Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Di Caprio varsa problem yok en yakın zamanda gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Yok tarantino zirve yapmış, yok insanüstü oyuncu performansları, yok şu yok bu. Bu kadar abartı olmazki canım. Bana göre Pulp Fiction vakası 2.

Filme hakaret etmiyorum, hakkını veriyuorum. Ama sadece hakkını veriyorum. Abartmaya gerek yok. Konu sıradan, diyaloglar sıradan, yani film sıradan bir film. Benim için 10 üzerinden 7 alabilecek güzel bir filmdir sadece. Tarantino çekmiş diye, oyuncuları insanüstü, filmide sinemanın zirvesi yapacak değilim.

bencede diğer tarantino filmleri çok daha güzel. öyle ahım şahım bir film değildi hem benim hem izlediğim arkadaşlarımın görüşleri böyle isterse morgan freeman oynasın hiç önemli değil 10 üzerinden 7 tam çerezlik.
  • 1 şubata az kaldı dayanmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlarda ön yargı var tarantino çekti ise süperdir

yooo rezalet bu film

kendi fikirleri olmayanların begendigi filmler katagorisine girecek saçma bir film

eger bu filmi tanınmamış biri çekse idi yerin dibine sokardı o begenen arkadaşlar.
  • güzel film. Jamie Foxx, Christoph Waltz ve Leonardo DiCaprio yine harikalar ama bana göre en iyi performansı Samuel L. Jackson sergiliyor. ayrıca filmin müzikleri şahane. dinlerken sende gaza geliyorsun. benden 10 üzerinden 8 puan çalışır.
  • 4 gün kaldı

Filmi izleyenler nerde izledi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 28 Ocak 2013; 10:02:31 >
  • Klasik denilebilecek senaryo ile bile içindeki olay görüsü sayesinde insanı şaşırtabiliyor. Ben beğendim, izlenmeli.
  • Güzel film olacağına şüphem yok, kesinlikle izlemeyi düşünüyorum ama sinemada izlemesemde olur dediğim tarzda bi film gerçi ucuz bi salon bulursam giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Klasik denilebilecek senaryo ile bile içindeki olay görüsü sayesinde insanı şaşırtabiliyor. Ben beğendim, izlenmeli.

Nerden izliyonuz la nete mi düştü film
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Klasik denilebilecek senaryo ile bile içindeki olay görüsü sayesinde insanı şaşırtabiliyor. Ben beğendim, izlenmeli.

Nerden izliyonuz la nete mi düştü film

20-25 gün oldu.
  • Film iyi güzelde bu filmde tek kötü olan şey başrol jamie foxx arkadaş o nasıl oyunculuktur ya klasik bildiğin zenci artistliği konuşmayan kendini harlem sokaklarında zanneden herkese action filmlerindeki zenciler gibi davranan ya valla inanamıyorum, şöyle insanlar zoraki böyle filmlerde oynatılıyor, adamın yüzünde film boyunca bir değişiklik bile olmadı, sırf diğer oyuncular hatırına ve eski zamanlarda insanlara yapılan zülumları göz önüne çıkardıkları için puanını yüksek verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_ter -- 28 Ocak 2013; 13:26:00 >
  • Sinemaya saklıyorum bu filmi. Beklentim yüksek.
  • Aynen söz konusu Tarantino olunca bende sinemaya saklıyorum ilk gün gideceğim.
  • Bende sinemada izleyeceğim de hala mybiletten alamıyoruz ne zaman bilet alabiliriz acaba?
  • Film iyiydi fakat beklentim çok daha iyi olması yönündeydi
  • Sizce bu filme sinemlarda Türkçe dublaj seçeneği gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygun61

Sizce bu filme sinemlarda Türkçe dublaj seçeneği gelir mi?

Umarım gelmez bu film dublajlı kesinlikle izlenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: aygun61

Sizce bu filme sinemlarda Türkçe dublaj seçeneği gelir mi?

Umarım gelmez bu film dublajlı kesinlikle izlenmez.

Al benden de o kadar.
  • Balıkesir'de ki sinemalarda film gelecek programlarda gözükmüyor eğer vizyona girmezse
    mecbur kötü görüntüde izlemek zorunda kalacağım filmi...

bu aralar sinemalar zaten türk filmleri istilasında...
    Şahan'ın o dandik ötesi filmine 600 küsur salon verip böyle bir filmi kısıtlı şehirlerde gösterime sokan zihniyete diyecek bişey bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Balıkesir'de ki sinemalarda film gelecek programlarda gözükmüyor eğer vizyona girmezse
    mecbur kötü görüntüde izlemek zorunda kalacağım filmi...

bu aralar sinemalar zaten türk filmleri istilasında...
    Şahan'ın o dandik ötesi filmine 600 küsur salon verip böyle bir filmi kısıtlı şehirlerde gösterime sokan zihniyete diyecek bişey bulamıyorum...

Aynen ya tekirdağ da da vizyona girecek olarak gözükmüyor, neyse ki istanbula gideceğim haftaya.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.