Şimdi Ara

dj lik (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
29.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede arkadaşın dediği gibi virtual djle ufaktan i giriş yap baktın zevkli işi büyütürsün..ben basit anlamda djim yani arkadaş grupları toplandıında virtual dj djlik yapıorm herkes çok beenio ama iddialı deilim tabi..sen bu dediim programla başla gerisi ufaktan gelir die düşünüorm;)başarılar sana şimdiden
  • 300dolar
  • neçok dj lik meraklısı varmış bende kendimi yetiştiriyorum bu konuda çok profesyonelden yardım alıyorum kolaydegil bu işler 10 bin $ tamtefarat
  • aslında çok kapsamlı bir setup için erken bana göre daha az masraflı bir setup düşünsen daha akılcı olur yazılara şöyle bir baktımda 12 yaşındaki biri için fazla büyük setlerle uğraşıyorsun söyledikleriniz pro djler için olan cinsten benim tavsiyem bu büyük setupları almandan yana değil zor bir iştir dedikleri gibi bpm menzur pich bend bunların hepsini öğrenmek için virtual dj programını tavsiye ederim mantığını anlaman açısından artı behringerin bu programa uyumlu bcd 2000 ve 3000 gibi cihazları var numarkın da total control gibi bir cihazı var yetiştirmiş olduğum kişilere öncelikle bu cihazları tavsiye ettim ve aldılar çok kısa bir zamanda da işi kaptılar birazda yardımla tabiki gene arkş katılıyorum bu işi sadece var olan bir parçayı mixlemek yerine kendi parçanı yapman ki millet senin yaptığın müziği çalsın bu daha gurur verici mesela hüseyin karadayı ve funcky C parçaları miracles dediğim gibi bu önerdiğim cihazları aldığında ne cd ye nede plağa ihtiyacın var bu cihazla bilgisayarındaki var olan mp3 leri çalabiliyorsun virtual dj deki bütün tuş kombinasyonu manuel olarak önünde olduğu için çok kullanışlı monitördeki bütün tuşlar önünde bence güzel bir başlangıç pcdeki kolonların da iş görür çok da düşük kombinasyonluysa biraz pro birşeyler düşünebilirsin değim cihazlarda ses kartı olduğu için artı bir şeye gerek yok fiyatlarıda çok makul 400 ytl bcd 2000 bildiğim kadarıyla benden tavsiye sana

dj lik

dj lik

dj lik

• arkadaşlar bende mixer almıştım truva case diye bir firmadan DJM-800 almıştım halen kullanıyorum fiyatı ucuz ve kalite bir ürün olduğunu söleyebilirim...
  • arkadaşlar ben dj ürünlerimi genelde truva case diye bir firmadan alıyorum en son truva case den DJM-800 mixeri almıştım...
  • Dostum bencede başlarken virtual dj le başla..
    Bende şu an onu kullanıorum bilgisayarımda..Dj lik olarak yazları otellerde çaldım ama bu yaz çalamadım o ayrı..Çoğu otelde senin alıcağın aletlerden bulunuyor o yüzden bence onları almayı şimdiden düşünme..Daha yaşın var..Şİmdilik virtual le başlamanı öneririm ve bol bol müzikleri indirip arşiv yapmanı..
    Arşiv ilerde işine en çok yaricak şey zaten dj liği öğrenirsin..
  • bir ara ben de heves salmıştım

sonra vazgeçtim
  • Bırakın bunları çocukluk hevesleri bunlar.Bende uzun süre dj'lik yaptım bazı mekanlarda.Sürekli küçücük bi kabine sıkışıp kalmaktan bıktım bıraktım.Ama müzik hala hayatımda yer kaplayan en önemli şeylerden biri.Dinlediğim şarkıların tınılarını geçişlerini asla unutmam.Eğer gerçekten müziğe karşı çok ilgiliysen prodüktör olmak için uğraş.Dj'liğin bi değeri yok türkiye'de.
  • Prodüktörlük yap DJ'lik değil. Onu herkes yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Prodüktörlük yap DJ'lik değil. Onu herkes yapıyor zaten.

Bencede Herkez Mc Herkes Dj bu devirde.
  • Pahalı bir uğraştır,ben bile 30 yaşıma geldim anca toparladım setup ı (hobi olarak evde takılıyorum)...

Meslek edinmek istersen birinin elinden tutması gerekli,genç yaşta pişmelisin.
  • www.kralwebtasarim.com djlere bedava site yapıomuş doğrumu beyler
  • www.kralwebtasarim.com djlere bedava site yapıomuş doğrumu beyler
  • zaten 2005 konusu arkadas 2005de girmiş en son foruma
  • Benim babam amcam da djlik yaptı kuzenim isviçrede profesyonel dj lik yapıyor discolarda calıyor fakat okul nedeniyle yoğunlasmadı tam önerim , music 2001 music 2002 sanırım tam bilmiyorum ps2 oyunları var yada pc oyunları cok güzel mix yapıp cd haline getirebilirsiniz. baslangıc olarak barlarda dinletirrisiniz discolarda böyle bi cıkıs olabilir.
  • Numark Fusion 111 DJ Seti bende yeni başlıyorum ve işime yarar mı bu bi bakabilirmisiniz yararsada yanına başka bişey almam gerekirmii ben de yeni başlıcam ama hiçbirşey bilmiyorum barking sen öğrenmişindir bişeyler baksana bi ????
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.