Şimdi Ara

'DJ MİXER' ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. DJ'liğe adım atmak için mixer almam gerektiğinin farkındayım. DH ailesine başvurarak , önerilerinizi dikkate alarak yol almayı planlıyorum. Bütçem 1500-2000 tl arasındadır.

Mixerde aradığım özellikler : Mümkünse 4 kanallı olması , içinde ses kartının dahil olması ve efekt açısından zengin olması. (bu bütçeye göre çok şey istediğimin farkındayım , ama beni yönlendirirseniz sevinirim )

Dipnot: Bu alacağım alet benim ilk mixerim olacak ancak ben bu aleti 2-3 sene kullanmak için alıyorum bu yüzden mümkünse başlangıç mixeri sunmayın , ve daha önce virtual dj olsun , fl studio olsun pratik yapmışlığım vardır. Artık pioneer, traktor, behringer ne önerirsiniz bilemem

Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşşekür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailcey -- 30 Haziran 2014; 6:38:20 >

• onca kişi bu sayfaya bir hafta boyunca hiçbir şey yazmamış ilginç....
  • O fiyatlara maalesef ki 4 kanallı compact bir midi kontrol veya mikser bulman imkansız.

Fakat aynı fiyat aralığında bütün ihtiyaç duyacağın özellikleri içinde barındıran ama iki kanallı olan Pioneer DDJ SR'yi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi önerisi
    6 ay önce açıldı
    Amfi önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.