Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzeldi ya. Tarantino filmlerindeki şiddet, diyaloglar, müzikler... Dr.K.Schultz rolüyle C.Waltz en iyi yard.erk.oyuncu ödülünü alır. Müzik ve senaryoda da oscar alabilir.
  • Müziklerini hala dinliyorum. 1 hafta oldu izleyeli, sıkılmadım dinlemekten. Bu kadar güzel mi seçilir Tarantino? Ayıp etmişsin valla. Şimdi gel de yeni filmi bekle.
    Ayrıyetten, filmle ilgili azıcık daha detaylı yorum okumak isteyen olursa;
    http://cineshoot.net/zincirsiz-django-unchained-2012.html
  • çok iyi, çok kaliteli film. müzikleri de gerçekten harika olmuş, ara ara açıp dinliyorum.
  • Christopher Waltzın iyi rolde olduğunu Inglorious Basterds'tan sonra ancak böyle bir oyunculukla kabullenebilirdim
  • Yeni geldim.Filmde birkaç tane sahneden sonra kesip bitti deseler yine beğenerek ayrılırdım salondan ama fazlasını verdi.Müzikler çok iyiydi daha ilkini duyar duymaz çıkınca dinlemek yerleşti aklıma.
  • 2000' li yılların benim için en unutulmaz filmi oldu her izlediğimde daha çok seviyorum tarantino'ya daha çok hayran kalıyorum.
  • Kısmet olursa bugün izleyeceğim.Süper bir film olduğundan hiç kuşkum yok.
  • Ben böyle bir film görmedim ya mükemmeldi!
  • Bir filmin soundtrackleri bu kadar muhteşem olmamalı
  • Tek kelimeyle muhteşemdi.

• Arkadaşlar şu kırmızı bandanalı ve sarı saçlı mavi gözlü kadının olayı neydi çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Bir filmin soundtrackleri bu kadar muhteşem olmamalı

Bir zamanlar Batıda filminin soundtracklerini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hepsi hatimlik merak etme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hepsi hatimlik merak etme

• Djangoo u son of a. bitch
    D is siment

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğimden 11 gün sonraya denk düştü izlemesi. Özetle;
    En eğlendiğim Tarantino filmi, Pulp Fiction idir. Bu konuda Django Unchained de hemen arkasından 2. sırada gelir.
    En beğendiğim Tarantino filmi, Reservoir Dogs idir. Bu konuda Django Unchained de hemen arkasından 2. sırada gelir.
  • Harikaydı. Christoph Waltz döktürmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

Konusu sıradan bir film, evet.
    "Amaan yapacak bir şey yok! Gidelim izleyelim işte! Basit bir Amerikan filmi olsa da izleyelim... Tarantino çok da kötü yapmaz" dedik arkadaşlarla.

Ama filmden çok memnun kaldık. Konusu değişik olmasa da hiç sıkılmayacağınız bir film. İnsana bir şey katıyor mu? Hayır; ama izleyin ;)

Sinemaya dizi izleyicisi gibi yaklaşanların yorumu. Tarantino filmleri modern Eastwood esintisi yaratır, öyle senin dediğin gibi "amaaannn gidip izleyelim" dizi filmleri değildir. Asmalı Konak'ı çok beğenmişsindir sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Maalesef en iyi film ödülünü lincolne verecekler yazık olcak.Bari waltz en iyi yardımcı erkek oyuncuyu alsın.

Büyük ihtimal "Argo" alacaktır en iyi film ödülünü. Gönlüm Django'dan yana ama

En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü büyük ihtimalle Christoph Waltz'a gidecek. Fazlasıyla hak ediyor çünkü, bu kadar izlettirilir film. Soysuzlar Çetesi ile doruk noktasına ulaşmıştı, bu film çıtayı yükseltmiş

• Baylar bu arada Django film müzikleri iTunes'da satışa sunulmuş durumda. Ben albümü satın aldım ve şiddetle öneriyorum. Alın, aldırın. Dinleyin, dinlettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 24 Şubat 2013; 2:35:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.