Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayarda Oyun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunun şu; geçen hafta Asus F8 serisi bir dizüstü bilgisayar aldım.Windows Vista Home Premium'la geldi.Üzerinde ATI Mobility Radeon HD 2400 var.Ama bu bilgisayarda 3D oyunların hiçbirini oynamıyorum ve Aero özelliklerini kullanamıyorum.Bilgisayarı ilk aldığımda Aero özelliklerini kullanabiliyordum fakat bilgisayarda bir sorun çıktığı için baştan kurmak zorunda kaldım.Artık Aero özelliklerini de kullanamamaya başladım.DX9'u kurdum, ekran kartı sürücülerini kaldırıp baştan kurdum fakat hiçbirisi işe yaramadı.Şu an oynayabildiğim tek 3D oyun World in Conflict.Diğer oyunlarda tam oyuna girerken siyah ekranda hiç hata vermeden çıkıyor.Yüklemeye çalıştıım oyunlar Vista destekli.Bunun nedeni ne olabilir?Lütfen yardım edin.İlginiz için şimdiden teşekkür edrim.İyi akşamlar...

• peki driverların kurulduğundan emin misin?

aygıt yöneticisinden bi kontrol et; eğer ünlem ve ya soru işareti yoksa başka şeyler düşünürüz.
  • dx9 u neden kurmaya çalıştın ki ?içinde dx10 var zaten =/..arkakasın dediği gibi sürücüleri kontrol et olmaz sa tekrardan güzeeel bi sistem kur..
  • Evet arkadaşım tüm sürücüler kurulu hatta ürün kurtarma CD zaen bütün donanım sürücülerini otomatik kuruyor.Ayrıca herkes DX9'u kur dedi DX10'la DX9 birlikte çalışabiliyorlarmış.Aygıt yöneticisine de baktım bütün donanımları tanıyor hiçbirisinde ünlem işareti yok.
  • Arkadaşlar başka bir fikri olan yok mu?Lütfen lütfen şu soruna bir çözüm bulalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.