Şimdi Ara

Sentello , Televole vb Albümlerini Arayanlar İçin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç zamandır Sentello albümlerini arıyordum sağolsun @castraelectro yardımı sayesinde Sentello 6 ya kadar bulabildik elinde devamı olan ekleyebilir 6 Ya kadar olan linkler şağıdadır ayrıca televole albümlerinin linkleride ekliyorum (Televole alıntıdır)
    Televole 1-5
    Televole 6-9
    Televole 10-13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excavator07 -- 20 Ağustos 2017; 23:58:8 >

• Eskiden bulabilirdin belki ama şimdi zor olur bulmak, baktım ben de bulamadım ama bilgisayarda bu albümle ilgili bir şeyler varmış arşivde google drive a yükledim. İlgilenen veya merak eden arkadaşlar için de buradan paylaşayım bir ilk olsun https://drive.google.com/open?id=0B6_IlJfAVP5nYjluWDVPSmJXODQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Eskiden bulabilirdin belki ama şimdi zor olur bulmak, baktım ben de bulamadım ama bilgisayarda bu albümle ilgili bir şeyler varmış arşivde google drive a yükledim. İlgilenen veya merak eden arkadaşlar için de buradan paylaşayım bir ilk olsun https://drive.google.com/open?id=0B6_IlJfAVP5nYjluWDVPSmJXODQ

çok teşekkürler yardımlarınız için çok makbüle geçti televole albümlerinide 7 ye kadar topladım aslında burayı 2000 li yıllarda bu şekilde olan albümleri paylaşabilsek mükemmel olur

• excavator07 kullanıcısına yanıt

kardeşim google drive hesap erişim iste uyarısı veriyor yardımcı olur musun

• McSlash87 M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 2 üst mesajda Yandex e yuklediklerim duruyor diğerini başka bı arkadaş yuklemisti istersen Yandex ten indirebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • televole albümlerini indirdim sentelle albümlerini de indirmek istiyorum

• senin linkler de gitmiş :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.