Şimdi Ara

dizüstü alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben dizüstü almayı düşünüyorum, fakat dizüstülerden pek anlamıyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Dizüstünü almamdaki amaç internet, müzik, ofis yazılımları, vb. yani oyun gibi sistemi kasacak fazla bi şey yapmayacağım. Bana hangi markayı önerirsiniz. Bir de son olarak dizüstülerde normal pcler gibi toplama oluyor mu?
    Yardımlarınızı bekliyorum....
    iyi akşamlar...

• HP alabilirsin. En ucuz ve küçük modelini(hafif) seçsen iyi olur.
  • SavageWarrior ilgin için teşekkürler.
    bana bir sistem konfigürasyonu önerebilir misin?
  • sistem onerisi yapamam suan uzun zamandır takip edemiyorum laptop piyasasını , ama 1000$ ayır bir kenara daha azı birseye benzemez notebook'ta
  • intel Core Solo T1350
    1.83 GHz
    667 Mhz
    2MB
    512MB
    DDR2
    533 Mhz
    Max 4096 Mb
    60 Gb
    5400 Rpm
    224 MB
    INTEL ( Paylaşımlı )
    GMA 950
    15.4 " CRYSTAL BRIGHT
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Wireless
    Kamera
    Windows XP HOME Ed. TR
    2.95KG
    4 USB - VGA - TV OUT

828$+kdv

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25217

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 17 Aralık 2006; 22:00:58 >
  • Turkiyede hpye girme en sorunli modelleri gonderiyorlar.
    Sana sifirdan onerilerde bulunayim oncelikle iceriklere bak sonra turkiyedeki hizmetlerine ondan sonra markasina bak derim

Sistem alicaksan ve oyun oynamiyacaksan core duo al paranin yettiginin en yuksegini sonra degisteremezsin ram 512 ddr2 olsun sonradanda ekletebilirsin miktari onemli degil ekranin buyuklugunu secerken once ne amacla alacagina bak sonra pil omrune bak cunku ekran buyuklugu buyuk olcude pil omrunu degistirir.Ekran kartinida paylasimli alabilirsin fiyati baya dusurur oyun oynamiycaksan tabi.Arsivci bi insan isen hardiskini mumkun oldugu kadar buyuk sec yada kucuk bi harddiskli model ve harici bir harddisk alabilirsin senin secmin baska ne kaldi dvd olsun film izlersen simdilik aklima gelenler bide mutlaka xp profesionel olsun ustundeki hadi kolay gelsin

• konuyu yanlış yerde açmışım kusura bakmayın.
    ilginiz için teşekkürler...önerileriniz aklımda olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    2 ay önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.
    Çoğu yerde HP için sıcak bakmıyorlar. Dell marka laptoplar nasıl acaba? Yorumlarınızı bekliyorum. Sonradan pişman olmayayım:(
  • Türkiye'de en iyi laptop modeli nedir?
  • HP çok sorunlu.Dell,Toshiba,Sony,Asus,Acer'den şaşmam.Diğerleride yaramaz.
  • HP kağıtta güzel ürün ama kullanmadan çürük olduğunu anlayamazsın arkadaşım sana tavsiyem hp den uzak dur dell ve toshiba da yogunlaşabilirsin. para konusunda bi limitin varsa dell alınabilir ama sana tavseiye edicegim ürün bu çünkü bence piyasadaki fiyat/performans açısından en iyi bu :http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5101AWLMiV
  • vallaha arkadaşım bende araştırıyorum ama hp ye pek yaklaşma diyorlar hem ürünlerinde çok sorun çıkıyormuş ve teknik destek çok kötüymüş. ama bilmiyorum ne yapacaz dell de kendime göre bir makine bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.