Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayarı Folyo Kaplama Çalışmamız. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
16.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika olmuş ellerine sağlık ama benim konu dışı bi sorum olacak compaq minin klavyesi nasıl çıkıyor hdd deyiştireceyimde pili çıkartıp 3 tane vidayı çıkardım ama klavye çıkmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necobey -- 10 Ocak 2011; 0:44:00 >
  • Oldukça güzel
  • güzel olmus tebrikler :)
  • Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
  • Harika Harika Harika nette başka siteler alıntı yapmışlar orada gördüm mest oldum kendı cihazıma 6 aydan beri kaplama yapmak istiyorum karbon mu yapayım ne yaapyım derken bunu gördüm harika yalnız 1-2 problemim var
    1. kasada dokunmatık tuslar var resımde oldugu gıbı
    2. touchpad orası nasıl??
    3. hoparlor kısımı guzel durur mu .ben bu iş için ne kadar ucret oderım

şimdiden cok tesekkurler harıka bır cıhazın var

Dizüstü Bilgisayarı Folyo Kaplama Çalışmamız.
  • 1 sene olmuş ama,
    "Çok temiz, fabrika çıkışlı gibi." demekten kendimi alamadım.
  • Güzel olmuş tebrikler..
  • full kaplama tarzı calıssanız aslında.
  • bayağı emek vermişsiniz çokta güzel olmuş
  • Çok güzel olmuş hocam,güle güle kullan.
  • Arkadaşlar çalışmanın üzerinden nerdeyse 2 sene geçti Ben hala bu netbook'u kullanıyorum ama hali içler acısı, çizildi, kırıldı kapakları ayrıldı wifi anteni bozuldu falan. Bu çalışmayı yaptığımda bodrum'da bir reklam ajansında çalışıyodum, şimdi kazakistan'da bir firmada çalışıyorum. Bu saatten sonra sorulan sorulara ne kadar doğru cevap veririm bilmiyorum, siz en iyisi en yakın reklamcıya gidin
  • Güzel bir çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

süper
  • Başarılı bir çalışma
  • compaq size telif hakkı ödemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 9 Ocak 2013; 16:02:30 >
  • elinize sağlık baloncuk felan yok profesyonelce ve mükemmel olmuş orjinal gibi duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krclkrcl

elinize sağlık baloncuk felan yok profesyonelce ve mükemmel olmuş orjinal gibi duruyor :)

Tesekkurler hocam, 3 yil gecti uzerinden ne yazik ki resimdeki laptop artik yok. Ilk maasimla almistim
  • Photoshop kullanarak özgün bir tasarım yaratmanız gerçekten dikkat çekici, elinize sağlık güzel çalışma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressambdrm

quote:

Orijinalden alıntı: krclkrcl

elinize sağlık baloncuk felan yok profesyonelce ve mükemmel olmuş orjinal gibi duruyor :)

Tesekkurler hocam, 3 yil gecti uzerinden ne yazik ki resimdeki laptop artik yok. Ilk maasimla almistim

allah rahmet eylesin :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.