Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi DVD kalitesinde veya 720p izleyemedikten sonra neye yarar ki ? Boşuna indirmeyin,hem Türkçe altyazısı bile çıkmamış daha.Sabredin film 1 şubatta vizyona girecek.Bu film sinemada izlenmeyi hakediyor.
  • 8.8 le giriş yapmış yok artık bu film izlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Guzel film ama bi Inglorious Basterds degil...

Hocam adam kendini bombayla havaya uçurmuş filmde.Bence en az Inglorious Basterds kadar iyi bir film.Yanlız tarantino dehşet kilo almış.Birde böyle giderse tarantino da hitchcock gibi bir efsane yönetmen olacak.Bence kesinlikle en iyi film dalında oscarı almalı.Ayrıca Christoph Waltz muhteşem bir yardımcı oyuncu olmuş.Ben 2 oscar bekliyorum bu filmden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat4444 -- 14 Ocak 2013; 21:16:02 >
  • Beyler film tam olarak Türkiye'de ne zaman vizyona gelicek daha mybilet'te falan bilet satışı başlamamış. Django Unchained'in ana sayfasında 18 Ocak diyor çıkış tarihi için ama bazı arkadaşlarda 1 Şubat demiş hangisi doğru şimdi bunların ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

Beyler film tam olarak Türkiye'de ne zaman vizyona gelicek daha mybilet'te falan bilet satışı başlamamış. Django Unchained'in ana sayfasında 18 Ocak diyor çıkış tarihi için ama bazı arkadaşlarda 1 Şubat demiş hangisi doğru şimdi bunların ?

http://www.boxofficeturkiye.com/

Suradan vizyon tarihine bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar film hakkında 10/10' luk film tarzı görüşer görebilirsiniz fakat film o kadarda iyi değil. Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri olmasına rağmen iyi oyunculuklar ve keyifli bir senaryo dışında bir bey bulamadım
    Oyunculuklar cidden alkışı hak ediyor. Christopher walts, di caprio ... oynayan herkes üst düzey bir performans sergilemiş diyebiliriz. Tarantinoyuda filmin sonlarına doğru görüyoruz.
    Not: Kesinlikle soysuzlar çetesinden iyi bir film ama Christopher Walts o filmde daha iyi oynamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTDoiT94 -- 15 Ocak 2013; 0:31:40 >
  • soundtrackleri yeter.

• Yılın filmlerinden birisini çıkarmış Tarantino. Muhteşem bir başyapıt. Spagetti Western ruhunu Tarantinovari sinemasıyla birleştirmiş. Christoph Waltz ve Leo DiCaprio'nun performansları insan ötesi.

http://cultcritics.blogspot.com/2013/01/django-unchained-2012.html
  • Bu film sinemada izlenir..
  • 2011 ve 2012'nin en iyi filmi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiCaprio, Jackson , Waltz müthiş oyunculuklar sıkmayan akan bir 3 saat..Western tarzı filmleri hiç sevmeme rağmen çok hoşuma gitti bu film.Tarantino senaryodaki başarısını yine göstermiş gerçekten. yönetmenliği senaristliği kadar baskın değil ,bunuda araya bol kanlı sahneler ,patlamalar, sıkıştırarak gideriyor zaten her filminde olduğu gibi.Bu adam çizgisini hiç kaybetmesin ölene kadar 2 senede bu kıvamda filmler yapsın hepsini düşünmeden izlerim
  • Sinema'da izlenecek bir film. Sergio Leone üstadın verdiği zevki Tarantino verebilecek mi bakalım.
  • Mükemmel bir spaghetti western film olmuş , Christoph Waltz yardırmış her zamanki gibi . Leonardo Di Caprio da mükemmel bir oyunculuk sergilemiş , Jamie Fox'a senaryo gereğinden çok replik yazılmamış sessiz kalmış ama özellikle son sahnelerde mükemmel oynadığı belli oluyor, tam bir Tarantino filmi olmuş , kan , intikam , vahşet her şey var . Filmin müziklerini zaten Ennio Morricone bestelediğinden izlerken direk Dollar 3'lüsü aklıma geldi . Mutlaka izlenilmesi bir film , sinemada da izlemeyi düşünüyorum .

Şimdi eyalet polisini çağıracaksınız !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsvinner -- 16 Ocak 2013; 19:40:51 >
  • izledim pek begenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarantino yine büyüledi, mest etti. Sinema bu adamın elinde başka bir boyuta ulaşıyor. Her şeyi ile muazzam. 2 saat 40 küsür dakika boyunca bir tane zaman geçirmek için çekilmiş sahne yok. Hepsi üzerine düşülmüş ince ince işlenmiş. Harika senaryo, replikler, kurgu ve müzikler. Sinema dünyasına kendi western'i ni de kazıtarak tarihe geçmiştir. Di Caprio ile çalışması hem kendini hem bizleri mesut etti. Gözümde bir kademe daha büyüdü Di Caprio. Saatlerce waltz ile karşılıklı oynasa izlenir. Harika bir ikili olmuşlar. Karakterler üzerinde titiz çalışmasının verimini çok iyi alıyor. Senaryo ve oyunculukla geren ve aksiyonu müzikle bu kadar iyi harmanlayan başka yönetmen yok. Cameosu da ayrı bir güzel olmuş. Harika bir seyir keyfi kaçırmayın.
  • 4-5 gün önce aklıma gelmişti. DH Sinemada böyle bir film görmüştüm hala çıkmadımı acaba izlesem diye... Daha dün imdb'ye baktığımda ağzım açık kalmıştı.. imdb'de 8.5 puanla 42. sırada. Çok çok iyi bir yerde dedim. Sonra internete düşmüş bu akşam indiriyorum. Gece vaktim olursa izleyeceğim. Muazzam bir yapım.
  • Bir western filmini bu kadar merakla bekleyeceğim aklıma gelmezdi.
    Tarantino farkı bu olsa gerek!...
  • Ve evet sinema da izleyecektim ama dayanamayıp izledim Sonuç : Oyunculuklar Muhteşem , oynayan her oyuncu rolüne muhteşem adapte olmuş özelliklede Leonardo Dicaprio filmi izledikten sonra gözümde efsaneleşti Christoph Waltz a zaten diyecek bişey bulamıyorum gene döktürmüş . Filim biraz uzun fakat gereksiz sahne yok denecek kadar az her sahnede bi karakteri daha iyi tanıyorsunuz. Filmin tek eksiği senaryoda ki sadelik biraz daha orjinal bir senaryoyla çok daha muhteşem bir film olabilirmiş diyor insan sonunda ama genede benim kanımca tarantino nun efsane filmleri arasında yerini aldı . ( Bu arada Tarantino'yu oyuncu olarak görmekde güzeldi )

• 1 Şubat'a niye alırlar ki?
  • Süper film.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.