Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayar gibi görünüyor ama 'biraz' farklı: Asus GX700 mercek altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci ve ekran kartı derken şimdi de masaüstü bilgisayarların sıvı soğutma çözümü dizüstü bilgisayarlarda kullanılmaya başlandı. İşte türünün ilk örneği olan sıvı soğutmalı ve hız aşırtmalı Asus GX700'ün detayları. Ayrıca video içerisinde ultrabook'lara özel Asus harici grafik kartı kutusunu da anlattık, iyi seyirler.

• Konu yanlış yerde diyenler artılasın
  • Mercek hani ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasalı bilgisayar olmasın diye kasadan daha hacimli birkaç cihaz kullanmak! Artık kime hitap ediyorsa... Fiyatını duymak bile istemiyoruz. :-)

• "mhp nin biraz değişiyi" :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildigin masaustu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 2 Şubat 2016; 16:08:25 >
  • Eğer bu dizüstü bilgisayar ise, bende insan değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 2 Şubat 2016; 16:19:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grafik kartı kutusu güzel de o sıvı soğutma çok saçma olmuş

• Güzel tasırım ama bence hidro eklentisi gereksiz büyük bence. Neden derseniz, zaten sistem kasa dışında, yani ekstra bir soğutma gücüne ihtiyaç duymayacaktır diye düşünüyorum. Mesela orada, yanlış görmediysem iki tane fan var. İki fan konacağına oraya jet etkisi yaparak soğuk havayı hızlandıracak bir konik sistem koymak daha performanslı olacaktır diye düşünüyorum (tabi oradaki desibel değerinin üstüne çıkmayacak bir tasarımla).

• Bu tür bilgisayarların gerçekten ne amaçla üretildiğini biri bana anlatabilir mi? Yani elimde benim GTX850M kartlı bir N550jk var ve her işimi görüyor. 4 GB belleği var ekran kartının yeni çıkacak bütün oyunları bile yüksek ayarlarda açabiliyor. Bu bilgisayarların başka bir amacı olmalı yoksa üretilmezdi.

• Cop

• Biz konu dışına pc ile ilgili bişey açsak 15 gün

• Su isi duzgun beceren yok piyasada

• bu ne saçma sapan bir sıvı soğutma sistemi param olsada almam asus napıcağını şaşırmış heralde artık

• Çok ufak bir kesime hitap eden bir ürün ama sonuçta bu örnekler maliyeti düştükçe son kullanıcıya daha rahat ulaşılabilir olacaktır. Ürünü hemen kötülemek çok doğru değil mesela Ferrari'de kullanılan teknolojiler belirli bir süre sonra maliyeti azalınca bizim kullandığımız arabalarda da kullanılmaya başlanıyor bu da aynı şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Bu tür bilgisayarların gerçekten ne amaçla üretildiğini biri bana anlatabilir mi? Yani elimde benim GTX850M kartlı bir N550jk var ve her işimi görüyor. 4 GB belleği var ekran kartının yeni çıkacak bütün oyunları bile yüksek ayarlarda açabiliyor. Bu bilgisayarların başka bir amacı olmalı yoksa üretilmezdi.

Belleğin 4gb olması güçlü olduğunu göstermez. Nvidia kartlarda soldan ikinci rakama bakılır. İlk rakam neslini belirtir. Sizin 850m güçlü bir kart değil yani. Oyun için 870'den aşağı düşmemeli kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Eskimis haber :

http://www.notebookcheck.net/Asus-GX700-Notebook-Review.156842.0.html

Merhaba,

Henüz Türkiye'de olmayan, daha da önemlisi dünya çapında sadece çok az kişinin görebildiği bu ürünü verdiğiniz linkteki inceleme çıktı diye çekmese miydim, okuyucularımızla paylaşması mıydım ?

Teşekkürler.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Haklisin Erdi.
  • Dostum, kartımda hiçbir "SORUN OLMADIĞINA" eminim ve ayarları öyle bir ayarladım ki, GTX 950M (Çok az daha iyisi) inim inim inledi GTA V'de.

https://www.youtube.com/watch?v=NQVFSFUziUk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.