Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler birde benim filmde aralarda hep for your consideration yazıyordu bu ne demek ?
    birde filmin en sonunda herşey bittikten oyuncular falan yönetmen ismi geçtikten sonra tam bitmeden 6 saniye önce o 3 zenciden biri bir şey diyor orada ne diyor ? altyazıda yazmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 19 Mart 2013; 21:30:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar film muhteşem olmuş... Tarantino yine elinde ki oyuncuları çok iyi kullanmış... Waltz her zamanki gibi harika, Di caprio muhteşem, Samuel harikulade... Kısacası oyunculuklar için bile izlenebilir bir film olmuş. Yine kara mizahı yapıştırmış tarantino, her filminde olduğu gibi... Aksyion yer yer tavan yapıyor, müzikler harika... Oyunculuklara zaten değindim. Görsellik de yine Tarantino filminden beklenenini vermiş. Tarantino'dan zaten aksini beklemek ayıp olurdu. Mutlaka gidip izleyin.

Hikaye'ye gelecek olursak....

Ağır spoiler içerir....

Waltz'ın ölmesine çok üzüldüm. Beklemiyordum. Di caprio içerisinde ki psikopatı göstermesi biraz uzun sürse de, masa da ki çıldırmış hali, oyunculuk adına güzel sahnelerinden birisiydi... Yalnız tek canımı sıkan durum, Django'nun nasıl böyle harika silah kullanıyor olması oldu. Direk eline silah verilir verilmez hedefi 12 den vurdu. Doktor her ne kadar, doğuştan yeteneklisin dese de bana biraz mantık dışı geldi. Neyse fazla takılmamak lazım. Tarantino yine filmin sonlarına doğru, kendisini filme sokmuş ama sanki biraz zorlama sahne olmuş, en azından sakal falan bıraksaymış. Vahşi batı'da o parlayan suratla çıkınca biraz garipsedim.

hocam tarantino filmin hangi bölümünde kendisini kullanmış ?

Django'nun filmin sonlarına doğru tutsak olarak yakalandığı sırada etrafında olan 3 elemanın başında ki...

• quote:

beyler birde benim filmde aralarda hep for your consideration yazıyordu bu ne demek ?
    birde filmin en sonunda herşey bittikten oyuncular falan yönetmen ismi geçtikten sonra tam bitmeden 6 saniye önce o 3 zenciden biri bir şey diyor orada ne diyor ? altyazıda yazmadı

Who was that nigga? - Bu zenci de kimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: QzWndrfl

quote:

beyler birde benim filmde aralarda hep for your consideration yazıyordu bu ne demek ?

Who was that nigga? - Bu zenci de kimdi?

en sevdiğim sahnede işte burda

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x3KUXdRBIFg

• Bluray ne zaman çıkıyor?...şöyle 1080p olarak tekrar izlemek istiyorum filmi...
  • quote:

"Dikkatinize" demek. Oscar için Akademi üyelerine gönderilen kopyalarda yazar. Nete düşenler genelde o kopyalar.
  • Bluray çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray çıktı

Nerdeydin bunca zamana kadar şunu yazmak için.
    Sonunda çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Bluray çıktı

Nerdeydin bunca zamana kadar şunu yazmak için.
    Sonunda çıktı.

bugün çıktı
  • 1080p dts akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet...1080p gelsin...
  • En son dayanamayıp izlicektim şimdi iyiki başlamadan konuya baktım
  • quote:

Bluray çıktı

hocam birşey sorucam, bende şimdi bu dediğinizi bulgar torrent sitesinden indiriyorum ancak hangi player çalıştırıyor? geçende o siteden indirdiğim bazı filmler çalışmadı bu filminde önizleme yerine tıkladım yine açılmadı 12gb boşuna beklemiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 26 Mart 2013; 19:19:43 >
  • Film internete düştü Hatay Primall'da ki sinemaya yeni geliyor yok böyle birşey :S
  • 720p mi 1080p mi indirilmeli?
  • Filmi sinemada izleme fırsatı bulamamıştım, şimdi indiriyorum akşama izlemek nasip olacak.
  • İzleyen arkadaşlar aileyLe izlemede sıkıntı yaratacak sahneler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

İzleyen arkadaşlar aileyLe izlemede sıkıntı yaratacak sahneler var mı?

Yoktu diye hatırlıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

İzleyen arkadaşlar aileyLe izlemede sıkıntı yaratacak sahneler var mı?

hiç yok hocam gönül rahatlığıyla izleyebilirsin. taa en sonlarda senin h*y*larını keseceğim diyordu oradada bir şey görünmüyordu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Bluray çıktı

hocam birşey sorucam, bende şimdi bu dediğinizi bulgar torrent sitesinden indiriyorum ancak hangi player çalıştırıyor? geçende o siteden indirdiğim bazı filmler çalışmadı bu filminde önizleme yerine tıkladım yine açılmadı 12gb boşuna beklemiyim

Splash pro ex indir hepsini çalıştırır.Orda çalışmayan film yok 500 gb blu-ray arşivim var hiçbirinde sorun yok

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.