atıyorum bu turntable da yaptığımız mixleri nasıl kaydediyoruz aleti bilgisayara bağladıktan sonra kendimi kaydediyo yoksa xtra bişeymi yapmamız lazım ?
quote:
Orjinalden alıntı: Csftw
atıyorum bu turntable da yaptığımız mixleri nasıl kaydediyoruz aleti bilgisayara bağladıktan sonra kendimi kaydediyo yoksa xtra bişeymi yapmamız lazım ?
aleti bilgisayara baglamak derken sanirim mixeri ses kartima nasil baglarim diye soruyorsun:) mixerin master çikisini (master rec varsa daha iyi olur) ses kartinin line in ine bagla. onu bagladiktan sonra kayit yapabilecegin bissuru program var sec begen indir calistir:) ben sony acid kullaniyorum tavsiye ederim...
mp3 calacam dersen bilgisayarina once virtual dj i kur, cift ses kartini tanitip mixerin kanallarina dagittiktan sonra mixeride yukarida dedigim gibi bagla... virtual dj icinde zaten kendi kayitcisi var herhangi bir programa gerek yok cal cal kaydet:) ama dikkat et deneme surumleri sanirim yarim saat mi ne kaydediyo mixinin içine etmis olma:) ne demis buyuklerimiz orjinal progam kullan, kullanmicam dersen buradan nasil kullanilir diye de sorma cunki ole seyler burda yasak:) kolay gelsin..
arkadaşlar bır sey danısıcam elımde arkadasımın bana verdıği vestax pdx turntables ıkı adet bır de mixer eclerhak 320 var bunları satsam pıyasada nekadara gıder lutfen benı bılgılendırın cep 0532 582 84 03 ulutrem@hotmail.com burdan takıp edemıyorum
Arkadaşlar Ben Yeni Başlamıs Amator B>i Rap Djiyim Ve Evime Sistem Kurmak İstiyorum Turntable Mı CDJ mi..
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan22
Arkadaşlar Ben Yeni Başlamıs Amator B>i Rap Djiyim Ve Evime Sistem Kurmak İstiyorum Turntable Mı CDJ mi..
ya arkadaşlar ben açıkçası daha önce hiç turntable kullanmadım :D e bu yüzden de hiç bir bilgim yok henüz 14 yaşındaım ve bu işe merak saldım ancak sizin burda söylediiniz markaardan hiç birini anlamıorum :( o yüzden şuan ne yapabilirim biri anlayabileceim şekilde söyleyebilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme