Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Pazartesi günü gideceğim, bakalım nasılmış. Biraz konuyu takipte kalmak maksadıyla mesajı attım.

Beğenmezsen paranı ben ödeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Tarantinonun ilk beğendiğim filmi diyebilirim..

Ben de tarantinonun filmlerini bir tek ben beğenmiyorum sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Şubat 2013; 11:59:57 >
  • Filmi bugün izliyicem bakalım nasılmış.
  • son zamanların en iyisi. kesinlikle ama kesinlikle!
  • Christoph Waltz ve Quentin Tarantino BAFTA'dan ödül alarak döndüler. Sırf bu ikili için Oskar'ı izleyeceğim.
  • Oscar adayım kesinlikle bu film life of pi.den daha çok sevdim. Lincoln benim tarzım değil o kazanırsa şaşırmam

• Çok net oscar, lincoln'e gidecek. Bu film alırsa, bir tek Christoph Waltz üzerinden alır ödülü...
  • Christoph Waltz ve DiCaprio'nun önünde saygı duruşuna geçilecek bir film olmuş.Konu önemli değil tam bir oyunculuk şaheseriydi müziklerde çok iyiydi ayrıca etkilendiğim kadar güldüğüm sahnede oldu kısacası hafızamdaki efsane filmlerden birisi arasına girdi birçok sahnesi.Jamie Foxx da gayet iyiydi.

Christoph Waltz'ı daha önce izlediğimi hatırlamıyorum eminim izlemişimdir popüler filmleri var fakat özellikle filmin ilk 1 saatindeki oyunculuğuna hayran oldum.
  • Christoph Waltz bir başka tarantino filmi olan inglorious bastards da oscar ı almıştı. Bu tarz rolleri çok iyi kavrasada yine bir tarantino filminden yine aynı dalda ödül alacağını sanmıyorum. Haketmediğinden değilde vereceklerine inancım yok. Bu yıl lincoln için ciddi propagandalar var. Yardıracaklarına inanıyorum.

• Bulunsun , film ararken tavsiye olur .
  • Tarantino senaryoyu Christoph Waltz ile birlikte yazmış diye okumuştum bir yerlerde.. Ana karakter Jamie Fox gibi görünsede Christoph Waltz üzerine kurulu aslında film.. Büyük bir sürpriz oldu film benim için, hiç beklemediğim kusursuz bir kalitede film.. Tarantino'nun Kill Bill'i dışında hiçbir filmini beğenmeyen ben bu filme aşık oldum diyebilirim.. Kesinlikle izleyin, izlettirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 14 Şubat 2013; 21:59:48 >
  • Maalesef en iyi film ödülünü lincolne verecekler yazık olcak.Bari waltz en iyi yardımcı erkek oyuncuyu alsın.

• film biter ve "woowww" dersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Maalesef en iyi film ödülünü lincolne verecekler yazık olcak.Bari waltz en iyi yardımcı erkek oyuncuyu alsın.

Umarım alır şu ana dek zero dark thirty ve düşler diyarı hariç diğerlerini izledim ve favorim django ancak lincoln, argo ya da zero dark thirty üçlüsünden birine verileceğini düşünmekteyim.
  • Bu Christoph Waltz vallahi insan değil. Eğer bu adama ödül vermesseler gider o töreni basarım. Hans Landa karakteri zaten sinema tarihindeki en favori karakterim olmuştu bu filmdeki Dr. Schultz rolü de harika. Dünyadaki tüm aktörler karşıma dizilse tek biriyle tanışma hakkım olsa gider Waltz'ı seçerim. Neyse film mükemmel kesinlikle izleyin. Tarantino'ya da selamlar.
  • kaliteli versiyonu nete düştü mü arkadaşlar yahu ?
  • Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Sinemalar.com da filmin özeti kısmında aynen şu yazıyor:

Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor.
    Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır.

Burası ne alaka şimdi ? Schultz herhangi bir cinayetle suçlanmıyordu ki. Adamın işi o zaten. Djangoyu, Brittle kardeşleri tanıdığı için yanına aldı sadece. Böyle bir sitede böyle bir hata çok garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: maldaraşanu

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Sinemalar.com da filmin özeti kısmında aynen şu yazıyor:

Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor.
    Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır.

Burası ne alaka şimdi ? Schultz herhangi bir cinayetle suçlanmıyordu ki. Adamın işi o zaten. Djangoyu, Brittle kardeşleri tanıdığı için yanına aldı sadece. Böyle bir sitede böyle bir hata çok garip.

Alakasi yok izlemeden ingilizceden yanlış bir çeviri yapılmış herhalde aklıma bu geldi

• ucuz roman,rezervuar köpekleri,kill bill serisini izlemiştim bunda da yine kan gövdeyi götürdü bence güzel bir filmdi 8.6 alması biraz abartı 8.1 i hakediyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldaraşanu

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Sinemalar.com da filmin özeti kısmında aynen şu yazıyor:

Oooo çok fena sallamışlar bu nedir yahu? Zuhahah..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.