Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayarı Folyo Kaplama Çalışmamız. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
16.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten cok guzel olmus güle güle kullan
  • kaliteli ve temiz olmuş güle güle kullanın
  • ne denir bilmem ki harika olmuş eline sağlık
  • Tasarım süper. Çok güzel olmuş.
  • Orjinal gibi olmuş.Valla çok beğendim laptop um ya da netbook olsa bende böyle bir çalışma yapmak isterdim.Bu arada elinize sağlık süper olmuş.
  • Tasarımı gerçekten harika olmuş Güle güle kullanın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 28 Ocak 2010; 20:29:20 >
  • Herkese tekrardan teşekkürler
  • arkadaşım gerçelten çok güzel olmuş güle güle kullan
  • Süper bir çalışma ellerine sağlık
  • Gerçekten çok güzel olmuş Hiç beklemezdim böyle birşey
  • gerçeketn hem sanatsal hemde teknik açıdan çok bağarılı olmuş ellerinize sağlık..
  • ON numara olmus ASUS EEE PC kulanıyorum ve bayıldım fiyat verebilirmisiniz yani yaptırmak istesek ?? ayrıca istedigimiz ebat ve boyda yapabiliyorsak masa üstü bilgisayarımısa kaplayabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

ON numara olmus ASUS EEE PC kulanıyorum ve bayıldım fiyat verebilirmisiniz yani yaptırmak istesek ?? ayrıca istedigimiz ebat ve boyda yapabiliyorsak masa üstü bilgisayarımısa kaplayabilirim :)

Merhabalar, bir kaç tane cevap yazılmış kaçırmışım kusuruma bakmayın Bu ölçülerde bir çalışma 10 tl gibi bir fiyata rahatlıkla yaptırılabilir. Fakat hemen bastıramazsınız tahminimce;
    Açıklamak gerekirse

Kullandığımız dijital baskı cihazına takılan folyoların en küçüğünün eni 1.50 mt. Siz 30 cmlik bir baskı yaptırdığınız zaman 120 cm folyo boşa gidecektir. Prensip olarak baskıyı acil isterseniz boşa giden folyonun ücreti sizden alınır. Fakat zamanınız varsa sizden beklemenizi isterler ve iş geldikce küçük ebattaki baskıları yan yana dizerek tek seferde basarlar. Böylece folyo boşa gitmemiş olur İnternetten alacağınız stickerlar yerine bu tarz bir çalışma yapmanızı tavsiye ederim. Ben bilgisayarımdaki folyoyu söktüm ve sökerken ecel terleri döktüm zamanla yapışkan özelliğinin azalması gibi birşey söz konusu dahi değil. Sökerken folyo yırtıldı ve kullanılmaz hale geldi. Bilgisayarımdada çok belirgin şekilde iz bıraktı. Neyseki camsille 1 dkda rahatca çıktı ve şuan ışıl ışıl Folyoyu sökmeden önce kullanımdan kaynaklanan çok sayıda çizik vardı ki folyo kaplamasaydım o çizikler bilgisayarın kasasında olacaktı
    Ölçülere gelince ortalama 4 mt en teorik olarak sonsuz boy var. Masaüstü bilgisayarınızı değil tüm apartmanın dış cepesini kaplayabilirsiniz

• Gerçekten mükemmel ve kusursuz bir çalışma.
  • klavye kanrlarındaki son hali fotorafını çekmemişsiniz ,ancak çok profsynelce druyor +PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 13 Mayıs 2010; 8:51:24 >
  • gayet hoş olmuş, internette 20tl'ye hazır olanları da var eğer ypmak isteyen arkadaşlar varsa bulabilirler.
  • Bende mouse pad kısmının altı için yardım istiyorum pm attım yardımcı olursanız sevinirim.Çalışmanız da on numara denecek söz yok.
  • Çok güzel olmuş
    Ve temiz bir çalışma olmuş ne baloncuk var ne buruşma
  • süper
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.