Arkadaşlar dizüstü bilgisayar alacağım 2 bil. arasında kaldım.Bu konuda düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.2 sinin fiyatı da yakın.Yorumlarınızı bekliyorum...
aynı araştırmayı bende yapıyorum bende aynı aletler arasında kaldım ama hp dv6 modelini tavsiye eden hiç olmadı özellikle hp den notebook alınmaz gibi yorumlar geldi bende bunun üzerine asus u tercih edicem sanırım tabi bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar yorum yaparsa benide aydınlatmış olurlar şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: okanoz
aynı araştırmayı bende yapıyorum bende aynı aletler arasında kaldım ama hp dv6 modelini tavsiye eden hiç olmadı özellikle hp den notebook alınmaz gibi yorumlar geldi bende bunun üzerine asus u tercih edicem sanırım tabi bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar yorum yaparsa benide aydınlatmış olurlar şimdiden teşekkürler.
Ben tercihimi asustan yana kullandım.Şu sitedeki yazıları okursanız önemli bilgiler edinebilirsiniz.Notebook satın alma rehberi- Aralık 2010 Ayrıca makineleri görünce tercihimi asustan yana kullanmamda önemli katkısı oldu.Hp de tuş takımı mevcut değil.Ses kalitesi olarak da satış elemanı asusu önerdi.Br de asus nerdeyse herşeyi kendi üretirken hp'de sadece markası var.