Lost Flash Forward Prison Break Walking Dead GoT Dexter
vs vs. dizileri izledim. Lost tarzı veyahut Walking Dead tarzı post-apokaliptik dönemi işleyen dizi tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
Fringe,Supernatural,Heroes,Battlestar Galactica,Smallville kıyamet veya dünyanın sonu gibi değil ama bunları da izleyebilirsin Breaking Bad,True Detective,House,Sherlock,Oz,Chuck
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Fringe,Supernatural,Heroes,Battlestar Galactica,Smallville kıyamet veya dünyanın sonu gibi değil ama bunları da izleyebilirsin Breaking Bad,True Detective,House,Sherlock,Oz,Chuck
Oz ' un mevzusu nedir , izlemeyi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Oz ' un mevzusu nedir , izlemeyi düşünüyorum
genel olarak bir hapishaneye düşen mahkumların hayatlarını konu alıyor. dini inançlar,ırk,renk gibi şeyler üzerine gruplar var onlar arasında yaşanan çekişmeler,kavgalar var. hayat üzerine acaip mesajlar veriyor. ayrıca hukuk sistemini eleştirip hapishane hayatının zorluklarını anlatıyor. gözüne sıkıcı gibi gelebilir ama değil aynı zamanda izlerken büyük zevk veriyor :D tabi cinsel içerikli sahneler,iğrenç işkenceler,kavgalar da var. ama izlenmesi gerekir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme