Şimdi Ara

DİZÜSTÜ İÇİN YARDIMM!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR PROGRAMLAMA VE ÇİZİM YAPMAK İÇİN BİR DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALACAGIM.1800 LİRA YA KADAR OLABİLİR.BU FİYATA ASAGI YUKARI BUNU BULDUM
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FW11E-3-GB-NOTEBOOK%2C5345.html?ref=akakce&v=0.51.3 İŞLEMCİSİ YENİ NESİL ANCAK EKRAN KARTINI PEK BEGENMEDİM İSTEDGİM SONUCU ALABİLİRMİYİM SİZCE EN AZINDA COD 4 VE CRYSİS İ RAHATCA OYNATSIN İSTİYORUM.YADA CENTRİNO 2 YERİNE CORE DUO 2 Mİ TERCİH ETMELİYİM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADASLARRR..

• sağol böle bi konu için bedne düşünüyorum böle bişiy
  • Elbette centrino2 daha yeni bir teknoloji onu almakta yarar vardır kesinlikle ama şu anda Asusun tasarımını çok beğendiğim sadece fiyatı ile anlaşamadığımız Asus m51sn modelini sizlere tavsiye edebiirim.

• asusu da inceliyorum yalnız arkadaslar istanbul bilişimde kalmamıs bu model eylül basında dah yeni bir model yeni bir ekran kartı ile geleckmiş aradım sordum beklemekte fayda var fiyatıda fazla artmayacakmıs
  • piyasada fazla yok bu yeni işlemcilerden hem 1033 mhz hemde ram hızı 800mhz 3 gb ram var üzerinde kasası zaten iyi ama yeni modeli beklmekte fayda var bence ayrıca cevap veren arkadaslara teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.