Şimdi Ara

DJ'ler bakın Turntable & Mix yapımı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
23.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm mekan keko dolu lenn hele şu öndeki beyazlıya baksana
     DJ'ler bakın Turntable & Mix yapımı hakkında
  • Benim bu dj'i gözüm tutmadı siz ne derseniz diyin. DJ dediğin görüntülüde olmalı seslide. Ses var görüntü yok olmaz Az şekil, karizma olur insan. Birde turntable'ın başında rapçiler dışında birilerini görünce acayip kıl oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DroID -- 10 Mart 2004, 1:49:40 >
  • ıııiiiiyğğğğğğ bana rap deme nefret ediyorum müzik değil baş ağrısı o ..
  • Sergi takdirlik .. anlayan belli oluyo.. beyler..
    orası JAARBEURS -UTREHT Hollanda
    http://trance-energy.id-t.com/te2004/
     DJ'ler bakın Turntable & Mix yapımı hakkında

ayrıca dış görüntüye önem verenlere bir atasözü hatırlatayım.. Eşeğe altın semer taksan yine eşek..şimdi konu yine Puma cılara kayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur -- 10 Mart 2004, 2:27:59 >

• Bence de bu boş işte. Fikirlere saygılı olmak lazım kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em®e

Bilgisayarında program olarak VirtauL Dj,Sony Acid pro,Sony Sound Forge programlarını kullanabilirsin.
    Ayrıca evine TT filan almana gerek yok.Bilgisayarla çalışan bir Dj konsolu war.İstersen bi incele ...

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=%204780287

link'teki aleti profesyonel anlamda kullanabilirmiyiz?
    yani club değil de bir bar'da "bilgisayar+Hercules DJ Console+güzel anfiler = güzel bir iş" çıkartabilir miyiz???

• ne olursa olsun bence alet çok çok aşırı pahalı max 200milyon olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

yani club değil de bir bar'da "bilgisayar+Hercules DJ Console+güzel anfiler = güzel bir iş" çıkartabilir miyiz???

Evet çıkabilir(kişiye göre değişir tabi).Ama bi TT yerini kesinlikle tutmaz.Club'da falan düşünemiyorum bile,bilgisayar kilitleniyo falan,reset atıyosun,millet hönk diye kalıyo tabi.Sonra klasik bi windows başlama sesiyle Club inliyo Bar gibi yerden kastın ne?Müziğin çokta önplanda olmadığı biyerse kullanılabilir bence.Denon'un o dandik jog'lu zırt bırt bozulan cihazlar ile mix yapardım ben.BPM bile göstermez alet.Jog'da problem çıkar.Düğmeler basmaz falan;Çıldır,tutuş orda tabi yetiştiremem diye enazından bu alet ondan biraz daha teknolojik.Ama dediğim gibi bilgisayarda ufak bi problem çıkması demek = Sıştın demek.

quote:

Bence de bu boş işte. Fikirlere saygılı olmak lazım kardeş

Disco'da çalıyosan neyle çalıyosun?VCD'yle mp3leri falanmı değiştiriyosun?Birde kendini buişte kanıtlamadan,bukadar profosyonel ve dünyaca ünlü adamları pek bi eleştiriyosun Ben senin yerinde olsam,kötü eleştiri yerine onları dinleyip bişeyler kapmaya bakardım..Giyiminde ve aksesuarlarda hiçbir problem yok elemanın bence.Söylediklerinide anca "DİCEY OLUYUM BEN KARİZMA ORDA DURUYUM MİLLET BİŞEY YAPIYOM SANSIN,KIZLARI TAVLAYIM" gibi bi düşünce yapısına sahip birisi söyler.Söyleyiş tarzından bi DJ'i dinlemekten çok,dış görünüşünü tartmak için gidiyomuş gibi anlaşılıyor.Her DJ öyle abartı süslü püslü olmak zorunda değil.Bence çalınan müzik,yapılan işin profosyonelliği,seçtiği track'ler daha önemli.Ha tabii süklüm püklüm çık demiyoz.Ama adam gayet sade ve efendi giyinmiş işte.İlla Pumacı tipler gibi giyinip "EHUHAHUHA DİCEYİM BEĞN DİCEYİM BEĞN" diye orda sırıtmak gerekmiyor.Sadece Rap için TT kullanılsaydı şuanda underground müziğin halini düşünemiyorum.Scratcher çokta bi iş değil hani,Loop'u at,üstüne scratcher çalış peh.Parçaları mixlemek,mix'i stabil tutabilmek,ritm'i kaçırmamak,doğru yerde crossfade'i tamamlamak,insanlara o heyecanı yaşatmak daha önemli bence.
    Benimde sana tavsiyem Technics almandır.Yalnız set'i tamamlaman 2. el almayacaksan(belki 2. değil 3. el alsan bile) nereden baksan 1000 $ üstünde tutar.Bilgisayara Mikrofon girişinden yada line in'den girersin.Veya adını unuttum ama bağlantı için ayrı bir socket'i var sanırım,Ses kartında(O/B'larda olmaz genelde).Aldıktan sonra bişekilde bağlarsın nasıl olsa.
    Sana tavsiyem dış görünüşe pek önem vermeyip,adam ne yapıyo nasıl yapıyo nerde neyi yapıyo bunlara dikkat etmendir.Müzik bilgin yoksa(teknik açıdan) başka türlü öğrenmen çok zor.

• quote:

Orjinalden alıntı: DroID

ne olursa olsun bence alet çok çok aşırı pahalı max 200milyon olmalı

O alete 200 milyon vermeye üşeniyosan,TT alman çok zor.parça parça alırsın belki
  • 200 Milyon demişsin o fiyata cok düsük ihtimal belt drive Anane TT'si bulabilirsin.. Sony nin modelleri falan war mesela.. ama bunu mixingde kullanma imkanin %0 Suan adam Akilli 1 TT almak istiosan en asai tanesine 300-400 $ i gözden cikarticaksin.. ki Sadece TT ilede bitmez bu iş. ignesini alicaksin Mixeriydi suyuydu buyuydu Korax'in dedigi gibi 1000 $ dan asai cikamazsin Madem profesyonel 1 seyler istiyorsun..

+korax güzel konusmussunda yanlizca 1 sy söylicem bence BPM Counter tamamen isin basite kactıgının örnegidir eger bu isi usulünce yapmak istiosan BPM Counteri görmezden gelip kulaginla olayi takip ediceksin ;) arada cidden ellerine saglik..
  • Korax ben adama kötü iş yapıyor demedim elbette ki işini iyi yapıyor. Yapmasa zaten o kadar insan izlemez. Ben sadece dış görünümünü eleştirdim. Neyse uzadıkça uzar kırmayalım birbirimizi. Ben o bilgisayara takılan konsola 200milyon vermem dedim. Ona 200 vereceğime 200 daha koyar direct drive bi TT alırım. Kendi açımdan konuşuyorum bence o kadar da işe yarayabilecek bi alet değil. Kullandım biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korax

quote:

Evet çıkabilir(kişiye göre değişir tabi).Ama bi TT yerini kesinlikle tutmaz.Club'da falan düşünemiyorum bile,bilgisayar kilitleniyo falan,reset atıyosun,millet hönk diye kalıyo tabi.Sonra klasik bi windows başlama sesiyle Club inliyo Bar gibi yerden kastın ne?Müziğin çokta önplanda olmadığı biyerse kullanılabilir bence.Denon'un o dandik jog'lu zırt bırt bozulan cihazlar ile mix yapardım ben.BPM bile göstermez alet.Jog'da problem çıkar.Düğmeler basmaz falan;Çıldır,tutuş orda tabi yetiştiremem diye enazından bu alet ondan biraz daha teknolojik.Ama dediğim gibi bilgisayarda ufak bi problem çıkması demek = Sıştın demek.

quote:

Orjinalden alıntı: antique <---- BU YORUM BANA AİT DEĞİL

Bence de bu boş işte. Fikirlere saygılı olmak lazım kardeş

Disco'da çalıyosan neyle çalıyosun?VCD'yle mp3leri falanmı değiştiriyosun?Birde kendini buişte kanıtlamadan,bukadar profosyonel ve dünyaca ünlü adamları pek bi eleştiriyosun Ben senin yerinde olsam,kötü eleştiri yerine onları dinleyip bişeyler kapmaya bakardım..Giyiminde ve aksesuarlarda hiçbir problem yok elemanın bence.Söylediklerinide anca "DİCEY OLUYUM BEN KARİZMA ORDA DURUYUM MİLLET BİŞEY YAPIYOM SANSIN,KIZLARI TAVLAYIM" gibi bi düşünce yapısına sahip birisi söyler.Söyleyiş tarzından bi DJ'i dinlemekten çok,dış görünüşünü tartmak için gidiyomuş gibi anlaşılıyor.Her DJ öyle abartı süslü püslü olmak zorunda değil.Bence çalınan müzik,yapılan işin profosyonelliği,seçtiği track'ler daha önemli.Ha tabii süklüm püklüm çık demiyoz.Ama adam gayet sade ve efendi giyinmiş işte.İlla Pumacı tipler gibi giyinip "EHUHAHUHA DİCEYİM BEĞN DİCEYİM BEĞN" diye orda sırıtmak gerekmiyor.Sadece Rap için TT kullanılsaydı şuanda underground müziğin halini düşünemiyorum.Scratcher çokta bi iş değil hani,Loop'u at,üstüne scratcher çalış peh.Parçaları mixlemek,mix'i stabil tutabilmek,ritm'i kaçırmamak,doğru yerde crossfade'i tamamlamak,insanlara o heyecanı yaşatmak daha önemli bence.
    Benimde sana tavsiyem Technics almandır.Yalnız set'i tamamlaman 2. el almayacaksan(belki 2. değil 3. el alsan bile) nereden baksan 1000 $ üstünde tutar.Bilgisayara Mikrofon girişinden yada line in'den girersin.Veya adını unuttum ama bağlantı için ayrı bir socket'i var sanırım,Ses kartında(O/B'larda olmaz genelde).Aldıktan sonra bişekilde bağlarsın nasıl olsa.
    Sana tavsiyem dış görünüşe pek önem vermeyip,adam ne yapıyo nasıl yapıyo nerde neyi yapıyo bunlara dikkat etmendir.Müzik bilgin yoksa(teknik açıdan) başka türlü öğrenmen çok zor.

@KORAX ... quote yapmayı bilmiyorsan ya yapmaktan vazgeç yada en kısa zamanda öğren çünkü ikinci kutudaki yorum bana ait değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 5 Ekim 2004, 0:32:54 >

• Dalgınlıkla yazmışım heralde kusura bakma.Sert çıkmanı,agresif olmanı gerektirecek bişey değil.

@Sergi
    BPM Counter'dan bahsetmemin sebebi,cihazın ne durumda olduğunu belirtme açısında.Zaten "BPM görmeden yapamam" diyosan kafadan plak çalamazsın zaten :) DJ'Lik Kulak ve Ritm işi zaten,Bunlar yoksa hobiden ileri gitmez.
  • yaa arkadaşlar ben bu sitede henüz çok yeniyim djliğe aşırı şekilde ilgi duyyorum.hatta çıldırıorm.en sevdiğim dj linkinparka ait mr hahn o tam bir dj değil biliorm ama çok karizmatik yaşım 14 sizden istediğim bana bedava dj programları önerebilirmisinz virtualdjin trial versionunu baya kullandım ama ucunda turn table bağlı olmadıktan sonra neye yarar
  • belli yeni olduğuın 2 yıl geçmiş sen yazmışın bi tarihe bakar insan
  • bakkaldan alır gibi bilinçsizce TT-mixer Alıyosunuz ondan sonra formlarda satılık mixer TT yazılarından geçilmiyo.. neden birincisi plak sorunu ikincisi sevmediğin yada labela para vermeyeceğin kadar cömert olamayacağın konuda neden girişimde bulunuyorsun... ben sana kıssadan hisse reçete yazayım... external ses kartı sağlam bir diz üstü pc. işlemcisi iyi olsun... external bir tane hdd yapıştır içinede slsk dan ordan burdan bakkal house progress.. iki tane de patlangoç dinleyici heh tamam oldu...! arada türkçe piyasa mix salla ondan sonra göğsünü gere gere gez dj'im Diye.... gez dolaş eylen.... hattta ++++++++

gerçi 2004 de açılmış başlık ama ben genede yazayım dedim farkındayım biliyorum bilerek yazdım oh be htta ban + ban + ban =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressiver -- 19 Kasım 2006; 22:31:59 >

• ne marka önerirsiniz Technics diyosnz ama vestax mixerlere grundig pikap bağlayın 80's model
  • numark mı technics mi?
  • Aklımda iki tt var Technics SL-1210MK5 Turntable
    Vestax PDX-2300MKII PRO bunları mizer olmadan nasıl bağlıyoruz? acil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.