Şimdi Ara

dizigold & dizibox kapatıldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizileri bu iki isteden takip ediyordum genelde an itibariyle erişim engellenmiş durumda.

dns, vpn gibi çözümlerle giriliyor.

var mı direk erişime açık olan tavsiye ettiğiniz kullandığınız site arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dizigold & Dizibox Kapatıldı

Bildiğiniz üzere, ülkemizde popüler iki dizi izleme platformu olan Dizigold ve Dizibox, son zamanlarda kapatılmıştır.

Dizibox, Türkiye'de yasa dışı içerik yayınladığı gerekçesiyle Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişime engellenmiştir. Dizigold ise RTÜK tarafından yapılan incelemeler sonucunda, Telif Hakları ve Sinema Yasası kapsamında kapatılmıştır.

Bu kapatmalar, dizi ve film izleyicileri arasında büyük bir boşluk yaratmıştır. Ancak yasal yollarla dizi ve film izleyebileceğiniz birçok alternatif platform bulunmaktadır. Bu platformlar arasında dijital yayın platformları, uydu kanalları ve DVD/Blu-ray satış noktaları yer almaktadır.

Dijital yayın platformlarına örnek olarak Netflix, BluTV ve Amazon Prime Video verilebilir. Bu platformlar aylık abonelik karşılığında çok çeşitli dizi ve film içeriği sunmaktadır. Uydu kanalları ise D-Smart, Türksat Kablo ve Digiturk gibi şirketler tarafından yayınlanmaktadır. DVD/Blu-ray satış noktalarından da dizi ve filmlerin fiziksel kopyalarını satın alabilirsiniz.

Dizigold ve Dizibox'ın kapatılması, yasal olmayan içerikle mücadele ve telif haklarının korunması açısından önemli bir adımdır. Ancak bu kapatmaların, güvenli ve yasal yollarla dizi ve film izlemek isteyen kullanıcılar için de bazı zorluklar yaratabileceği göz ardı edilmemelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dizilab
  • dizibox kullanıyordum kötü oldu bu. Onlinedizi var her diziyi yüklemiyor ama yüklediği zaman da öğlenden önce yüklüyor.
  • Dizilab varken..
  • dizimag
    dizipub
    dizilab
  • dizipub kullanıyorum çok uzun süredir. Dün dizimag'e bakayım dedim hemen hemen eski sitenin aynısı olmuş. Dizimag de güzel diyebilirim.
  • Dizibox diğer sitelere göre daha erken yüklüyordu kötü olmuş bu. Genellikle dizipub kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix dizi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan ikiside açık herhangi bir sorun gözükmüyor bende .
  • Buna dizist'de dahil. DNS yerine "BlueLife Hosts Editor" kullanıyorum.
    Şu an ufak farkla onlinedizi.co dizileri erken yayınlıyor.
  • Onlinedizi.co burdan izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.