Şimdi Ara

Huwei D16 i5 12500H 16/1TB alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu hafta laptop alacağım. 25-28k butcem var ve Huwei D16 i5 12500H 16/1TB düşünüyorum. Öncelikle laptoptan beklentilerim
    -Kompakt ve Taşınabilir olması.
    -Film Dizi çok fazla izlerim o yüzden ses ve ekran benim için kritik.
    -Oyun oynamasamda düşük ayarlarda oyunları açabilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukan23 -- 6 Ekim 2024; 14:28:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kompakt olması ve taşınabilirlik açısından memnun kalırsınız.

Pil ömrü çok mutlu etmez ama yakınlarda priz olacaksa pek dert değil.

Ekran Oled kadar olmasa da cidden iyi ama sesten çok yüksek beklenti olmasın normal bir laptop hoparlörü kadar kaliteli ses veriyor.

Gücü oyunla işi pek olmayan birine fazlasıyla yeter, yalnız i5 lerin 12450H veya 13420H gibi düşük modellerinde grafik birimi kötü ona dikkat et eğer düşük ayar da olsa oyun beklentisi varsa 12500H, 13500H, 12700H, 13700H, 13900H serilerine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Ekim 2024; 16:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Yazdığım özelliklere uyan bildiğiniz laptop tavsiyesi varsa tavsiyelere de açığım.

• mukan23 M kullanıcısına yanıt

Ekran boyutu olarak net bir şey yazmamışsınız ama özellikle büyük ekran olması gibi bir isteğiniz yoksa Matebook 14 (D14 değil) serisi hem daha premiumdur hem de taşınabilirlik olarak D16 gibi büyük cihazlardan çok daha kullanışlıdır. İ5 1240P li modeli falan alınabilir, i5 12500H ye yakın bir model kendisi.

Ek olarak Windows işletim sistemi gerektirecek bir işiniz yoksa M1 Macbook Air de listeye eklenebilir. Fansız, pil ömrü, güzel, ekranı Matebook 14 ile çok benzer, sesi de iyi, taşınabilirliği zaten iyi. Ama oyunların çoğunu işletim sistemi yüzünden oynatamaz, belli programlara uyum sağlayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Çok teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu bu bilgiler. Matebook 14 e de bakayim ikisinden birini alirim yüksek ihtimalle. Sağlıklı günler 👋🏼

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.