Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayar gibi görünüyor ama 'biraz' farklı: Asus GX700 mercek altında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

Anlamamazlıktanmı geliyorsun yoksa bu yorumu ciddi ciddi mi yazdın çok merak ediyorum . Üstelik bana zekice bir hakaret yapmaya calışmışsın bu çok komigime gitti.

Hadi uza hadi tamam. Çoluk çocukla uğraşacak halim yok. 25 yaşından küçüklerle artık uzatmıyorum lafı.
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Bak sen şuna ssjshhah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Ben oyun oynamam pek ama arada bi yüklesemde med. ayarlar yetiyor çok takıntılı değilim gt 840m işimi görüyor.

Bu arada o laptobu kaça aldın? Modeli ne?

Monster tulpar t5 v4.1 3700 lira

• Dizüstü bilgisayar gibi görünüyor ama 'biraz' farklı: Asus GX700 mercek altında

bu bile gözüme daha güzel gözüktü
  • Cık olmamış. Birkere sistem mobiliteden uzak.
    Oyuncu laptopundan en iyi işi bence razer yapıyor. Hatta yapıyordu son çıkardığı ultrabook ile harici oyun kutusunda o da biraz çuvalladığını düşünmekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Isınma falan yapıyor mu? Kaç aydır kullanıyorsun önerir misin?

Yoksa sistem mi toplasam?

1 sene oldu yaklaşık. 3 fanlı slim kasa zaten. Cihaz serin çalışıyor.

• şaçma bir tasarımı var yapıyosun karizmatik bişey yap ne o öle arkasında koçamam.

• ne kadar gereksiz bir ürü.

• Diz üstü bilgisayar saçma olmuş, masaüstü bilgisayar al daha iyi veya msi, monster ın oyun bilgisayarlarını tercih edilebilir. Üstünde durulmamış ama bence harici ekran kartını biraz daha anlatılsaydı daha iyi olurdu. Çünkü mesela bende geforce 550M ekran kartı yerine kullanabilir miyim? Bunu merak ediyorum. Mümkün mü? işlemci i7 ve ram 8 gb olduğu için merak ediyorum.

• ASUS N53 kullanıcısıyım ama gereksiz bir laptop ürünü

• Güzel ürünler ama pahalı olacaktır.

• Küçük kasalı bir masaüstü toplayıp tablete görüntü aktarsak eminim daha küçük ve taşınabilir olur.

• Kardeş, ben ne diyorum, sen ne diyorsun? RAM'den kastın eğer bildiğimiz anlamda RAM ise evet, en az 3-4 GB RAM kullanılıyor. Lakin olay VideoRAM ise (Grafik kartının kullandığı bellek) gayet de 2 GB yetiyor. Dediğim gibi, hafıza pek de önemli değil. GTX 850M'den ve GTX 950M'den 20 kat güçlü sistemler var. Bu kartlar bence kimilerine göre pek de işe yaramaz, hatta kimileri için çöp kartlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skull Crusher -- 3 Şubat 2016; 16:55:51 >
  • Müzik güzelmiş bilen varsa yazabilirmi!

• quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

Kardeş, ben ne diyorum, sen ne diyorsun? RAM'den kastın eğer bildiğimiz anlamda RAM ise evet, en az 3-4 GB RAM kullanılıyor. Lakin olay VideoRAM ise (Grafik kartının kullandığı bellek) gayet de 2 GB yetiyor. Dediğim gibi, hafıza pek de önemli değil. GTX 850M'den ve GTX 950M'den 20 kat güçlü sistemler var. Bu kartlar bence kimilerine göre pek de işe yaramaz, hatta kimileri için çöp kartlar.

Ben de video ram diyorum arkadaş. Ben ne konuştuğumu biliyorum. En az 3 GB video Ram gerekiyor GTA 5 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mauseler

Müzik güzelmiş bilen varsa yazabilirmi!

hardwell vs W&w- don't stop the madness (trap remix)

• Sanırım bunun fiyatına bi laptop bi masaüstü alınır.

• O parayla öküz alır tarla sürerik
  • merhaba,
    büyük ihtimal fiyatı emsalleri ve doların değerine göre 15 bin tl den aşağı olmaz.
    asus bir zamanların en ısınan laptopları ile meşurken; şimdilerde de argeyi doğru yönde yaptığının göstergesi bu olsa gerek. Şu an g750jh rog serisinden yazıyorum. kesinlikle artık ısınma yok.

• Bunu alacak enayıler de vardır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.