Şimdi Ara

dj lik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
29.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum bu konuyu buraya mı açmalıyım ama ben bişi soruyorum soruyorum sordum valla .... evt ben 12 yaşındayım ve dj lik nedir hangi aletle başlanır öğrenmek istiyroum .. bir dj bana sana numark cdn 88 ' i öneririm dedi ama o beni ilk başta kasmaz mı ?? bu konuda yardımcı olursanız sevirim ... adım eylül.. ha birde not olarak .. ben bu numark cdn 88 ' i pc ye bağlayıp çalabilirmiyim yada pc hoparlörünü ona bağlayabilir miyim ?? eğer yanırt hayırsa ben hangi modelle bu işi yapabilirim ??? yardımlarınızı bekliyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Bu mesaj silindi.
    sen ilk önce bilgisayarın varsa bir dj programı olan virtual dj kullan bu programda iki mixser var eyer orginal versionunun kullnaıyorsan yaptığın miixleri kaydede bilir ve mp3 cevirme imkanın var ok sana basarılar ayrıca bende bir dj yim ..................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Bu mesaj silindi.
    sana bazı dj alet resimleri gönderiyim şimdiden bir incele bende virtual dj ile basladım ok

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnolog

sana bazı dj alet resimleri gönderiyim şimdiden bir incele bende virtual dj ile basladım ok

Alıntıları Göster
    Numark'ın o modeli baslangıc icin cok uygun... Bu arada muzik sistemleri oyle bilgisayarlar gibi gıcık degildir! Uygun kablo veya aparat ile herseyi herseye baglayabilirsin. Yani mixerdan aldıgın cıkısı bilgisayar hoparlorune uygun bir kablo kullanıp baglayabilirsin. Bunun dısında Numark'ın DXM01 modelinin usb versiyonu var. Bu aletin icinde iki adet seskartı var. O yuzden onu bilgisayara dogrudan baglayıp seskartını kullanmama olanagın oluyor. cok kalite urundur tavsiye edebilirim. Yanlız Turkiye'de bulunur mu, fiyatı nedir bilemem... Sana tavsiyem baslangıc icin kendine sadece bir mixer alman. Mixerla Virtual dj programını kullan, baya birsey ogrenirsin kısa surede... Sonra yavas yavas kararına gore Turntable veya double cd deck alırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Numark'ın o modeli baslangıc icin cok uygun... Bu arada muzik sistemleri oyle bilgisayarlar gibi gıcık degildir! Uygun kablo veya aparat ile herseyi herseye baglayabilirsin. Yani mixerdan aldıgın cıkısı bilgisayar hoparlorune uygun bir kablo kullanıp baglayabilirsin. Bunun dısında Numark'ın DXM01 modelinin usb versiyonu var. Bu aletin icinde iki adet seskartı var. O yuzden onu bilgisayara dogrudan baglayıp seskartını kullanmama olanagın oluyor. cok kalite urundur tavsiye edebilirim. Yanlız Turkiye'de bulunur mu, fiyatı nedir bilemem... Sana tavsiyem baslangıc icin kendine sadece bir mixer alman. Mixerla Virtual dj programını kullan, baya birsey ogrenirsin kısa surede... Sonra yavas yavas kararına gore Turntable veya double cd deck alırsın...

Alıntıları Göster
    madem 12 yaşındasın
    heveslendiğin şeyin djlik değilde prodüktörlük olmasını yeğlerdim.
    dj her zaman olursun. elini sallasan memleketde ben djim diyene çarpıyor...

prodüktör ol parça üret.. herkesin harcı yetmez bu işe...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrogliserin

madem 12 yaşındasın
    heveslendiğin şeyin djlik değilde prodüktörlük olmasını yeğlerdim.
    dj her zaman olursun. elini sallasan memleketde ben djim diyene çarpıyor...

prodüktör ol parça üret.. herkesin harcı yetmez bu işe...

Alıntıları Göster
    +65654616
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cou_de_GraCe

+65654616

Alıntıları Göster
    abim Türkiyenin en iyi yerlerinde djlik yapan biri benim görüşüm daha doğrusu ondan oğrendiğim ve gözlemlediğim ilk önce bi mixer ve iki pickup veya turntable in in olması yeter biraz müzikten anla müzik kulağın iyi olsun sonra bilgisayardan flnda mixler yapabilirsin bilgisayardan mix yapmak için ilk önce müzik geçişlerini öğrenmen gerek ..... bende özendim yapardım bişeler ama kesinlikle hangi şarkının neresinde ne çalıyo iyi bilmen gerek yani sürekli çalıcagın müzikleride dinlemen lazım ...wallaha abime ben bi şarkıyı bulamıyorsam sadece bir yerini yazmam veya mirildanmam yatıyo anlamıyoda o şarkının ne oldugunu ben ğüzel mırıldanamıyorum demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

abim Türkiyenin en iyi yerlerinde djlik yapan biri benim görüşüm daha doğrusu ondan oğrendiğim ve gözlemlediğim ilk önce bi mixer ve iki pickup veya turntable in in olması yeter biraz müzikten anla müzik kulağın iyi olsun sonra bilgisayardan flnda mixler yapabilirsin bilgisayardan mix yapmak için ilk önce müzik geçişlerini öğrenmen gerek ..... bende özendim yapardım bişeler ama kesinlikle hangi şarkının neresinde ne çalıyo iyi bilmen gerek yani sürekli çalıcagın müzikleride dinlemen lazım ...wallaha abime ben bi şarkıyı bulamıyorsam sadece bir yerini yazmam veya mirildanmam yatıyo anlamıyoda o şarkının ne oldugunu ben ğüzel mırıldanamıyorum demektir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize cvp yazdığınız için tşk ederim ..... benim bikaç sorum daha var eğer dinlerseniz .. şimdi ;
    ben bu virtual dj programını daha önce görmüştüm ... ama bende demo olarak mevcut ... yani program kısıtlı olduğu için ilgimi çekmedi .... ben bu programı netten bulabilir miyim ???? birde ; ben bu numark cdn 88 ' in fiyatını nerden bulabilirim ... ayrıca bu tür aletler satan bir türk site var mı ???? birde siz mixer olarak neyi önerirsiniz ??? ben araştırmalarım sonucunda behrnger vmx 200 veya 300 ' ün başlangıç için iyi olduğunu öğrendim ... siz ne önerirsiniz ???? ayrıca bir arkadaşta ses sistemleri pc bigi gıcık deilmiş , doğru apat ve gerekli malzemeleri bulursan herşeyi herşeye bağlayabilirsin demiş ... ben bu aparatları nerden bulabilirim ..... ayrıca şimdi babam geldi babamla da konuştum ...... boşver sen pc hoparlörünü dedi ... zayıf ses alırsın bence bi bi kolon alalım bitsin dedi ....... ( babamın elektronik aletlerle arası ii dir .. ) marka olarakta ya jbl yada behringer dedi .... siz ne dersiniz ????? şimdiden tşk ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: barking

arkadaşlar hepinize cvp yazdığınız için tşk ederim ..... benim bikaç sorum daha var eğer dinlerseniz .. şimdi ;
    ben bu virtual dj programını daha önce görmüştüm ... ama bende demo olarak mevcut ... yani program kısıtlı olduğu için ilgimi çekmedi .... ben bu programı netten bulabilir miyim ???? birde ; ben bu numark cdn 88 ' in fiyatını nerden bulabilirim ... ayrıca bu tür aletler satan bir türk site var mı ???? birde siz mixer olarak neyi önerirsiniz ??? ben araştırmalarım sonucunda behrnger vmx 200 veya 300 ' ün başlangıç için iyi olduğunu öğrendim ... siz ne önerirsiniz ???? ayrıca bir arkadaşta ses sistemleri pc bigi gıcık deilmiş , doğru apat ve gerekli malzemeleri bulursan herşeyi herşeye bağlayabilirsin demiş ... ben bu aparatları nerden bulabilirim ..... ayrıca şimdi babam geldi babamla da konuştum ...... boşver sen pc hoparlörünü dedi ... zayıf ses alırsın bence bi bi kolon alalım bitsin dedi ....... ( babamın elektronik aletlerle arası ii dir .. ) marka olarakta ya jbl yada behringer dedi .... siz ne dersiniz ????? şimdiden tşk ederim....

Alıntıları Göster
    yokmu cvp arkadaşlar ....

• quote:

yokmu cvp arkadaşlar ....

Alıntıları Göster
    müzik aletleri için technics derim
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak size ...... turntable nedir ???????
  • arkadaşlar bana biri çıklayabilir mi bunu nedir bu turntable ????
  • quote:

arkadaşlar bana biri çıklayabilir mi bunu nedir bu turntable ????
    asrkadaşlar size yeni haberlerim var ...www.pirecords.com da ben bu aletlerin fiyatlarını buldum ... ama fiyatlara bakınca cdn 88 ile cdn 90 arasında fazla fark olmadığını gördüm ... işin açıksası cdn 90 almaya karar verdim ... şimdi açıklar mısınız şu turntable nedir ???? meraktan ölcem ....
  • quote:

asrkadaşlar size yeni haberlerim var ...www.pirecords.com da ben bu aletlerin fiyatlarını buldum ... ama fiyatlara bakınca cdn 88 ile cdn 90 arasında fazla fark olmadığını gördüm ... işin açıksası cdn 90 almaya karar verdim ... şimdi açıklar mısınız şu turntable nedir ???? meraktan ölcem ....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sonunda ne yapacağımı buldum araştırdım ve turntable neymiş öğrendim ... e ben şimdi bu turntable ı alırsam ,,, buna plak gerkmiyecek mi ??? benim elimde hiç plak yok ve babamı birde plak gerekiyor desem babam beni liğme liğme yer ... şimdi ben ne yapıcam .... ilk başlangıç için cdn 90 ile bir mixer mi alıyım ... ((( mixer olarakta numark dmx 950 ''' i düünüyorum ))) ne yapıyım ??? hade bi yardım arkadaşlar ...

• quote:

arkadaşlar sonunda ne yapacağımı buldum araştırdım ve turntable neymiş öğrendim ... e ben şimdi bu turntable ı alırsam ,,, buna plak gerkmiyecek mi ??? benim elimde hiç plak yok ve babamı birde plak gerekiyor desem babam beni liğme liğme yer ... şimdi ben ne yapıcam .... ilk başlangıç için cdn 90 ile bir mixer mi alıyım ... ((( mixer olarakta numark dmx 950 ''' i düünüyorum ))) ne yapıyım ??? hade bi yardım arkadaşlar ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nolur yardım edin sıkışmış vaziyetteyim ....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barking

valla senden dj olur hehehe valla bilsem en hasindan yardimci olurdum ama kusura bakma pek anlamam keske yardimci oloabilseydim ama dj olman için her zaman destekilkcinim partyni beraber veririz buz adada dalga gecmiyorum ama olursun inşallah dj

• quote:

Orijinalden alıntı: MORGAN2

quote:

Orjinalden alıntı: barking

valla senden dj olur hehehe valla bilsem en hasindan yardimci olurdum ama kusura bakma pek anlamam keske yardimci oloabilseydim ama dj olman için her zaman destekilkcinim partyni beraber veririz buz adada dalga gecmiyorum ama olursun inşallah dj

Alıntıları Göster
    saolasın abi desteğini esirgemediğin için nerde oturuyon sen belki tanışırız ...

bu arada arkadaşlar nolur yardım edin yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barking -- 11 Haziran 2005, 16:01:16 >

• arkadaşlar nerdesiniz yahu yoksunuz ortalarda nolur bir yardım edin çok sıkılıyom böle yaz tatilini de geçirmek istemiyom acilen sorularıma yardım please

• quote:

arkadaşlar nerdesiniz yahu yoksunuz ortalarda nolur bir yardım edin çok sıkılıyom böle yaz tatilini de geçirmek istemiyom acilen sorularıma yardım please
    buyur baba yukarda dj shop için site istemişsin turk sitesidir.behringer in türkiye distiribitorleridir.
    www.arcadiadjshop.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 11 Haziran 2005, 22:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

buyur baba yukarda dj shop için site istemişsin turk sitesidir.behringer in türkiye distiribitorleridir.
    www.arcadiadjshop.com

Alıntıları Göster
    daha önce turntable kullanmadıysan bence numark battle packi al biraz mixerı kötü görünüyor ama zaten giriş seviyesindesin bunu öğrendikten sonra daha fonksiyonel birşey alırsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.