Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. 2. el bir dizüstü pc almayı düşünüyorum. Sadece internette gezinmek falan ufak tefek işler için anlayacanız. Fiyatı uygun bir dizüstü buldum ama işlemcisinin nasıl olduğu konusunda tavsiyenize ihtiyacım var.
pc özellikler şöyle:
Ürün Özellikleri Karakteristik DELL Latitude D600 Cent 1.6 256MB 14 40GB XPH CPU Cinsi - HIZI Intel® ® M 725 Processor (1.6Ghz, 2MB L2 cache, 400Mhz FSB) Ekran Boyu(Inch) 14.1” Ekran Tipi XGA TFT Aktif Matrix ekran Ekran Kartı 32 MB ATI Mobility Radeon 9000 DISCRETE Bellek(MB) 256 MB Max.1024MB Bellek Tipi DDR SDRAM Floppy YOK Sabit Disk 40 GB 5400rpm Optik Sürücü DVD RW Combo Faks-modem 56K V.90 modem Ses Toshiba 16-bit stereo, MIDI support, Entegre stereo hoparlörler Network 10/100/1000 Ethernet Intel Pro Wireless 2002 802.11b destekli Kablosuz Ağ Port Infra Red, 1xParallel, 1xSeri, 2xUSB, S-Video Out, Mic In, Mic-Out, HP Out Pil Ömrü 3 saat (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır) Ağırlık(KG) 2.13kg Yazılım Windows XP Home Türkçe Ek Özellikler Klavye : Q Turkce
ne dersiniz işimi görürmü ?
2. el dizüstü bilgisayar almanı pek önermem doğrusu. Şu an etrafımda birçok kişi 2. el dizüstü bilgisayar aldı ama bir sorun çıktı mı garantisi de olmadığı için çok uğraştırıyor. Eğer bütçeni söylersen, ben ve diğer arkadaşlar güzel bir dizüstü bilgisayar önerisinde bulunuruz. Tabi ne için kullanacağını da yaz tam olarak.
Ufak tefek işler de olsa , ucuz yollu ve yavaş bir pc inanın bir süre sonra canınızı sıkmaya başlayacaktır.. Internet Explorer'ın 15 sn de açıldığını düşünsenize..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme