Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben evde laptoptan izlemek zorunda kaldım ama uzun zamandır bu kadar keyifle film izlememiştim tam bir tarantino filmi olmuş
  • Tarantino fanı değilim, bu filmi çok beğendim oscara aday filmlerden izlemediğim lincoln, zero dark thirty ve düşler diyarı kaldı şu an favorim django ancak argo ya da lincoln alabilir diye düşünüyorum öyle filmler oscar alabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 2 Şubat 2013; 10:18:56 >
  • Mükemmel bir filmdi. Keşke sinemada izleseydim ne yazıkki pcden izlemek zorunda kaldım.
  • Şu Tarantino radyo istasyonu kursa 10 numara şarkılar çalar bütün gün. Her filmine sadece soundtrackleri için bile gidilir.
  • Kesinlikle müzikleri için bile defalarca izlenecek film
  • Beklediğim bir filmdi, dün girmiş vizyona. Yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.
  • Mükemmel filmdi ya. Müzikler, oyuncular.. Quentin Tarantino reyiz yapmış yine. :)

O değilde Samuel L Jackson ne hale gelmiş ya. :D Sesini sevdiğim.
  • Film çok da iyi değildi.Dikkat edin kötü demiyorum. O atlı adamların başımıza maske takalım mı takmayalım mı diye tartıştıkları sahne tek kelimeyle süperdi
  • Son zamanlarda izlediğim en iyi film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Tarantino'nun en iyi filmi olmuş.

Samuel l. jackson filmde gülmekten öldürdü ya Bu filme 2.kez gitmek şarttır.

2.edit christoph waltz a değinmeden olmaz bu nedir ya nasıl bir oyunculuktur tek kelimeyle HARİKA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktrkylmz -- 2 Şubat 2013; 23:58:59 >
  • Leonardo DiCaprio Calvin Candie karakteriyle ve Christoph Waltz Dr. King Schultz karakteriyle kanımca filmi sürükleyici kılan en önemli oyunculardı.Bence DiCaprio,Waltz ile birlikte oscar'a aday gösterilmeliydi.Bunun dışında film mükemmel Tekrar tekrar izlenebilir
  • Soundtrackler ayrı bir dünya zaten filme aşık oldum resmen.

• Filmi dün gece izledim gayet güzeldi, oyunculuklar harikaydı. Christoph Waltz ve Leonardo Di Caprio inanılmazdı, Jamie Foxx'u da beğendim. Samuel L. Jackson'ın rolü inanılmazdı Waltz "En iyi yardımcı erkek oyuncu"ya aday olmuş, umarım kazanır. Inglorious Basterds'da da çok iyiydi ve Oscar'ı almıştı. Ayrıca Di Caprio'nun nasıl hala Oscar'ı yok şaşırtıcı.
    Özellikle filmdeki çatışma sahneleri inanılmazdı, hatta ben böyle birşey görmedim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonsters

fragmanina bile bakmadim ama eminim bu filme gidilir cunku bu tarantino

İmzan kural dışı hocam.
  • Bir daha gidilir...
  • Öncelikle filmi çok beğendim. Hayatımda bu kadar uzun olup da beni sıkmayan ilk film oldu. Film size 10 farklı duyguyu aynı anda yaşatıyor. Fazladan 5 duyguyu da kendisi ekliyor o derece yani

Bu filmi herkes beğenmeyebilir(sadece bu film için değil, bütün filmler için geçerli bir durumdur bu) fakat film kötü, iğrenç, berbat gibi bencilce laflar etmek yerine "ben bu filmi beğenmedim", "çok sıkıldım" gibi o filmi SİZİN beğenmediğinizi ifade etmeniz bizim için yeterlidir. Zira film çok kötü, iğrenç vs. dediğiniz zamanlar biz "bu film çok kötüymüş izlemeyelim" diyecek kadar GERİZEKALI değiliz zaten...
  • İzledim,hayran kaldım.

Sayılı favori filmim arasına şimdiden girdi.
    Bir filmin her karesi her kadrajı bu kadar mı klas olur.Oyunculuklar bu kadar mı ustaca olur.Tarantino abimiz bu sefer kesinlikle aşmış.Bir önceki filmi Inglorius Basterds'i de çok beğenmiştim ama buna hasta oldum,aşık oldum.Özellikle son yarım saat ağzım açık izledim,müthiş sahneler vardı.
    Ve müzikler, filmin havasına bu kadar mı uyar, bu kadar mı başarılı yedirilir,olağanüstüydü.
    Di Caprio, Waltz falan tamamda asıl Jamie FOXX aşmış kardeşim, inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş bence...

Sinemada izlemek vardı bu filmi ama napalım artık, düzgün bir bluray çıktığı zaman bir kaç defa daha izlenecek.

• Konu olarak belki klişeydi ama çok güzel filmdi. Hemen her oyuncu muhteşem oynamış. Waltz özellikle.
  • her ne kadar herkes christopher waltz ve samuel l. jackson un oyunculuklarını beğensede en iyi performans

leonardo di caprionun o mimimkler o çıldırış tam bir büyük oyuncu havası...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: magomusti

her ne kadar herkes christopher waltz ve samuel l. jackson un oyunculuklarını beğensede en iyi performans

leonardo di caprionun o mimimkler o çıldırış tam bir büyük oyuncu havası...:)

oyunculukta gerçeği yaşıyor bence di caprio. seyredilebilir bir film gibi geliyor bana. konusu biraz sıradan gibi olsa da güzel filme benziyor...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.