Yeni favoriler: Empirical Labs - Turtle Beach (Original Mix) Bas Van Veen - Backburner M.i.d.o.r and Six4eight ft. Dj Precision - Far East (original) Phoebe - Could i see (m.a.s. collective la sfida_mix) Yunus Guvenen - One Echomen - Spirit (Mooncat remix) Gtr - Mistral (Cloudburst remix) Clokx - Overdrive (original_mix) (TUNE OF THE WEEK)[bgdnc2] Scott Bond vs Solar Stone - 3rd Earth (Bren-F remix)[Marco V rmx ve orjinali de şiddetle tavsiye edilir] Evanescence - Hello (Trifactor Vs Gabriel & Dresden Mix) Rulers of the Deep - Elu on mi ilu (original mix) spider - striker (original_mix)[clps]
Teknocular üzgünüm size göre bi şey yok :Pp
tiesto ve benzeri eşit değildir techno karıştırmayalım lütfen çok alakasız oluyor
selam bu topige devam edin :) asot askım nerdesin :)))
Burdayım cnm..:) Alla alla :Pp Müzik yapımı nasıl gidiyor ? :Pp
Current Favorites: Wav assassin - wav assassin Starr - Sunstroke Starr - Digital exposure Blank & Jones - A Forest (Ron van den Beuken Remix) Matt Hardwick VS Smith & Pledger- Day One(Above & Beyond Remix) Lost Tribe - Gamemaster (Digital blonde Remix) Mark Otten - Mushroom Therapy (Armin van Buuren Remix) Reysan Khan - Shiatsu (2players remix) Clokx - Overdrive (Ron van den Beuken Remix Alın size şu andaki en sağlam trance parçalar Hadi gene iyisiniz.:Pp
hadi tüm hızla devam bu topıgı cok sevdim :)
Seversin tabee..Kim sevmez..:Pp
asot olm ıcq numaranı kaydettim kontakt lısteye aldın heralde ordan ıletısım kuralım yolmim bak :) bu arada in grid diye birileri var in tango parcaları cok guzel olmus albümünü alan var mı ?
tolgaabi o albümü biliyorum.rusların albümü.yazın sürekli onu dinlemiştim. ama dance versionu olucak.o zaman havaya getiriyor.bu arada senle bi ıcq da görüşelim istersen. kafamda hala birkaçtane soru işareti var...
bu arada celine dion un ı drove all night parcasına remix yapıyorum ama tabe sistemim biraz zorluyor beni bayagı ugrasmam gerekecek :)
ben ne diyorum sen ne diyorsun ya..
olm ıcq ya aldım seni ama offline görünüyosun gecenseferde böyle yaptın aa sen dalga mı gecıyon mıke benle su an ıcq acık >_< tolga abiyi kızdırmayın..
Üsküdara gidin. Her köşe başında cd satanlar var. DJ Paul Oakenfold diyorsun, adam sana neredeyse bugüne kadar yaptığı tüm mixlerin mp3 cd'sini veriyor. Paul Van Dyk, Carl Cox ve Paul Oakenfold'un cd'lerini aldım. DJ başına 200 parça... Ne uğraşıyorsunuz siz anlamadım?!?!?! Cd başına 2 milyon veriyorsun ve gidiyorsun...
Ankarada nerde var?
Arkadaslar oncelıkle herkese merhaba ben forumlarda yenıyım ve benım ıkı hafta sonra dogum gunum var oraya kendı yaptıgım muzıklerı goturup calmak ıstıyorum cunku aynı muzıklerı dınlemekten ezberledım barda yeter dedım bana tavsıye edılebılecek kolay kullanılan bır Dj programı soylermısınız yardımlarınızı beklıyorum Lutfen...
quote:
Orijinalden alıntı: malabadi
Alcazar - Crying At The Discotheque (Remix) Aztech Mystic � Jaguar Azzido Da Bass - Doom's Night (Timo Maas Mix) Benny Benassi - Able To Love Benny Benassi � Satisfaction Black Legend - You See The Trouble With Bob Sinclar - Kiss my eyes Jason Downs - Cherokee Antonie Clawaran - Sound Of Africa David Guetto - Love Don't Let Me Dejavu - I Can't Stop (Piparo extended mix) DJ Devil � Gate 6 DJ Ja-seen - Sentello (Bubbling Remix) DJ Kacamak - Panasonic GD-92 DJ Tiesto - In My Memory DJ Tiesto - Lethal Industry E-Smoove feat. Thick Dick - Welcome To The Jungle Goldtrix � Trippin Grand Menage � Magalenah veya Tribal Mania Hysteric Ego - Want Love Ingrid - Tu Es Foutu Jakatta feat. Seal - My Vision Jamie Lewis & DJ Pippi - Impress Me Jan Wayne - Because The Night Jennifer Lopez - Jenny From The Block (Latin Remix) KMC & Dhanny - I Feel So Fine Kosheen & Dj Tiesto - Hide U vs Flight 643 (Bootleg Mix). Lasgo � Something Laurent Wolf - Boca Linda Laurent Wolf - Saxo (Club Mix) Laurent Wolf - Egyptian Club Lorna - Papi chulo (extenden remix). Lee Cabrera - Shake It Loving Paris � Loco Lumide - Never Leave you Miss Elliot � Get Your freak On Miss Elliot � For My People Madhouse - Like A Prayer Marascia - Shake It Miss Elliot vs X-Press II - Get You Freak On (Bootleg Remix) Moloko - Forever More Nelly feat. Kelly Rowland - Dilemma (Jason Nevins Club Remix) Piff Diddy feat. Kelis � Let� Get Up and Let�s Get ill P. Diddy - Let's Get Ill feat Kelis, Deep Dish PPK-RESURRECTION Public Domain - Operation Blade Puretone - Addicted To Bass (Dif. Gear Mix) ***** Dub Foundation - Make The World Go Round RLP - Egyptian Drummer Satoshi Tommie � Love In Trafic Sean Paul - Get Busy Shakedown - At Night (Mousse T Club Mix) Southside Spinners - Luvstruck Speed � Azzido Da Bass The Rasmus - In The Shadow The Underdog Project - Summer Jam 2003 Thick Dick - Welcome To The Jungle (Club Mix) Tiga - Hot in Here Nelly X-press 2 - Smoke Machine
sen eskilerdensin anlasilan jaguar benim ilk dinledigim trance parca ama dj rolandodan cherokee love in traffic thick dick i felan herkez bilmez bu islerin piyasa olmadan önceki zamanın parçalari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme