Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayarı Folyo Kaplama Çalışmamız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
16.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda 5-6 ay önce eski acer'ime ayni seyi yapacaktim. Fakat Usakta etiket seklinde bastiracak yer bulamadiğim icin Carbon kaplama yaptım :) Ama bu kardesimiz benim hayalimde canlandirdiğimdan cok daha harika bir is cıkarmis.. :):)

Ayrica tasarım yapmak isteyen arkadaslar biraz Photoshop biliyorlarsa, hazır vektörler ile güzel tasarımlar cıkarabilirler.. PS icin arac arayan arkadaslar PM atarlarsa kaynak verebilirim.. Burasi illegal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: U u R
    Valla yap hocam yeni çalışmalarini bekliyorum ben çizilmesini beklemeden yapmayı düşünüyorum valla ama sağlam resim bulamadım acaba bu konuda yardımcı olabilir misin

Olurum tabi :)) Gerçi yazıda söylemiştim "photoshop brushes" diye aratırsan google amcada tasarımda çok rahatlıyacağına eminim

quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion
    Tasarım olarakta herşeyi ile çok güzel olmuş

Saolun

OrcsCaptan olsun dünya küçük

ealKiss sanada teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressambdrm -- 13 Ocak 2010; 11:04:38 >

• çok başarılı olmuş tebrikler:)
  • emeğin ürünü olmuş tabiki, elinize sağlık güzel
  • quote:

emeğin ürünü olmuş tabiki, elinize sağlık güzel
  • tebrikler gayet şık duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan_7777

tebrikler gayet şık duruyor

Teşekürler. Bu arada nerdeyse 1. haftasını doldurdu halen yıpranma, folyolarda gevşeme sökülme yok. Birde ben aldığım eşyaları en ufak zarar gelene kadar çocuğum gibi kullanırım, minicik bir zarar gelince gözden çıkmıştır (ekranda 2 pixel öldü) - her türlü uygulamayı üşenmessem yaparım Yakında sprey boyalarla klavyeye dalabilirim belli olmaz. Şuanda da çorap gibi kullanıyorum bilgisayarı sağolsun kaplama halen ilk günkü gibi

• Güzel bir çalışma olmuş
  • Emek + Çok güzel Sonuç bence çok güzel olmuş kardeşim
  • güzel tasarım ve kaliteli çalışma

elinizde imkan varken farklı ebatlardaki notebooklar için boyut ayarlaması yapsanız ve kişisel tasarımlardan sipariş alsanız işi ticarete dökme şansınız olabilir
  • tek kelimeyle mükemmel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

güzel tasarım ve kaliteli çalışma

elinizde imkan varken farklı ebatlardaki notebooklar için boyut ayarlaması yapsanız ve kişisel tasarımlardan sipariş alsanız işi ticarete dökme şansınız olabilir

Neden olmasın, talep olup olmayacağı konusunda kafam karışık aslına bakarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressambdrm -- 16 Ocak 2010; 15:52:05 >
  • çok hoş durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

çok hoş durmuş

Teşekkürler
  • Süper olmuş
  • wow süper olmuş vala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z@NZ@R@

wow süper olmuş vala

Teşekkürler, yeni mod tasarılarına başladım aklımda güzel şeyler var, bu sefer masaüstü bilgisayarıma dalıcam. Hayırlısı
  • helal olsun çok güzel bir çalışma olmuş
  • Güzel bi çalışma olmuş
  • yazıları sonuna kadar okudum gerçekten çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.