Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle izlemiş bulunuyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki,
    Oyunculuk,diyalog,müzik ve sahneler benim açımdan doyurucu oldu..
    gayet de eğlendiğimi söyleyebilirim.Sıkmadan izlettirdi kendisini.
    Kısaca tekrar-tekrar izlenebilecek bir yapım olmuş.
    Sinemaya gidip eşle,dostla izlemektede fayda var.
  • Film çok güzel de biraz gereğinden uzun olmuş diye düşünüyorum.
  • Top 250'de 42. izlemek lazım..
  • biran önce gelsede gitsek kaç aydır merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa1802 -- 19 Ocak 2013; 14:31:09 >
  • film bugün vizyona girmiyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

film bugün vizyona girmiyor muydu?

1 Şubat'a ertelenmişti.
  • Clint eastwoodun oynamadığı bi westerni seveceiğimi hiç düşünmezdim tek kelimeyle mükemmel
  •  Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx

_ --- 10/10 --- _

Tarantino bu sefer yardırmış.Seviyorum bu adamı.Sonunda çekmek istediği westerni çekti,oda rahatladı bizde rahatladık.

Film inanılmaz güzel bir tat bıraktı millet.Tekrar izleme isteği uyandırdı.Çekimler dört dörtlük olunca her sahnesinden ayrı bir lezzet aldım.Hikayenin gelişme biçimi tüm tarantino filmlerinde olduğu gibi hayranlık vericiydi.Soundtrack olayına girmiyorum bile.Winamp'a attım sabahtan beri dinliyorum
    IMDB top listesinde 39. sırada yer edinmiş ama kesinlikle daha yukarıları hakediyor.İlk 10 film arasına girse hiç fena olmaz

Doctor King Schultz rolündeki Christoph Waltz,Calvin Candy'e el sıkışma mevzusu sırasında,kazanma kaybetme ile ilgili bir cevap vermişti,sırf o diyalog için filmin içine girip doktorun alnından öpecektim.Candy'e cevabı çok pis yapıştırdı orda.Leonardo kötü karakterinin hakkını vermiş.Tertemiz bir oyunculukla Leonardolu sahneler,filmin en gerilimli sahnelerindendi.Eli kanadığı halde yemek masası sahnesini yarıda kesmeyip rolüne devam ettiğini yeni öğrendim.Bu hareketiyle gözümde kat kat daha değerlendi Leonardo ve rolüyle yepyeni bir imaj çizdiğini düşünüyorum.
    Jamie Foxx son yarım saat kayışı iyice kopardı lan.Nefes alamadık :)
    Çuvalla ilgili muhabbete koptum beyler alayınızın a.... ko...m karım okadar uğraştı bunlara,ben gidiyorum çok iyiydi

Tarantino,hayranlarını fazla bekletme de bir an önce dönem üçlemesinin son filmini çek.Soysuzlar Çetesi ile başlayan,Zincirsiz ile devam eden ve büyük ihtimalle Killer Krow ile üçlemeyi sonlandıracak olan adam Tarantino

Bir dakikasında bile sıkılmadım.Upuzun film ne zaman başladı ne zaman bitti anlayamadım.İçimin tüm kirini pasını söküp attın tarantino.

Müzik 10/10

• Filmi 1 Şubata kadar dayanamayıp izledim filme söylenecek tek kelime şaheser demek olur. 10/10'luk Oyunculuk, 10/10'luk Senaryo, 10/10'luk Diyaloglar, 10/10'luk soundtrackler , efsane olabilecek sahneler , kan , patlama , intikam , şöhret , para , Quentin Tarantino ( ) hepsi bu filmde hiç sıkılmadan 2 saat 45 dakikanın nasıl geçtiğini anlamadım hatta filmin bitmesine üzüldüm keşke daha uzun sürseydi dedim kendi kendime. Filmi neresinden değerlendirirseniz değerlendirin kesinlikle eksiksiz denilebilecek bir film olmuş. Vizyona girince birde sinemada izleyeceğim . Kesinlikle sinemada izlenmeyi hak eden bir film .
  • 1/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir film, yine abartma, yine şişirme...
    Onca eziyete ve lafa katlandıktan, onca yol teptikten sonra sadece el sıkışmamak için ölen ve öldüren biri de maşallah mantığa zirve yaptırıyor. Ayrıca, acımasız bir kelle avcısının 500 doları vererek kurtarmadıkları bir adam için sonra vicdan azabı çekmesi ve bir katliama neden olması da ayrı bir vakıa.
    Asla bir Pulp Fiction ayarında değil. Western söz konusu olunca, elinde tabancaya takla attıran insanlar söz konusu olunca hayranlıkla üstüne atlayacak, bayılacak çok kişi oluyor ama, akıcı ve eğlenceli olmasına rağmen konu oldukça zayıftı. Hele de filmin sonlarına doğru onlarca kişiyi tek başına vuran bir siyah kahraman da, filmin absürdülüğün doruğunda dolanmasına yol açmıştı.
    Neyse, Taranti'nonun sayesinde, üstelik de köleciliğin alabildiğine egemen olduğu bir dönemde, attığını vuran siyah bir silahşör uydurmasına da tanıklık etmiş olduk.
    Bak bunları yazdım diye filme hayran kalmış zeki çocukların saldırısına uğrarım şimdi.

• Beyler tarantino yine filmde ayak fetişi olduğunu göstermiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler tarantino yine filmde ayak fetişi olduğunu göstermiş mi?

Göstermemiş. Ben de şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

Yine bir film, yine abartma, yine şişirme...
    Onca eziyete ve lafa katlandıktan, onca yol teptikten sonra sadece el sıkışmamak için ölen ve öldüren biri de maşallah mantığa zirve yaptırıyor. Ayrıca, acımasız bir kelle avcısının 500 doları vererek kurtarmadıkları bir adam için sonra vicdan azabı çekmesi ve bir katliama neden olması da ayrı bir vakıa.
    Asla bir Pulp Fiction ayarında değil. Western söz konusu olunca, elinde tabancaya takla attıran insanlar söz konusu olunca hayranlıkla üstüne atlayacak, bayılacak çok kişi oluyor ama, akıcı ve eğlenceli olmasına rağmen konu oldukça zayıftı. Hele de filmin sonlarına doğru onlarca kişiyi tek başına vuran bir siyah kahraman da, filmin absürdülüğün doruğunda dolanmasına yol açmıştı.
    Neyse, Taranti'nonun sayesinde, üstelik de köleciliğin alabildiğine egemen olduğu bir dönemde, attığını vuran siyah bir silahşör uydurmasına da tanıklık etmiş olduk.
    Bak bunları yazdım diye filme hayran kalmış zeki çocukların saldırısına uğrarım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler tarantino yine filmde ayak fetişi olduğunu göstermiş mi?

Göstermemiş. Ben de şaşırdım.

Gösteriyor hocam.Çizme sahnesi var bir tane.
  • Yok tarantino zirve yapmış, yok insanüstü oyuncu performansları, yok şu yok bu. Bu kadar abartı olmazki canım. Bana göre Pulp Fiction vakası 2.

Filme hakaret etmiyorum, hakkını veriyuorum. Ama sadece hakkını veriyorum. Abartmaya gerek yok. Konu sıradan, diyaloglar sıradan, yani film sıradan bir film. Benim için 10 üzerinden 7 alabilecek güzel bir filmdir sadece. Tarantino çekmiş diye, oyuncuları insanüstü, filmide sinemanın zirvesi yapacak değilim.
  • 10 üzerinden 10 alıcak bir film 2 saat 45 dakika aralıksız sıkılmadan sonunda ne olucak heyecanı ile film izlettiren tek yönetmen Quentin Tarantino karşısında saygıyla eğiliyorum
    Ayrıca Christoph Waltz Yine Mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytolky -- 21 Ocak 2013; 20:14:22 >
  • Dinle dinle doyamıyorum.Tek kelimeyle Muh-te-şem bir şarkı olmuş!...

• Top 250 #37

• Çok beğendim filmi. Tarantino'ya aşırı bir hayranlığım yoktur ama bu film o yola soktu beni. oyuncuların hepsi acayip başarılı. Christopher Waltz yardımcı oyuncu kategorisinde oscara aday ama adam nerdeyse filmin sonuna kadar filmi alıp götürüyor. Dicaprio'nun şu ana kadar gördüğüm en iyi performansıydı ama akedemi öyle düşünmemiş anlaşılan.

bu seneki izlediğim filmler arasında en güzeli buydu şimdilik ama oscar alabileceğini zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.