Şimdi Ara

Dj Kursu İstanbul Beşiktaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu açmadan önce çok yorum gördüm dj kursu soran arkadaşlara belki bir faydamız olabilir 15 yıldır djlik eğitimi vermekteyiz kurumumuzun adı prime dj Academy istanbul beşiktaş da faliyet gösteren işletmemize herkes katılabilir hobi veya meslek olarak düşünenler olduğu gibi merak eden kişiler ücretsiz dj workshop düzenliyoruz katılabilirler site adresimizi yazamıyorum reklam teşkil ettiğini düşünerek mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz...www.primedjacademy.com

Dj Kursu İstanbul Beşiktaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkursuu -- 25 Ocak 2025; 20:16:24 >

• bundan 6 yıl önce dj kursunuz istanbul taksim galata kulesi karsı sokağındaydı yeriniz Eğitmenlerden Emrah is de vardı çok kaliteli bir ortam ve çok üst düzey bir eğitim planınız vardı o zamanlar da Atv ana haber de görmüştüm röportajlarınızı ve hala devam etmenize sevindim bu iste çok eski oldugunuzu biliyorum arkadaşlara tavsiyem bu iş için çok doğru tercih yapmış olursunuz gidip görüşmenizi en azından tavsiye ederim ne demek istediğim o zaman daha anlaşılır olucaktır. başarınızın devamını dilerim bir gün ziyaret etmek istiyorum sitenize baktım eskiden de çok güzeldi ve şuan da da çok güzel bir yer yapmışsınız beşiktaşa geldiğim ilk zaman ziyaret ediceğim iyi çalışmalar
  • ama olmamış ki böyle anlaşarak falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patient93 -- 3 Aralık 2015; 2:03:35 >
  • dj misin?
  • Ama referans mesajinin fake oldugunu anlayamayacagimizi dusunecek kadar gerizekalisiniz oyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yıllar önce hobi olarak ilgi alanıma giriyordu ve hala keza ilgilenirim bu tarz kurumlar çok yoktur yıllar önce yurtdışından yazışmıştım ve görüşmüştüm iş hayatım yüzünden çok zamanım ve vaktim olmadı ara ara takip etmekle yetiniyorum bu foruma girmeden önce başka forumlar da makaleler gördüm cevap vermek istedim yazılar bundan 5 6 yıl öncesinin olduğu için yazmadım ve sadece foruma yazı yazmak için üye oldum nick name de kendi adımı soy adımı yazmak istemedim ve hiç bir foruma da üye olduğum da yazmamışımdır o an aklıma gelen bir nick bulup üye olmuşumdur bu sizi şaşırtmış olmalı ve kısaca bu kurumun ilgisi kalitesi benim aklımda kalmıştı ve ben bunu dile getirdim bu hayatta iyi insanlar ve işini düzgün kaliteli yapan insanlar görmek beni mutlu ediyor bunu dile getirmek beni mutlu ediyor insanları sevin ön yargı ile yaklaşmayın senin o kullandığın kelime mesela senin başına neler gelebiliceğini bir kez düşün şuan kime hakaret ettiğini bilmiyorsun ve neden ettiğini amacın ne diye sorsam kocaman bir hiç olacak o yüzden biraz içimizdeki insanı eğitelim forumlar tartışma platformu olabilir bilgi aktarma olabilir ama yargılama hakaret etme vs değil bu yüzden hiç ilerleyemiyoruz ülkemize yararlı olalım biraz daha ölçü ve düsünceli mesela yazmak istemedim ama hakaret eden arkadaş için yazdım düşünce özgür dür saygım var sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

dj misin?

İşte bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fıçık fıçık fristayl rakamakrofon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cd & mp3 dj liği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.