Şimdi Ara

Dizüstü SATA H.D ye XP kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Soracağım konuya pek vakıf olamadığım için sizlere sorayım dedim.Masa üstlerinde SATA harddisklere xp kurulurken xp'nin SATA H.D'yi tanımak için disket istediğini biliyorum.Sorum acaba bu dizüstlerinde de aynı mı? Yarın bir dizüstüne kurmaya çalışacaz da bir sorup öğreneyim dedim.Şimdiden teşekkürler?

• disket istemiyor tam kuruluma başlarken bir tuşa basıyorsun

zaten orda yazıyor sata hdd'ye xp yüklemek için şu tuşa basın diye
  • Tamam işte f6 ya basıyoruz ama ilerleyen safhada bi disket takıp tanıtmak gerekmiyormuydu?
  • masaüstünde gerekmiyor ama laptop için bilmiyorum

ama çoğu laptoptada disket sürücü kalamadı
  • Evet benim korkum isterse disket sürücüsü de yok ki ne yapacaz o zaman
  • http://www.f.orumex.net/donanim/54651-disket-surucu-kullanmadan-sataya-xp-kurulumu.html

burda konuya bak bi

aradaki noktayı kadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Murat-_ -- 26 Ağustos 2007; 21:49:51 >
  • Aksilik elimizde SATA sürücüler de yok.Ya aslında benim öğrenmek istediğim SATA sürücüsü istiyor galiba dimi? Yanlış anlamadıysam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

http://www.f.orumex.net/donanim/54651-disket-surucu-kullanmadan-sataya-xp-kurulumu.html

burda konuya bak bi

aradaki noktayı kadır

Abi dediğin yere baktım orası beni aşıyor ya.Ben pek onları yapamam.Düz xp bile zor yüklüyorum anla artık.

• Daha net bir cevap verebilecek var mı?
  • Eski model çipsete sahip bilgisayarlarda(notebook/desktop) istemez. Zaten CD içeriğinde sürücüleri mevcuttur ve kurulumda kendisi bulur. Ancak yeni modellerde ister.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.