Merhaba arkadaslar HP G62 dizustu bilgisayarim var ve sitede yazdigi kadariyla Radeon 5470 ekran karti var. Yalniz ekran kartim dxdiag'da gozukmuyor. Bilgisayarimda ozelliklerde puanlamada oyun performansi 1 puan. ATI'nin sitesinden donanimi taniyip surucu yukleyen autodetectutility adli programi indirdim ve program ekran kartimi taniyor ve surucunun guncel oldugunu soyluyor. Sorulariniz varsa sorun bildiklerimi paylasirim sizinle. Tesekurler.
Tipik Amd nin dizüstü ekran kartı problemlerinden birisi daha.Çok kafanı yorma delirirsin.Binali'nin bulut sistemi konuşması gibi oldu ama öyle yani
Bendede driver yükleyince mavi ekran filan veriyordu.hd7670 i7 bi sistemde gerçi bende gta 5 i mediumda oynatıyodu.Ben kutusuna koydum laptobu bıraktım deliriyordum çözmeye çalışırken.
yussuf273
kullanıcısına yanıt
Yav usta yaz tatili geldi Lol oynayacam birakamam
Sabahtan beri ugrasiyorum becerirsem ayrintili cozumunu atacagim basina gelen tek kisi ben degilim bircok kisi muzdaripmis bu konudan. Tabii hala 2009 cikisli dizustu bilgisayarla alakali sorun yasayan baskasi varsa
EiquE
kullanıcısına yanıt
Sürücüyü AMD'den değil laptop'un sitesinden indirip kur.
cmldrs
kullanıcısına yanıt
Eve gidip deneyecegim tesekkurler.
cmldrs
kullanıcısına yanıt
Usta indirdim actim birkac dosyayi cikartti sonra AMD CATALYST Yukleme Yoneticisi acildi kurma islemini baslattim ancak Sistem Analiz Ediliyor adiminda takildi kaldi. Yuklenebilir paketler icin kaynak ortam sayiliyor diyip duruyor son 15 dakikadir. Gorev yoneticisinden baktim islemci tuketimi de var ama hicbir seyin oldugu yok malesef. Yardimci olursan sevinirim.