryo olarak Sherlock'u öneririm. Zaten toplam 9 bölüm var şuanda, izleyin hepsini pişman olmayacaksınız.
  • Tarzınız mı bilmem ama Denizler İmparatoru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.