Şimdi Ara

DJ programları lazım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttigim gibi DJ programları lazım link ve isim birasda bahsederseniz neler yapabilioz bu programla fln die cok guzel olucak.Ben biras vegas la yaptım ama yeterli verimi alamadım ejay fln da aynen birasdaha saglam ve kullanıslı programlar lazım şimdiden sagolun.

• Şimdi Eğer bu işlerde yeniysen Virtual DJ Başla eğer djliği biliyorsan MixVibes. Ben Mixvibes Kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swat_Man

Şimdi Eğer bu işlerde yeniysen Virtual DJ Başla eğer djliği biliyorsan MixVibes. Ben Mixvibes Kullanıyorum.
    yeni sayılırım link verebilirmisin virtua dj bide program nasıl calısıo neler yapabilioruz biras bahsedersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon

yeni sayılırım link verebilirmisin virtua dj bide program nasıl calısıo neler yapabilioruz biras bahsedersen.

Alıntıları Göster
    www.virtualdj.com. Programı görünce kavrarsın..Kafana Takılan Soru olursa yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swat_Man -- 27 Aralık 2004, 21:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swat_Man

www.virtualdj.com. Programı görünce kavrarsın..Kafana Takılan Soru olursa yardımcı oluruz.

Alıntıları Göster
    Traktor Dj yide deneyebilirsin. pc ortamında en güzel dj mix programlarından biri diyebilirim. ben bunu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdogan

Traktor Dj yide deneyebilirsin. pc ortamında en güzel dj mix programlarından biri diyebilirim. ben bunu kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mdogan

ben yükledim ama full bulmak sorun normaller sorun çıkarıyo elinde full varsa link yada mail yoluyla yollarmısın bizde kuralım ok full olsa daha ne isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: mdogan

ben yükledim ama full bulmak sorun normaller sorun çıkarıyo elinde full varsa link yada mail yoluyla yollarmısın bizde kuralım ok full olsa daha ne isterim...

Alıntıları Göster
    benim indirdiğimi crackliyorsun 16 Mb dı sanırım büyüklüğü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdogan

benim indirdiğimi crackliyorsun 16 Mb dı sanırım büyüklüğü.

Alıntıları Göster
    http://www.inndir.com/program.php?id=15412
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyx45r

http://www.inndir.com/program.php?id=15412

Alıntıları Göster
    fruity loops 5
    sony acid pro 5
    sony sound forge 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

fruity loops 5
    sony acid pro 5
    sony sound forge 7

Alıntıları Göster
    mix için
    Atomix
    virtual dj
    mix vibes
    tacticle
    --------------
    remix için
    freede kardeşimin yazdıklarına ek olarak cool edit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em®e

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cok saolun beyler cogunu indirdim virtual dj baya guzelonla ugrasıorum yazdıgımız yazıları efect li sekilde okuyan program lazım :) ?
  • quote:

cok saolun beyler cogunu indirdim virtual dj baya guzelonla ugrasıorum yazdıgımız yazıları efect li sekilde okuyan program lazım :) ?

Alıntıları Göster
    bulabilirsen e-jay de iyidir
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dungeon

ya bence yazdıkllarını okuyan program yerine bi mikrofon al bide kayıt özelliği olan program soundfaundry-cool edit gibi istediğin şeyi gzl sesli birine okut sora effectleri koy üstüne.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

ya bence yazdıkllarını okuyan program yerine bi mikrofon al bide kayıt özelliği olan program soundfaundry-cool edit gibi istediğin şeyi gzl sesli birine okut sora effectleri koy üstüne.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

baba bu soledigini denedim zaten ama ne bilim yapmacık oldu sanki .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

baba bu soledigini denedim zaten ama ne bilim yapmacık oldu sanki .

Alıntıları Göster
    yaptıkların yapmacık geldiyse yazdığını okuyan programlar ile yapılan şeyleri duyarsan özürlüleler haber bülteni gibi gelir walla

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

yaptıkların yapmacık geldiyse yazdığını okuyan programlar ile yapılan şeyleri duyarsan özürlüleler haber bülteni gibi gelir walla

Alıntıları Göster
    yazılımla dj lik yapılmaz dj pilak calandır. cd calanlara bile dj demiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: behind the sun

Alıntıları Göster
    Atomix AtomixMP3 v2.3 - ed2k://|file|Atomix.AtomixMP3.v2.3-H2O.rar|3957221|780B63ED4158A1C827A7E31901CA7787|/

NeoDJ Pro v3.0 - ed2k://|file|NeoDJ.Pro.v3.0-CAFE.rar|2891506|C4BB13E7EBA16C6D2BBDC173838E7C2A|/

FruityLoops Studio Producer Edition v4.5.2 *iSO* - ed2k://|file|FL.Studio.Producer.Edition.v4.5.2-PARADOX.iso|567431168|58E6F378A2F1CE8AEFD53A0F86B3CDBF|/

Traktor DJ Studio v2.5.3 - ed2k://|file|Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.5.3-H2O.rar|16077454|8B9D934A9E79DAD089D22DA7A0F2EB4D|/

bunları çekebilirsiniz eğer ed2k kulanıyorsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: behind the sun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: behind the sun

behind the sun sirf sana sonuna kadar katiliyorum su forumdaki yazin yüzünden üye oldum suraya bir daha yazi yazarmiyim allah bilir. Bilgisayarda dj okadar cogaldiki almis basini gidiyor her bilgisayarinda program olan kendini dj saniyo buyrun beyler bulun bakalim ROLAND MC 909 bilgisayar yazilimini da görelim. Gercek dj elinde plagi olan yahut gercek bir groove aleti olan dj dir bilgisayarla dj olunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj B.a.r.a.n

quote:

Orjinalden alıntı: behind the sun

behind the sun sirf sana sonuna kadar katiliyorum su forumdaki yazin yüzünden üye oldum suraya bir daha yazi yazarmiyim allah bilir. Bilgisayarda dj okadar cogaldiki almis basini gidiyor her bilgisayarinda program olan kendini dj saniyo buyrun beyler bulun bakalim ROLAND MC 909 bilgisayar yazilimini da görelim. Gercek dj elinde plagi olan yahut gercek bir groove aleti olan dj dir bilgisayarla dj olunmaz.

Alıntıları Göster
    Kızdırmayın abiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile

Kızdırmayın abiyi

Alıntıları Göster
    pcnet derqisi cd'sinde bi yıqın varr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.