Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray çıktı

hocam birşey sorucam, bende şimdi bu dediğinizi bulgar torrent sitesinden indiriyorum ancak hangi player çalıştırıyor? geçende o siteden indirdiğim bazı filmler çalışmadı bu filminde önizleme yerine tıkladım yine açılmadı 12gb boşuna beklemiyim

Splash pro ex indir hepsini çalıştırır.Orda çalışmayan film yok 500 gb blu-ray arşivim var hiçbirinde sorun yok

Hocam ön tesekkuru ediyorum eger calisirsa bida ederim cok sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarantino reyiz döktürmüş gene 10/10
  • Film baştan sona buram buram Tarantino kokuyordu.

Yine harikalar yaratmış adam. Yönetmen dalında değil Oscar'ı almak, aday bile olamaması düşündürücü.

Waltz'e diyeceğim birşey yok. Adam her rolünün hakkını veriyor.

10/10
  • Normal tarantino filmlerindeki uzun diyolaglar yoktu ama yine muhteşem senaryo,muhteşem karakterler,muhteşem mekanlar ve muhteşem oyunculuklar. 10/10
  • Başladım indirmeye 1080 p çok güzel bi duygu. İnince daha mutlu olucam
  • Beyler 12gb lık versiyonda 1920x800 p yazıyor yani bu aslında 1080p değil, gittik bi sürü para verdik 1080p monitör aldık bü türlü kullanamadık anasını satayım, biraz daha beklesek gerçek 1080p düşermi sizce? Birde 12gb lık versiyonu izleyen varsa ses ve görüntü kalitesi nasıl bahsedebilirmi, ses kötüyse hiç katlanamam.
  • Tarantino yine tarantulalığını göstermiş. Oyunculuğu bok gibi olup kendine bir özeleştiri çekse de yönetmenliğini şaha kaldırmayı unutmuyor. Belli bir zaman film izlememiştim, bununla başlamak nedense çok iyi geldi. Biz buna spagetti western değil de tarantula western diyebiliriz..

Oyunculuklara parmak atarak başlamak istiyorum. Hele ki Christoph Waltz'a ayrı bir parantez açarak yapacağım bunu. Hem Schultz karakterinin harikalığını hem de bu karakterin fedakârlığını o kadar iyi yansıtıyor ki hayran olmamak elde değildi. O yüzden hayran oldum gitti. Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü almasına rağmen adeta başroldü. Mükemmeldin be ustacım. Leonardo DiCaprio ise açıkçası acımasız pazarlıkçı rolünü çok iyi üstlenmiş. Kötü olmasına rağmen Leonardo olduğunu bildiğim için kızamadım da. Fakat aynı şeyi Samuel L. Jackson için söyleyemem. Köpürdüm lan izlerken. Jamie Foxx'da karizmasını konuşturmuş sadece. Gerçekten yakmış ve kavurmuş her yeri.

Film bilindik geyik, uzun uzadıya Tarantino diyalogları içermiyor. Bunun belki western ağırlığı ile ilgisi bulunabilir. Ama diyaloglar müthiş zeka ve komedi kokuyor. İnanılmaz derecede eğlenceli diyaloglar görebilirsiniz. Hatta şu sahnelerde ki diyaloglar beni gülmekten öldürdü..

- Reis'in evinde Django'ya nasıl davranılması gerektiği sahne. Harikulade.
    - Schultz'un, Alexandre Dumas konusunda Candie'yi alt etme yolu. Zeka dolu..
    - Yine Reis ve çetesinin bizim ikiliyi yakalamaya gittiklerinde başlarına geçirdikleri çuvalın dayanılmazlığını sergileyen diyaloglar. Bu sahne adamın ağzına mıçar uyarmadı demeyin sonra.
    - Candie'nin kafatası hakkında yargıları. Bu sahne özellikle dikkat arttırmak için birebirdir.

Yani buradan da göreceğiniz üzere diyaloglar yine harikadır, yine şahanedir efendim.

Kan sahneleri tam Tarantino sahneleriydi hiç şaşırmadım. Ancak görüntü yönetmenliği de harika.. Sahneler arası geçişler vs. cidden çok güzel hazırlanmış diyebiliriz. Konu olarak ne kadar normal gözükse de film kurgusu bakımından dikkati fazlasıyla hak ediyor. Bu arada değinmeden etmeyelim. Soundtrackleri başlı başına enfes. Sıkıldıkça dinlenecek cinsten.

Filmin süresi de kesinlikle uzun değildir. Bir iki saat daha olsa izlenirdi gerçekten. İzleyince Tarantino yine yapmış diyeceksiniz. Yaman fetişistsin Tarantino!

9.2/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler 12gb lık versiyonda 1920x800 p yazıyor yani bu aslında 1080p değil, gittik bi sürü para verdik 1080p monitör aldık bü türlü kullanamadık anasını satayım, biraz daha beklesek gerçek 1080p düşermi sizce? Birde 12gb lık versiyonu izleyen varsa ses ve görüntü kalitesi nasıl bahsedebilirmi, ses kötüyse hiç katlanamam.

1920x1080 çözünürlüğü bulunan 34 GB'lık versiyonunu indir eğer tam istiyorsan. Örnek de vereyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 28 Mart 2013; 18:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Beyler 12gb lık versiyonda 1920x800 p yazıyor yani bu aslında 1080p değil, gittik bi sürü para verdik 1080p monitör aldık bü türlü kullanamadık anasını satayım, biraz daha beklesek gerçek 1080p düşermi sizce? Birde 12gb lık versiyonu izleyen varsa ses ve görüntü kalitesi nasıl bahsedebilirmi, ses kötüyse hiç katlanamam.

1920x1080 çözünürlüğü bulunan 34 GB'lık versiyonunu indir eğer tam istiyorsan. Örnek de vereyim sana.

http://a1303.hizliresim.com/17/w/lk1tu.png

Verdiğin örnekte 1920x800 sanırım.

• Dicaprio varsa izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

http://a1303.hizliresim.com/17/w/lk1tu.png

Verdiğin örnekte 1920x800 sanırım.

Yok hocam emin olmak için NFO baktım. Doğru..

• quote:

Yok hocam emin olmak için NFO baktım. Doğru..

1920x1080 çözünürlükte niye bant var ki o zaman? Koyduğun ss'e göre konuşuyorum. :)
  • quote:

quote:

Hocam 34 gb lık versiyon hangi sitede acep? ben bir tek mamundayı biliyorum oradada 2 seçenek var, adres vermen mümkünmü?

• quote:

quote:

quote:

Hocam 34 gb lık versiyon hangi sitede acep? ben bir tek mamundayı biliyorum oradada 2 seçenek var, adres vermen mümkünmü?

PM atıyorum hocam..

@R.Rondo9, TrueHD'lerin hepsinde bant vardır hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

İzleyen arkadaşlar aileyLe izlemede sıkıntı yaratacak sahneler var mı?

hiç yok hocam gönül rahatlığıyla izleyebilirsin. taa en sonlarda senin h*y*larını keseceğim diyordu oradada bir şey görünmüyordu yani

Aslında görünüyordu ama kısa sürüyordu.
  • Filmin altında siyah bantların olup olmaması filmin nasıl çekildiği ile ilgili bir durum. 1920x800 çözünürlüğü sinema salonlarına en uygun olanı, çoğu sinema salonu 1920x1080 çözünürlükte görüntüyü alttan biraz kırpmak zorunda kalıyor.
    Bu filmde siyah bantlar var, siyah bantsız diye bir versiyon ben daha önce hiç duymadım. Belki film IMAX ile çekilseydi, ileride yayınlanan IMAX sürümünde bazı sahnelerde siyah bant olmayabilirdi, o da filmin tamamını kapsamayacaktı zaten.
  • Tam sinemada izlenecek bir filmmiş. Pişman oldum.

• Muhteşem, muhteşem, muhteşem.Son zamanlarda izlediğim kesinlike en iyi filmdi.Oyunculuklar, diyaloglar özellikle müzikler beni benden aldı.Quentin tarantino yine yapmış yapıcağını.Kesinlikle izleyin yoksa çok şey kaçırırsınız.
  • Filmin müzikleri, filmi bir üst seviyeye taşımış. Freedom, Django, Who Did That to You? çok güzel parçalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 30 Mart 2013; 14:02:20 >
  • Filmi şimdi bitirdim.

Tarantino filmi olduğu için, DiCaprio oynadığı için, fragmandan vs. de yola çıkarak beklentim inanılmaz derecede yüksekti. Ona rağmen beklentilerimin de ötesine geçti film.
    Kötü yorum yapamayacağım sanırım.
    10/10
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.