< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukan23 -- 6 Ekim 2024; 14:28:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huwei D16 i5 12500H 16/1TB alınır mı?
-
-
Kompakt olması ve taşınabilirlik açısından memnun kalırsınız.
Pil ömrü çok mutlu etmez ama yakınlarda priz olacaksa pek dert değil.
Ekran Oled kadar olmasa da cidden iyi ama sesten çok yüksek beklenti olmasın normal bir laptop hoparlörü kadar kaliteli ses veriyor.
Gücü oyunla işi pek olmayan birine fazlasıyla yeter, yalnız i5 lerin 12450H veya 13420H gibi düşük modellerinde grafik birimi kötü ona dikkat et eğer düşük ayar da olsa oyun beklentisi varsa 12500H, 13500H, 12700H, 13700H, 13900H serilerine bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Ekim 2024; 16:3:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Yazdığım özelliklere uyan bildiğiniz laptop tavsiyesi varsa tavsiyelere de açığım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran boyutu olarak net bir şey yazmamışsınız ama özellikle büyük ekran olması gibi bir isteğiniz yoksa Matebook 14 (D14 değil) serisi hem daha premiumdur hem de taşınabilirlik olarak D16 gibi büyük cihazlardan çok daha kullanışlıdır. İ5 1240P li modeli falan alınabilir, i5 12500H ye yakın bir model kendisi.
Ek olarak Windows işletim sistemi gerektirecek bir işiniz yoksa M1 Macbook Air de listeye eklenebilir. Fansız, pil ömrü, güzel, ekranı Matebook 14 ile çok benzer, sesi de iyi, taşınabilirliği zaten iyi. Ama oyunların çoğunu işletim sistemi yüzünden oynatamaz, belli programlara uyum sağlayamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım. Çok teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu bu bilgiler. Matebook 14 e de bakayim ikisinden birini alirim yüksek ihtimalle. Sağlıklı günler 👋🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X