Şimdi Ara

Dj İle Uğraşanlar Bi Baksın..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Türkçe Dj Programı Nereden Bulabilirim Yardımcı olurmusunuz.

• trsini bulamazsında..

bsp player die bişii vardı.. o bayaaa iidi ..
  • Bana Link Olarak Verirmisiniz Adresi_?
  • BSP PLayer'da DJ Programı olmus vah vah :)
  • Rave e-jay var bende ama TR mi bilmiyorum. Bence TR olması için çok kasma. Adobe Audition veya Rave E-Jay gayet güzel gib..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: codellnet

trsini bulamazsında..

bsp player die bişii vardı.. o bayaaa iidi ..

bs player ıda dj programı yaptın ya helal olsun sana
  • atomix virtual dj öneririm harika bisey... ben aresten indirmistim kücük bisey olsa sana yollardim ama çok büyük sıkıştırılmış hali 28 MB bisey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • örnek bir dosya upload etsene dostum bakim guzel birsey ise bizde kullanalim merakim var bu tip seylere ama cok detayli programlar...

yoksa elektronik muzik severiz de biraz da yapmaya calisalim yapabildigimiz kadar iyi olurdu...

örnek bekliyorum senden ona gore

quote:

Orijinalinden alıntı: granddevil

atomix virtual dj öneririm harika bisey... ben aresten indirmistim kücük bisey olsa sana yollardim ama çok büyük sıkıştırılmış hali 28 MB bisey...
  • su an program yuklu degil pc de yuklerim yarin kismet olursa gonderirim bi tane ornek parca...
  • aman haa unutma sakin!

quote:

su an program yuklu degil pc de yuklerim yarin kismet olursa gonderirim bi tane ornek parca...
  • bence jetaudio yu kullan cok gelişmiş değil hem kullanımı coooooooooookkk kolay yeni başlıyorsan tavsiye edrim yada en azından bidene
  • quote:

Orijinalinden alıntı: holywars

aman haa unutma sakin!

quote:

su an program yuklu degil pc de yuklerim yarin kismet olursa gonderirim bi tane ornek parca...

Yaptim bi tane ama sacma biseyler cikti ben sadece neler yapilabilecegini gostermeye calistim cunku anlamiyorum remix ve dj programlarindan muzik olarak tarzim degil yani tabi ben sadece yapabildiklerimi gosterdim daha yapamadigim cok sey var... anlayan yapabilir bu program ve muzik tarzindan
    burdan indireblirsin: http://rapidshare.de/files/3965649/cappichino.mp3.html

not: sakin gülme fururum seni @holywars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granddevil -- 14 Ağustos 2005, 13:26:24 >

• indiriyum DAA lakin biraz ufak yapsakdin niredeyse 7Mb ulaa uşağım umarım cover yapmamısındır

quote:

quote:

aman haa unutma sakin!

quote:

Yaptim bi tane ama sacma biseyler cikti ben sadece neler yapilabilecegini gostermeye calistim cunku anlamiyorum remix ve dj programlarindan muzik olarak tarzim degil yani tabi ben sadece yapabildiklerimi gosterdim daha yapamadigim cok sey var... anlayan yapabilir bu program ve muzik tarzindan
    burdan indireblirsin: http://rapidshare.de/files/3965649/cappichino.mp3.html

not: sakin gülme fururum seni @holywars

• ben bi ara uğraşıyodum hevesim fln da vardı sonradan boşladım gitti
  • leee bilader bu cover mixlemisssin sanirim, ben boyle demiyorum bilinmeyen muzik ilk senin urunun olucak sekilde bir seyler yapılacak program diyordum... bu resmen milyonuncu kez ustunden gecilmis bir sarki...

paaappiii paaapii cunuu....papicunuuuu
  • quote:

leee bilader bu cover mixlemisssin sanirim, ben boyle demiyorum bilinmeyen muzik ilk senin urunun olucak sekilde bir seyler yapılacak program diyordum... bu resmen milyonuncu kez ustunden gecilmis bir sarki...

paaappiii paaapii cunuu....papicunuuuu

dedik degil mi anlamiyoruz diye bu islerden o dedigini nasil yapacam bilmiyom bilsem yapardim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.