|
Monster Notebook, Intel 14. nesil işlemcili dizüstü bilgisayarları satışa sundu
-
-
Bunlara da yerli ve milli diyoruz. Tüm kullandıkları işlemciler yahudilere ait intel. İnsan bari amd kullanır intel israile 14 milyar dolara çip üretim tesisi kuruyor niye milliyetçilik bu adamlar kötü bile olsa kendi malını kullanır kendi milletine yatırım yapar kurucusu Moore yahudi.
Ben bugüne kadar monster kullandım memnunum da milliyetçi bir görüş de etkili oldu almamda yine kalitesi ve ekonomik olması da etkili oldu.
Ama bu şekilde sadece intel kullanmaya devam ederlerse ben de gider ryzen işlemcili lenovo alırım en azından param müslüman katliamına gitmez.
Amdnin israile bir yardımı olmadı daha bakalım onlar da bu işlere girerse ehveni şeri seçeceğiz.
Edit: Yanlış örnek vermişim Lenovo da çin malı Göktürklere yaptıklarından onlara da destek yok. Ryzen işlemcili Asus veya msi akar.youtubeToplama kampında yaşananlar || Doğu Türkistan - Gülbahar Jelilovahttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8g4T9lFZ-rM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 27 Şubat 2024; 11:31:3 >
-
Fiyatlara bak. Buna bu parayı vereceğime gider altin alırım.
-
Buna ihtiyacın yoksa ve bu kadar paran varsa zaten git altın al, niye laf olsun diye yorum yazıyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugüne kadar Intel'in Windows laptoplardaki ağırlığının nedenini hiç düşündünüz mü? Intel iş ortaklarına pazarlama desteği veriyor, onların ürünlerini kendi stantlarında setgiliyor vs. Şirketler Intel'in maddi destekleri sayesinde uzun yollar kat edebiliyor. Ticari oluşumların en büyük hedefi hayatta kalmak, yarın AMD veya başka bir şirket sayesinde hayatta kalacaklarına inanırlarsa o zaman Intel'i bırakırlar.
Normalde savunmam bu markayı. Ancak aynı anda hem i9 14900HX'i hem de RTX 4080'i taşıyan en uygun fiyatlı model bu... Laf olsun diye yorum yapmayın.
-
Müslüman katliamına gitmez en azından uygur türkü katliamına falan gider işte.
Türkiye çatır çatır petrol ve çelik satarken İsraile adamlar kahve işlemci zart zurt derdinde pes.
-
Doğu Türkistan müslüman değil mi? Veya Türk değil mi? Lenovo çin devletinden milyarlarca dolar yardım alıp büyüyen Çinli bir firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E bunlar çok ucuz.
-
Sen git filistine çip tesisi aç yatırım yap o zaman burda boş yapana kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olduu iyi günleer
-
50bine masaüstü topla bundan güçlü. 4050 4060 30bine laptop al kalan 10 15 e ipad al her işini her şekilde görür. aksini iddaa etmeyin bu fiyatlar laptobu bitirir
-
Bunun yerine msi yada dell alienware tercih ederim, dell 480hz ekran eklemiş laptopa daha ne olsun ;)
-
Burada sadece intelin desteği yok aynı zamanda dayatması da var. Sen benim ürünümü kullanıp ürününü satıyorsan amd vs gibi markaları satamazsın gibi. Zamanında asus rog ürünlerine bunu yapmıştı. rog adı altında amd satamazsın diye.
Medyada konu yankı bulunca geri çekilmişlerdi.
-
Bu ayrı bir tartışma konusu ve evet, doğru.
Sırf bu yüzden çinli markaları ve trendyoldan alışveriş yapmamaya çalışıyorum.
Her ne kadar Filistin olayında hassas olsam da benim öncelikli davam Doğu Türkistan davası.
-
Bence güzel bir hisse al.
5 sene sonra bana dua edersin.
-
Oğlum leptop konusunu nasıl Filistin v çin doğu Türkistanla bağlıyorsunuz onu anlamıyorum
Buna ihtiyacın yoksa ve bu kadar paran varsa zaten git altın al, niye laf olsun diye yorum yazıyorsun?
|
Bugüne kadar Intel'in Windows laptoplardaki ağırlığının nedenini hiç düşündünüz mü? Intel iş ortaklarına pazarlama desteği veriyor, onların ürünlerini kendi stantlarında setgiliyor vs. Şirketler Intel'in maddi destekleri sayesinde uzun yollar kat edebiliyor. Ticari oluşumların en büyük hedefi hayatta kalmak, yarın AMD veya başka bir şirket sayesinde hayatta kalacaklarına inanırlarsa o zaman Intel'i bırakırlar.
|
Doğu Türkistan müslüman değil mi? Veya Türk değil mi? Lenovo çin devletinden milyarlarca dolar yardım alıp büyüyen Çinli bir firma |
Bunlara da yerli ve milli diyoruz. Tüm kullandıkları işlemciler yahudilere ait intel. İnsan bari amd kullanır intel israile 14 milyar dolara çip üretim tesisi kuruyor niye milliyetçilik bu adamlar kötü bile olsa kendi malını kullanır kendi milletine yatırım yapar kurucusu Moore yahudi.
Ben bugüne kadar monster kullandım memnunum da milliyetçi bir görüş de etkili oldu almamda yine kalitesi ve ekonomik olması da etkili oldu. Ama bu şekilde sadece intel kullanmaya devam ederlerse ben de gider ryzen işlemcili lenovo alırım en azından param müslüman katliamına gitmez. Amdnin israile bir yardımı olmadı daha bakalım onlar da bu işlere girerse ehveni şeri seçeceğiz. Edit: Yanlış örnek vermişim Lenovo da çin malı Göktürklere yaptıklarından onlara da destek yok. Ryzen işlemcili Asus veya msi akar. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8g4T9lFZ-rM |
Türkiye çatır çatır petrol ve çelik satarken İsraile adamlar kahve işlemci zart zurt derdinde pes.
|
Normalde savunmam bu markayı. Ancak aynı anda hem i9 14900HX'i hem de RTX 4080'i taşıyan en uygun fiyatlı model bu... Laf olsun diye yorum yapmayın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X