Şimdi Ara

DİZÜSTÜ ÖNERİSİ ACIL ! -4500 TL'LIK ONEREBİLECEĞİNİZ DIZÜSTÜLER NELER ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın MSI GT780 alıp ihtiyacıma göre +200gb'lik bi ssd takmayı dusunuyorum. Yalnız almadan önce bi sizlere danışmak istedim. Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf okuyorum. Derslerim için üniversite son sınıfa kadar beni idare edecek bi dizüstüne ihtiyacım var. Bu konuda bana öneride buluna bilir misiniz ??

http://www.pcdepo.com/gt780dxr-259tr-notebook-urun6435.html

Fiyat aralığı yok. Ortalama 4500 lirayı gözden çıkardım. Daha yüksek ve ya daha ucuz ne olursa artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: MurtazaAtay

Arkadaşlar yarın MSI GT780 alıp ihtiyacıma göre +200gb'lik bi ssd takmayı dusunuyorum. Yalnız almadan önce bi sizlere danışmak istedim. Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf okuyorum. Derslerim için üniversite son sınıfa kadar beni idare edecek bi dizüstüne ihtiyacım var. Bu konuda bana öneride buluna bilir misiniz ??

Fiyat aralığı yok. Ortalama 4500 lirayı gözden çıkardım. Daha yüksek ve ya daha ucuz ne olursa artık...

Kesinlikle o. Ama baska alternatif sorarsaniz asus g74sx toshiba qosmio x770 3d. Bir de monster var 4500 tl'ye hd 6990m i7 2760qm yapilabilir ssd de konulabilir, yani ya msi yada monster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

Kesinlikle o. Ama baska alternatif sorarsaniz asus g74sx toshiba qosmio x770 3d. Bir de monster var 4500 tl'ye hd 6990m i7 2760qm yapilabilir ssd de konulabilir, yani ya msi yada monster.

Siz msi GT780 kullanıcısı msınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gray_ -- 17 Ekim 2011; 10:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

Monster 4750.00 TL.
    Intel® Core™ i7-2720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.20GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm (ES)
    2nd Generation Intel® HM67 Express Chipset
    2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W (SORUNUZ)
    17.3" Full hd ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; pc-10600; CL9; 204pin - 2 SODIMMs
    120GB Intel® Solid-State Drive 510 Series SATA-III ( Okuma : 400 MB/s - Yazma : 210 MB/s )
    500GB Momentus® XT 7200RPM 32MB ST95005620AS
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye (TR)
    Ücretsiz İşletim sistemi " Linux "
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0

Öneri güzel de monster almayı dusunmuyorum. Monster bana odun gibi geliyor gorsel anlamda. Ondan tercihim değildir. Dediğim gibi güzel bi sistem de yazmışsınız keşke başka bir marka olsaydı. Öneriniz ve zaman ayırdığınız için çok sağolun.

• quote:

quote:

Siz msi GT780 kullanıcısı msınız ? Eğer öyleyse bana ulaşabilir misiniz ? murtazaatay@hotmail.com

Keske ama ne yazik ki degil belki bir gun :) ama sormak istediginiz seyler varsa cevaplayabilirim.
  • Kesinlikleeeee ve Kesinliklleee Msi..
    Tavsiye ederim.

http://teknosepet.com/pinfo.asp?pid=316025
  • quote:

Keske ama ne yazik ki degil belki bir gun :) ama sormak istediginiz seyler varsa cevaplayabilirim.

Bende alınca SSD takmayı düşünüyorum. Değiştirme işlemim donanımsal anlamda bir sorun yaratır mı ve de garanti kapsamı dışına çıkar mı gibisinden bir mail yolladık MSI firmasına. (Teknik servis vasıtasyla çünkü onlarda bilmiyormuş.) Bakalım sonuç ne olacak sonuca göre siparişi aktifleştirmeyi düşünüyorum. Sonucu alınca sizlerle de paylaşacağım. En azından benden sonra alacaklar için bir bilgi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.
  • quote:

quote:

Bende alınca SSD takmayı düşünüyorum. Değiştirme işlemim donanımsal anlamda bir sorun yaratır mı ve de garanti kapsamı dışına çıkar mı gibisinden bir mail yolladık MSI firmasına. (Teknik servis vasıtasyla çünkü onlarda bilmiyormuş.) Bakalım sonuç ne olacak sonuca göre siparişi aktifleştirmeyi düşünüyorum. Sonucu alınca sizlerle de paylaşacağım. En azından benden sonra alacaklar için bir bilgi olur.

Olmamasi lazim, oyuncu bilgisayarlarinda ram,hdd, cpu. optik surucunun yerine hdd koymak bir sorun olmamali.

• quote:

Olmamasi lazim, oyuncu bilgisayarlarinda ram,hdd, cpu. optik surucunun yerine hdd koymak bir sorun olmamali.

Haklısınız ama yine de sorup araştırmak lazım. Yanlış anlamayın ama eskilerinde dediği gibi eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
    Ama konuyu bir kaç forum sitesine açtım. Sordum soruşturdum da sanırım yeni çıktığından olsa gerek cihaza sahip birine hala rastlamadım. Sanırım alanlar oyun başından kalmıyor ve haliyle de bu tur frm sitelerine felan takılmayı unutuyor :D :D
  • quote:

quote:

Haklısınız ama yine de sorup araştırmak lazım. Yanlış anlamayın ama eskilerinde dediği gibi eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
    Ama konuyu bir kaç forum sitesine açtım. Sordum soruşturdum da sanırım yeni çıktığından olsa gerek cihaza sahip birine hala rastlamadım. Sanırım alanlar oyun başından kalmıyor ve haliyle de bu tur frm sitelerine felan takılmayı unutuyor :D :D

evet laptop eline geçince insanın oyun oynama iştahı kabarıyor

• quote:

Ben daha hayatımda bilgisayarda oyun oynamadım. Kısa bir süre silkroad online onamışlığım dışında oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Ha bir de kucukken herkes gibi gta ve counter oynardım. Neden aldıysam artık bilmiyorum. Zevk olsa gerek :D kutusunda oyun cd'si de var. Sanmıyorum ama bi bakarsınız bende bağlanırım frma uğramam bir daha :D :D
    Ama alınca, almak isteyenler için detaylı bir konu açmayı dusunuyorum. Çünkü almak istiyenlerin benim gibi perişan olup ha bire millete soru sorarak rahatsız etmesini istemiyorum.

• quote:

quote:

Ben daha hayatımda bilgisayarda oyun oynamadım. Kısa bir süre silkroad online onamışlığım dışında oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Ha bir de kucukken herkes gibi gta ve counter oynardım. Neden aldıysam artık bilmiyorum. Zevk olsa gerek :D kutusunda oyun cd'si de var. Sanmıyorum ama bi bakarsınız bende bağlanırım frma uğramam bir daha :D :D
    Ama alınca, almak isteyenler için detaylı bir konu açmayı dusunuyorum. Çünkü almak istiyenlerin benim gibi perişan olup ha bire millete soru sorarak rahatsız etmesini istemiyorum.

Oyun oynamadan yasabilmeyi nasil basardiniz merak ediyorum. Benim icin oyun hava, su... Gibibir :D oyle bir konu acarsaniz almayi dusunenler icin cok iyi olur.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yarın MSI GT780 alıp ihtiyacıma göre +200gb'lik bi ssd takmayı dusunuyorum. Yalnız almadan önce bi sizlere danışmak istedim. Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf okuyorum. Derslerim için üniversite son sınıfa kadar beni idare edecek bi dizüstüne ihtiyacım var. Bu konuda bana öneride buluna bilir misiniz ??

qosmio x770 in 3d modeli çıktımı Türkiye de ? Heryerde x770-10n modeli var diğeri çıkmadı sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

quote:

quote:

qosmio x770 in 3d modeli çıktımı Türkiye de ? Heryerde x770-10n modeli var diğeri çıkmadı sanırım ?

10 N DE 3D'li işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gray_

quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

quote:

quote:

10 N DE 3D'li işte.

10n 3dli değil. Tvye aktarabiliyosun bilgisayarda izleyemiyosun. x770-107 modeli var henüz Türkiyeye gelmeyen o 3d li

• normalde Dell in sundugu Alienware lar var..uzaylıların şeklide performansıda yüksek..yurtdışına ait resmi sitede parçaları seçme imkanı da mevcut ama türkiye için bir şey diyemem..o kadar parayı gözden çıkardıysanız MSI 780DXR ya da Alienware (bulabilirseniz) tavsiye edebilirim..Monster ın da özellikleri çok cazip ama denildigi gibi gorunus olarak kütük..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.