Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Blu-ray'den haber var mı?

Sadece DVDScr var henüz.
  • Geç olsa da sonunda izledim. Çok çok iyiydi. Chris Waltz falan döktürmüş ama ben Leonardo DiCaprio'yu da çok beğendim, çok iyiydi.

Son olarak iki gündür soundtrackini dinliyorum, müzikler cidden harika.
  • beyler 720p geldi mi..spoliler yememek için yorumalrı okumuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

beyler 720p geldi mi..spoliler yememek için yorumalrı okumuyorum..

Çıkmadı henüz.
  • harika film müzikleri ortam diyaloglar helal olsun
  • 1080p 2-3 haftaya düşer herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne düşmez 720p'ymiş arkadaş ağaç olduk
  • Film 1858 yılını anlatıyor bu yüzden filmde dinamit kullanmaları hata olmuş. Dinamit 1866 yılında icat edilmiş. Ama film güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 16 Mart 2013; 23:11:39 >
  • muhteşem bir film, kesinlikle izleyin.

beni en çok Leonardo DiCaprio oyunculuğu etkiledi Christoph Waltz bile yanında sönük kaldı
  • Herşeyi geçtim yok böyle bir soundtrack albüm.

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx

http://en.wikipedia.org/wiki/Django_Unchained_(soundtrack)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 17 Mart 2013; 3:56:18 >

• you really want me to shake your hand. I insist. If you insist... bang bang

•  Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx
  • bluray i çıkaydı..
  • Blurayi çıkmadığı için şuan izleyemiyorum. Çokta merak ediyorum bu filmi. Vizyona girdiğinde kurs felan uğraşıyorduk gidemedim sinemasına. Şuan da sadece Avrupa yakasında var bekleyeceğiz artık blurayı çıkmasını.
  • Süper filmdi.Aksiyonun dışında diyaloglarda iyiydi.1080p çıkınca bir daha mı izlesem 360p de izledim
  • Beyler izlemeyenler aylar yıllar sonra ben bu filmi nasıl izlemedim diye yakınacaklar kendi başlarının etini yiyecekler. benim aylar önce yaptığım 3 idiots gibi izlemedim izlemedim sonra izlediğim zaman o zamana kadar izlemediğime çok pişman oldum bunu başka bir filmde yaşamak istemedim ve iyiki de bu kararı vermişim ve django unchained i tereddütsüz izledim. 1 kere değil 2 kere değil tam 3 sefer izledim baştan sona tam 2 saat 45 dakika yanlış hatırlamıyorsam. filmde bir sahne var onu en az 15 - 20 kez izledim şimdi bir daha izledim ve dakikas 32:45 te başlıyor . o 2 dakikalık sahneyi izleyin zaten filmin kesin ama kesin sonunu getireceklsiniz bundan eminim. buyrun sahneden bir fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 19 Mart 2013; 20:31:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

bu filmin 1966 yapımı Django ile alakası var mı ??
    onun yeniden çevrimi mi ?

up

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar film muhteşem olmuş... Tarantino yine elinde ki oyuncuları çok iyi kullanmış... Waltz her zamanki gibi harika, Di caprio muhteşem, Samuel harikulade... Kısacası oyunculuklar için bile izlenebilir bir film olmuş. Yine kara mizahı yapıştırmış tarantino, her filminde olduğu gibi... Aksyion yer yer tavan yapıyor, müzikler harika... Oyunculuklara zaten değindim. Görsellik de yine Tarantino filminden beklenenini vermiş. Tarantino'dan zaten aksini beklemek ayıp olurdu. Mutlaka gidip izleyin.

Hikaye'ye gelecek olursak....

Ağır spoiler içerir....

Waltz'ın ölmesine çok üzüldüm. Beklemiyordum. Di caprio içerisinde ki psikopatı göstermesi biraz uzun sürse de, masa da ki çıldırmış hali, oyunculuk adına güzel sahnelerinden birisiydi... Yalnız tek canımı sıkan durum, Django'nun nasıl böyle harika silah kullanıyor olması oldu. Direk eline silah verilir verilmez hedefi 12 den vurdu. Doktor her ne kadar, doğuştan yeteneklisin dese de bana biraz mantık dışı geldi. Neyse fazla takılmamak lazım. Tarantino yine filmin sonlarına doğru, kendisini filme sokmuş ama sanki biraz zorlama sahne olmuş, en azından sakal falan bıraksaymış. Vahşi batı'da o parlayan suratla çıkınca biraz garipsedim.

hocam tarantino filmin hangi bölümünde kendisini kullanmış ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar film muhteşem olmuş... Tarantino yine elinde ki oyuncuları çok iyi kullanmış... Waltz her zamanki gibi harika, Di caprio muhteşem, Samuel harikulade... Kısacası oyunculuklar için bile izlenebilir bir film olmuş. Yine kara mizahı yapıştırmış tarantino, her filminde olduğu gibi... Aksyion yer yer tavan yapıyor, müzikler harika... Oyunculuklara zaten değindim. Görsellik de yine Tarantino filminden beklenenini vermiş. Tarantino'dan zaten aksini beklemek ayıp olurdu. Mutlaka gidip izleyin.

Hikaye'ye gelecek olursak....

Ağır spoiler içerir....

Waltz'ın ölmesine çok üzüldüm. Beklemiyordum. Di caprio içerisinde ki psikopatı göstermesi biraz uzun sürse de, masa da ki çıldırmış hali, oyunculuk adına güzel sahnelerinden birisiydi... Yalnız tek canımı sıkan durum, Django'nun nasıl böyle harika silah kullanıyor olması oldu. Direk eline silah verilir verilmez hedefi 12 den vurdu. Doktor her ne kadar, doğuştan yeteneklisin dese de bana biraz mantık dışı geldi. Neyse fazla takılmamak lazım. Tarantino yine filmin sonlarına doğru, kendisini filme sokmuş ama sanki biraz zorlama sahne olmuş, en azından sakal falan bıraksaymış. Vahşi batı'da o parlayan suratla çıkınca biraz garipsedim.

hocam tarantino filmin hangi bölümünde kendisini kullanmış ?

Filmin sonlarına doğru S.Jackson Django'yu bi yere gönderiyordu(toplarını kesmekten vazgeçtitkten sonra).Orda 3 tane adam vardı Django bu adamları ikna edip kaçıyordu işte ordaki adamlardan yukarıda resmi olan Tarantino

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.