Şimdi Ara

DJ'ler bakın Turntable & Mix yapımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
23.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turntable almak istiyorum acaba bilgisayarda çalıştırabilmem mümkün mü? Veya evde kendimi nasıl geliştirebilirim? Diğer sorum şu reason, floops gibi karmaşık programlar haricinde görünümü ve kullanımı kolay olan bi mixleme programı önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DroID -- 30 Eylül 2004, 12:37:03 >

• selamlar

Bilgisayarında program olarak VirtauL Dj,Sony Acid pro,Sony Sound Forge programlarını kullanabilirsin.
    Ayrıca evine TT filan almana gerek yok.Bilgisayarla çalışan bir Dj konsolu war.İstersen bi incele ...

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=%204780287
  • virtual dj iyidir hakket yani işe yarar...
  • Yok ben evde değil disco'da dj'lik yapıyorum zaten. Amacım turn table öğrenmek. kışın iş olmadığı için evde kendimi tt ile geliştirmek istiyorum
  • o zaman Technics 1200 al
  • Ya alırımda bu olay nasıl bişey? evde nasıl kullanırım biraz açıklasa birileri
  • hey allahım yaa dj'im diyosun bide
    şince söyle oluyor TT'ı alıyon.Mixeride bağlıyon.Koaksiyel kablo ile filan bilgisayar bağlantısını yapıyon
    Daha sonra kendi mixlerini çıkarırsın işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş hiç tt kullanmadım ben nerden bileyim alla alla. TT vardı da biz mi kullanmadık
  • Yıllarca Disco'da Technics kullanmış birisi olarak derim ki;
    Kesinlikle Technics al. onu da mixer çıkışından bilgisayara gir.
  • Aha bunlardan kullanıyorum.. çok memnunum..
  • Yukarıdaki resimde 3 adet technics kuzu kuzu yatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timur

Aha bunlardan kullanıyorum.. çok memnunum..

bu resimdeki kim?
  • Kimse scratch atıyo belli
  • yok yok filenç veriyo

Timur harbiden la kim bu dayı ?
  • Göbek, dar kot, parmakta yüzük, kolda eşşek gibi saat, kulaklığıda tam kafaya geçirmiş sanki evde müzik dinliyo Şaka bi yana görüntü olarak dj'den çok geçici olarak oraya atılmış çaycı gibi görünüyo
  • Resimdeki Mekan; Hollanda'da ID&T tarafından düzenlenen Dünya'nin sayili Major Trance Eventlerinden TRance Energy Main Stage'dir (Bkz: Jaarbeurs, Utrecht) Asai yukari 40.000 dolaylarinda insan wardır.. Çalan kişi ise Yine Trance adina cok büyük işler başarmış Bu sene ülkemizde 2 kere dinleme imkani buldugumuz (Bkz: Efi Yellow Stage FG Birthday Main Stage) Hollanda'daki sayili producerlardan Rank-1 dır..

Saygilar..
    Buda Istanbul'a ilk geldigi zaman cektirdigimiz güzel 1 hatira fotografi..

+ scratch atiyor veya flanger verio demişler aksine orda mixing söz konusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRGi -- 10 Şubat 2004, 11:07:45 >

• Saygı bizden hocam Adam iyi işler başarmış da dış görünüm falso
  • quote:

Orjinalden alıntı: DroID

Saygı bizden hocam Adam iyi işler başarmış da dış görünüm falso

club'a felan giderken DJ'le fotograf çektirmeye gitmiyoruz ki müziğini dinlemeye gidiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRGi

Resimdeki Mekan; Hollanda'da ID&T tarafından düzenlenen Dünya'nin sayili Major Trance Eventlerinden TRance Energy Main Stage'dir (Bkz: Jaarbeurs, Utrecht) Asai yukari 40.000 dolaylarinda insan wardır.. Çalan kişi ise Yine Trance adina cok büyük işler başarmış Bu sene ülkemizde 2 kere dinleme imkani buldugumuz (Bkz: Efi Yellow Stage FG Birthday Main Stage) Hollanda'daki sayili producerlardan Rank-1 dır..

Saygilar..
    Buda Istanbul'a ilk geldigi zaman cektirdigimiz güzel 1 hatira fotografi..

+ scratch atiyor veya flanger verio demişler aksine orda mixing söz konusu..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SeRGi ne işin war len burda burdada mı görecektik seni

Beyler SeRGi sağlam elemandır bu işlerden anlar ahh bide dj'likten anlasa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.