İşlemci Üreticisi : Intel® Ekran Boyutu : 15,4" Ağırlık : 2,47 kg Bellek : 4 GB Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB İşlemci Modeli : Core™2 Duo İşlemci Ailesi : Centrino® 2 İşlemci Numarası : P8700 İşlemci Hızı : 2,53 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB Veri yolu Hızı : 1066 MHz Ekran Kartı : Geforce 9600GS Ekran Kartı Belleği : 1 GB Ekran Kartı Türü : Harici İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek Türleri : DDR2 Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px Kablosuz Ağ : 802.11g Dahili Web Kamera : Evet/Var Kart Yuvaları : Memory Stick (MS),Multimedia Kart (MMC),Secure Digital Kart (SD) USB Sayısı : 2 Harici Bağlantı Noktaları : Bluetooth Klavye : Türkçe Q Parlak Ekran : Evet/Var Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Optik Sürücü : DVD±RW DL Kumanda : Hayır/Yok Pil Teknolojisi : Lityum Ion Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
1.200ytl
diger urun ise hp dv6-1241 temel olarak işlemcisi p8800 ramlari 4 gb ekran kartı ati 4650 1024mb hdd 500gb bunun fiyatı ise 1700 civarı..
satıs sonrası destek musteri memnuniyeti gibi konularıda goz onune alarak bu ıkı bılgısayarı degerlendırırmısınız? ve hangisini onerirsiniz? tesekkurler
r522 yi home basic oldugundan dolayı dusunmuyorum..yoksa guzel bir makine..casperında fiuatı uygun geldi bana yani ozellıklerıde yakın gibi cok fark yok..ekran kartı dısında..ama işte kararsız kalıyo insan...
casperın islemci iyi ama ekran kartı 9600gs hp işlemcinin hızı ne oldugu tam bi muamma hp sitesinde 2,40 ghz diyor başka yerlerde 2,66 geçiyor ekran kartı hd4650 çok çok iyi bir ekran kartı 9600gt fark atıyor gs ne yapar sen tahmin et ben hp dv6-1241 al derim
yorum yapan arkadaslara tesekkurler..diger arkadasların goruslerı neler acaba?