Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abd de ne zaman vizyona girdi bu film ? Bluray ne zaman çıkacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogrenciinsan

biri bu filmin imdb'de nasıl bu kadar puan aldığını açıklayabilir mi
    şimdiye kadar doğru düzgün western izlemedim belki bundan kaynaklıdır ama ben izlerken sıkıldım.
    amerikalılar belki de günümüzde bu kalitede bir western yapılmış olmasından puanı bastı
    film western havasını çok çok iyi yansıtıyor ama sıkıcı. ya da ben bu işten anlamıyorum

daha önce tarantino filmi izlemediysen olabilir.Kendimden biliyorum ilk pulp fiction izledigimde bu ne biçim film demiştim.Şu an en sevdigim filmlerden biri oldu benim için.Tarantino nun diger filmlerini de izlersen sevebilecegini düşünüyorum
  • -Adın ne ?
    -Django... D okunmuyor...
    Jamie Fox
  • Herşeyiyle Tarantino'ya ait olduğu belli olan harika bir film daha Ayrıca :

http://9gag.com/gag/6403873
  • En sevdiğim Tarantino filmi oldu. Oyunculuklar çok başarılıydı. Di Caprio'yu eskiden sevmezdim ama çok klas bir oyuncu oldu. Yemek masasının sonundaki sahnede on numaraydı. Waltz'ın beğenmediğim hiç bir oyunculuğu yok zaten. Foxx kadar Samuel Baba'da on numaraydı. Ayrıca Don Johnson'u da çok beğendim. Ku Klux Klan geyiğinde çok güldük. Onun dışında yan rollerde de bir sürü iyi oyuncu vardı. Dexter'in babası James Remar ve Justified dizisinde güneyli suç adamı Boyd Crowder'i oynayan Walton Goggins gibi. Tarantinı yine kendini gösterdi her filminde olduğu gibi :D

Tarantino Nazilere çok yüklendiği gibi burda da Köleci Güneylilere gayet güzel yüklenmiş. Az bile kalmış hatta.
  • Pazartesi günü gideceğim, bakalım nasılmış. Biraz konuyu takipte kalmak maksadıyla mesajı attım.
  • bilgisayarımda değilde,keşke böyle bir filmi sinemada izleseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]

bilgisayarımda değilde,keşke böyle bir filmi sinemada izleseydim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

şimdiye kadar doğru düzgün western izlemedim belki bundan kaynaklıdır ama ben izlerken sıkıldım.
    amerikalılar belki de günümüzde bu kalitede bir western yapılmış olmasından puanı bastı
    film western havasını çok çok iyi yansıtıyor ama sıkıcı. ya da ben bu işten anlamıyorum

Bunu Daha henüz izlemedim ama Sergio Leone'nin 1968'de çektiği westerni izle mutlaka. Bütün önyargımı kırıp atan bir film.

Clint Eastwood'un oynadığı The Good The Bad and The Ugly'yi kastediyorsan izlemeyi düşünmüştüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Bunu Daha henüz izlemedim ama Sergio Leone'nin 1968'de çektiği westerni izle mutlaka. Bütün önyargımı kırıp atan bir film.

Clint Eastwood'un oynadığı The Good The Bad and The Ugly'yi kastediyorsan izlemeyi düşünmüştüm

Hayır o değil. Henry Fonda'nın ilk defa kötü rolde olduğu film; Once Upon a Time in the West.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim buraya gelmedi bu sinir oldum indireyim bari. katph de Django Unchained 2012 DVDSCR X264 AAC-P2P versionu var onu indireyim mi? Görüntü nasıldır? dvdscr hobbit indirmiştim görüntü çamur gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bizim buraya gelmedi bu sinir oldum indireyim bari. katph de Django Unchained 2012 DVDSCR X264 AAC-P2P versionu var onu indireyim mi? Görüntü nasıldır? dvdscr hobbit indirmiştim görüntü çamur gibiydi.

Bu ona göre daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Bizim buraya gelmedi bu sinir oldum indireyim bari. katph de Django Unchained 2012 DVDSCR X264 AAC-P2P versionu var onu indireyim mi? Görüntü nasıldır? dvdscr hobbit indirmiştim görüntü çamur gibiydi.

Bu ona göre daha iyi

Beklesem mi ki daha iyi versiyonunun çıkmasını yoksa indireyim mi sence?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Bu ona göre daha iyi

Beklesem mi ki daha iyi versiyonunun çıkmasını yoksa indireyim mi sence?

İndir gitsin ya boşuna bekleme çok iyi film ben yılbaşında izlemiştim pişman değilim

• Geçen hafta sinemada izledim Tarantino hayranı bir arkadaşımla birlikte. Çok beğendim diyebilirim. Tarantino'nun 1-2 filmi hariç bilmezdim bu filmden sonra hepsini izlemeye karar verdim.
  • Quantin Tarantino klasiği.. Tek bir sözüm yok, sinemada tekrar bu adamın zekasına ve Christoph Waltz'ın oyunculuğuna hayran kalarak izledim...
  • Yok abi beklediğim 2 film vardı. İkisi de ne Malatya'ya nede Elazığ'a geldi. Ya benim çok tövbe estagfrullah bir film zevkim var yada bu sinemalar sabır sınıyorlar. Anlamadım gitti.
  • Bugün sabah The Hollywood News'te gördüm.Güzele benziyor,yakın zamanda izleyeceğim.
  • güzel film :))) oyunculuklar süper
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.