Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • di caprio varsa izlenir bi de tarantino varsa kaymaklı ekmek kadayıfı
    farklı bir filmm biizi bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: aygun61

Sizce bu filme sinemlarda Türkçe dublaj seçeneği gelir mi?

Umarım gelmez bu film dublajlı kesinlikle izlenmez.

Al benden de o kadar.

Bence de öyle ancak arkadaşla gitcez ve bu filmi övüp durdum filme gelcekti ancak dublajlı olmazsa filme gidebileceğim son kişiyide kaybetmiş olurum. Sinemada tek başına film izlemekte sarmaz.
  • Gerçekten çok beğendim bu filmi aylardır ilk defa vuruldum diyebilirim
  • Güzel film

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

Film iyi güzelde bu filmde tek kötü olan şey başrol jamie foxx arkadaş o nasıl oyunculuktur ya klasik bildiğin zenci artistliği konuşmayan kendini harlem sokaklarında zanneden herkese action filmlerindeki zenciler gibi davranan ya valla inanamıyorum, şöyle insanlar zoraki böyle filmlerde oynatılıyor, adamın yüzünde film boyunca bir değişiklik bile olmadı, sırf diğer oyuncular hatırına ve eski zamanlarda insanlara yapılan zülumları göz önüne çıkardıkları için puanını yüksek verdim

sen filmden anlamıyorsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

Film iyi güzelde bu filmde tek kötü olan şey başrol jamie foxx arkadaş o nasıl oyunculuktur ya klasik bildiğin zenci artistliği konuşmayan kendini harlem sokaklarında zanneden herkese action filmlerindeki zenciler gibi davranan ya valla inanamıyorum, şöyle insanlar zoraki böyle filmlerde oynatılıyor, adamın yüzünde film boyunca bir değişiklik bile olmadı, sırf diğer oyuncular hatırına ve eski zamanlarda insanlara yapılan zülumları göz önüne çıkardıkları için puanını yüksek verdim

sen filmden anlamıyorsun!

boş yorumlar yapma, tekrar oku filme değil tek bir karakter üzerine yorum yaptığımı görüceksin

• bu filmin 1966 yapımı Django ile alakası var mı ??
    onun yeniden çevrimi mi ?
  • Arkadaşlar film muhteşem olmuş... Tarantino yine elinde ki oyuncuları çok iyi kullanmış... Waltz her zamanki gibi harika, Di caprio muhteşem, Samuel harikulade... Kısacası oyunculuklar için bile izlenebilir bir film olmuş. Yine kara mizahı yapıştırmış tarantino, her filminde olduğu gibi... Aksyion yer yer tavan yapıyor, müzikler harika... Oyunculuklara zaten değindim. Görsellik de yine Tarantino filminden beklenenini vermiş. Tarantino'dan zaten aksini beklemek ayıp olurdu. Mutlaka gidip izleyin.

Hikaye'ye gelecek olursak....

Ağır spoiler içerir....

Waltz'ın ölmesine çok üzüldüm. Beklemiyordum. Di caprio içerisinde ki psikopatı göstermesi biraz uzun sürse de, masa da ki çıldırmış hali, oyunculuk adına güzel sahnelerinden birisiydi... Yalnız tek canımı sıkan durum, Django'nun nasıl böyle harika silah kullanıyor olması oldu. Direk eline silah verilir verilmez hedefi 12 den vurdu. Doktor her ne kadar, doğuştan yeteneklisin dese de bana biraz mantık dışı geldi. Neyse fazla takılmamak lazım. Tarantino yine filmin sonlarına doğru, kendisini filme sokmuş ama sanki biraz zorlama sahne olmuş, en azından sakal falan bıraksaymış. Vahşi batı'da o parlayan suratla çıkınca biraz garipsedim.

• Beklendiği gibi yaşadığım şehire gelmemiş film.
    DVDscr sürümünden ne anlayabilirsem eğer izleyecem artık!...
  • Buraya da gelmemiş çok pis kulaklarını çınlattım her seferinde aynı şey abuk subuk filmleri getiriyorlar iyi filmleri getirmiyorlar
  • Bizde netteki sürüme talim olduk.Sinemada izlemediğime çokta pişman değilim.Ancak bazı arkadaşların yaptığı gibi acımasız eleştirileri doğru bulmuyorum.
  • İlk defa bir Q.Tarantino filmini sinemada izleme zevkine nail oldum, çok da iyi oldu. Muhteşem bir film. Senaryo özgün, müzikler mükemmel, oyunculuklar-karakterler harikulade.

8/10
  • Christoph Waltz yardımcı erkek oyuncu ödülünü almalı... Yeniden...
  • Arkadasla gıdıcem en kısa zamanda guzele benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım yarın gidecem büyük ihtimal güzel bir film olmuştur inş.
  • Tarantino fanı olarak bu film mükemmel, oyunculuklarının yanında müzikler harikaydı.. filmi torrentlerde, film sitelerinde gördüm ama sinemaya sakladım çok iyide yapmışım... bu film sinemada izlenir..

izlerken çok keyif aldım ve sıkılmadım.
  • Bildiğim kadarıyla bu film Abd de birkaç ay önce vizyona girmişti. Ülkemizde yeni girdi. Bluray çıkmasına 1 ay falan kalmıştır en fazla değilmi ? Birde sinemada izlemeye değermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Christoph Waltz yardımcı erkek oyuncu ödülünü almalı... Yeniden...

Kesinlikle
  • Christoph waltz harika bir oyunculuk sergilemiş.Tarantino yine kendine yakışır bir film ortaya koymuş müzikler,oyunculuk birbirlerini tamamlamışlar çok beğendim
  • Oldukça keyifli klasik Tarantino filmi.

Waltz kesinlikle harika
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.