Şimdi Ara

Dj olmak istiyorum. Djlik yapan gelebilr mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden beri müziğe ve djliğe çok ilgim vardır. Gittiğim otellerde hep djleri kıskanır onların yerinde olmak isterdim. Djlik öğrenmek istiyorum bu işi yapmış olanlar taktik verebilir mi plss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fl studio ile remix gecisleri yapmaya basla.

• Dj misin?

• Dj misin?
  • al sana dj
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dj olmak istiyorum. Djlik yapan gelebilr mi

• Ssk sizz dj çalıştırıyor bu mekanda

• Hercules DJControl Instinct
    MixVibes U-MIX Control 2
    Pionner Ergo V
    Numark Mixtrack DJ Software Controller

Bunları öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklasik 2.5 sene once bende bu konuyu acmistim.2 senedir profesyonel olarak caliyorum diyebilirim.Onerilerime gelirsek once bu isi seveceksin panpa gelip gecici bir hevesse zaten isi kavrayamadan zormus yea deyip vazgecersin.Arsivinde her tarzda parca olmali 80 ler den tut tiesto'ya kadar ayrica sarkinin giris patlama bitis noktalarini iyi bilmen lazim.Bizim millet angaranin baglari,mezdeke falan cok ister ama bence bunlari calip siradan olma.Ikincisi bu isi ogrenecem diorsan tavsiyem guzel 2 cd calar ve mixer almandir.Bilgisayarda virtual dj ile sabahlara kadar da calisdan clib da setup un basina gectigine eli g.tu dagitirsin cunku yontem cok farkli.Eger durumun varsa Pioneer cdj 400&djm400 alip evde deliler gibi pratik yapabilirsin.400 modelini onermemin nedeni hem cd hem usb hem bilgisayar araciligiyla kullanabilirsin.Ayrica kiraya vererek parani da cikartabilirsin.Ben cdj 1000 mk3 kullaniyorum ama artik herkes usb'den caldigi icin makina oyle yatiyor evde.Sozun ozu ne kadar calisir cabalarsan o kadar kendini gelistirirsin ama malesef bilgisayar basinda olmaz.Setup alacak durumun yoksa civarindaki clublara gidip dj leri seyredebilirsin(6 ay izledim).Eger baska sormak istedigin bisey olursa yardimci olabilirim.Ha bu arada kulaklik cok onemlidir technics iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Yaklasik 2.5 sene once bende bu konuyu acmistim.2 senedir profesyonel olarak caliyorum diyebilirim.Onerilerime gelirsek once bu isi seveceksin panpa gelip gecici bir hevesse zaten isi kavrayamadan zormus yea deyip vazgecersin.Arsivinde her tarzda parca olmali 80 ler den tut tiesto'ya kadar ayrica sarkinin giris patlama bitis noktalarini iyi bilmen lazim.Bizim millet angaranin baglari,mezdeke falan cok ister ama bence bunlari calip siradan olma.Ikincisi bu isi ogrenecem diorsan tavsiyem guzel 2 cd calar ve mixer almandir.Bilgisayarda virtual dj ile sabahlara kadar da calisdan clib da setup un basina gectigine eli g.tu dagitirsin cunku yontem cok farkli.Eger durumun varsa Pioneer cdj 400&djm400 alip evde deliler gibi pratik yapabilirsin.400 modelini onermemin nedeni hem cd hem usb hem bilgisayar araciligiyla kullanabilirsin.Ayrica kiraya vererek parani da cikartabilirsin.Ben cdj 1000 mk3 kullaniyorum ama artik herkes usb'den caldigi icin makina oyle yatiyor evde.Sozun ozu ne kadar calisir cabalarsan o kadar kendini gelistirirsin ama malesef bilgisayar basinda olmaz.Setup alacak durumun yoksa civarindaki clublara gidip dj leri seyredebilirsin(6 ay izledim).Eger baska sormak istedigin bisey olursa yardimci olabilirim.Ha bu arada kulaklik cok onemlidir technics iyidir

Hocam peki anlattıklarınızdan başka herhangi bir eğitim aldınız mı ? İnternette eğitim dvdleri satılıyor mesela bunlardan alsak olur mu

• Dj olup fiçu fiçu mu yapcan boşver azizim.

• Egitim falan hikaye kardes dedigim gibi bilgisayardan bu isi ogrenemezsin ya bir setup alacaksin ya da mekanlara gidip dj leri izleyeceksin.

• Bu arada otellerde calmak zor birsey degil cihazlari kullanmayi ogren rahat calarsin herhangi bir otelde.Ben gecen sene Wow Bodrum Resort te caliyordum ama ozel nedenlerden dolayi bu sene gitmedim.Ayrica ilk basladigimda profesyonel 1 dj den egitimde aldim (saati 50 tl)hic bir ise yaramadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark`y -- 11 Temmuz 2016; 14:28:53 >
  • Hocam dj arkadaş bul kendine bence ondan otlanırsın

Ben dj değilim ama o aletler ucuz değildir herhalde.Bin tane makine var hepside kaliteli şeylere benziyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Fl studio ile remix gecisleri yapmaya basla.

Dj misin?

• forumda biri vardı böyle bi konu açıp dj olmuştu. 5-6 senelik bi konu bi arastir.

• Dj misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Dj misin?

Yapıyordum bıraktım suan sadece Dj'lere Dvd Remix arşivi satıyorum.
  • quote:

quote:

Dj misin?

Konuyu açan arkadaş ortada yok yalnız
  • quote:

quote:

Dj misin?

Yav he he.1 kere muzik literaturunde remix gecisi diye birsey yoktur.Fl studio da remix yapabilirsin ama gecis farkli 1 olay once onu kavra.Gecis yani mix dedigimiz seyi traktor,virtual dj,serato gibi programlarla yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

quote:

quote:

Dj misin?

Yav he he.1 kere muzik literaturunde remix gecisi diye birsey yoktur.Fl studio da remix yapabilirsin ama gecis farkli 1 olay once onu kavra.Gecis yani mix dedigimiz seyi traktor,virtual dj,serato gibi programlarla yapabilirsin.

Rez.

Burası karışacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.