Şimdi Ara

dizüstünü tv ye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270582&CS_Category=_KABLOLAR697&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

bu linkteki kablo ile dizüstünü tv yer bağlayıp sesi ile birlikte film izleyebilirmiyim tvde acaba

biirde alabileceğim daha kaliteli bişiy var mı yoksa bu yeterli olur mu?

• S-video cikisi tvdeki gorunutuyu dizustune aktarmak icindir dolayisiyla dizustunden tvye goruntu aktaramazsin ayni soruyu bende bilgisayar firmlarindaki musteri temsilcilere mail attimistm tvye goruntu aktarabilmek icin vga dan tvye bir kutu var onu kullanmalisin linki vardi da kaybettim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell1300 -- 6 Temmuz 2007; 9:45:48 >
  • vallah ben hallettim aldım teknosadan 7.5 ytl ye kablo sadece görüntüyü aktarıyor ama direk tv de herşeyi izliom artık divx dvd vcd 3gp
    ne varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyonder

vallah ben hallettim aldım teknosadan 7.5 ytl ye kablo sadece görüntüyü aktarıyor ama direk tv de herşeyi izliom artık divx dvd vcd 3gp
    ne varsa

Nasıl bir kablo bu.

Bilgisayarın ekranında ne varsa aynısı tv de de mi çıkıyor?
    Televizyonun özelliği nin birönemi var mı? bende 72 ekran vestel tv var bunda çalışır mı acep?
  • Benim bildiğim oluyor yani marka farketmez tek o kabloyla işlemi gerçekleştirebilirsiniz
  • Dostum bu kabloyla pcyi tvye baglayabilirisin yani pcdeki görüntüyü tvde görebilirsin.Kabloyu taktıktan sonra ekran kartı ayarlarından görüntüyü tvye aktarabilirsin.

quote:

S-video cikisi tvdeki gorunutuyu dizustune aktarmak icindir dolayisiyla dizustunden tvye goruntu aktaramazsin

Hayatimda bu kadar sacma bişey duymadım.Ben her zaman s-video dan baglıyorum film seyrediyorum oyun oynuyorum kısacası notebook ekranındaki herseyi tv ekranında yapabiliyorum

Yalnız soyle bi sey var Bu kabloyla ses aktarılmıyo haliyle.Ama aynı zamanda ses aktaran kablolar da var.Ama ben onları hiç kullanmadım pcye ses sistemi baglı çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'ye soundbar bağlamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S-video'yu bağlayın. (yuvarlak etrafı delikli olan)
    Fn+F5 tuş kombinasyonu ile Lcd-->Tv seçin.

Sadece bu Kadar!... Ben devamlı divx izliyorum...
  • küçük bir not s-video kablosunun pin sayısına dikkat edin alırken yoksa uymayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

küçük bir not s-video kablosunun pin sayısına dikkat edin alırken yoksa uymayabilir.

+1. laptoplardaki s-video çıkışı 7 pinlidir. tv lerdeki ise 4 pinlidir ve s-videodan ziyade s(vhs) diye geçer. scartların arkasıda bu şekildedir. dönüştürücü aparat kullanmakta fayda var. bir ucu 7 pinli s-video diğer ucu kompozit olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

küçük bir not s-video kablosunun pin sayısına dikkat edin alırken yoksa uymayabilir.

+1. laptoplardaki s-video çıkışı 7 pinlidir. tv lerdeki ise 4 pinlidir ve s-videodan ziyade s(vhs) diye geçer. scartların arkasıda bu şekildedir. dönüştürücü aparat kullanmakta fayda var. bir ucu 7 pinli s-video diğer ucu kompozit olmalı.

hepsinde 7 pin değil sanırım.benimki 4 pin, tv de aynı şekilde 4 pinli bi sorun olmadı.ses iletimi için ayrı kablo kullanıyorum sorun yok şu an.

• benim dizüstü samsung r 520. s-video çıkışı yok, yalnızca vga çıkışı var. bunun için ne yapmam gerekiyor bi bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.