Şimdi Ara

Dji Osmo Action 4 Kamera Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar . Dji osmo action 4 aldım evde YouTube içeriklerimi çekmek için . Arka planı renkli olucak şekilde karşından bir çekim yapmayı planlıyorum ama kameranın renk ve video ayarları nasıl olmalı . İlk bir çekim yaptım 4k60 da baya kötü görüntü verdi tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Selamalar, bu konuda milyon tane video içeriği var fakat belki de çoğu İngilizce olduğu için faydalanamamış olabilirsiniz.

Çok kısa, net bir ayar söyleyeceğim onu yapın.

Düz çekim - geniş açı vs değil. 1 tık geniş de alabilirsiniz duruma göre.

4k/25-30fps. - 30fps ayarı varsa yapın, yoksa 25 de yeterli, üstü slow motion için var denebiliriz. Youtube için 1080p yeterli. Max 2.7k yapabilirsiniz.

D-log - her ne kadar bu çekim modu daha sonra videoda renk ayarı yapanlar için daha iyi olsa da renkleri seviyorsanız kullanabilirsiniz.

800 iso - iso genellikle ne kadar düşük ise o kadar iyidir. 100 yapabiliyorsanız yapın ama içerideki ışık koşulunuz neye el veriyor bilemem. max 800 yeterlidir.

1/50 - genellikle shutter speed fps değerinin 2 katı olur. Bu yüzden 1/50 yeterlidir. İsterseniz 1/100 de yapabilirsiniz zararı olmaz.

Genel olarak 4k/25 fps yeterlidir, diğer ayarlar otomatikte de kalabilir.

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Katkınız için ve öneriniz için çok teşekkür ederim gerçekten tam ihtiyacım olan buydu sağ olun :)

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum ben YouTube içerikli teknolojiye dahil içerik üretiyorum ve önümde bir masa karşım da bir kamera şeklinde bir oda ortamında çekimler yapıyorum bu cihaz bu söylediğiniz ayarlarda benim işimi görür mü ki ek ışık kaynaklarımda var güçlü bir şekilde

• music1905 M kullanıcısına yanıt

Görür. Alan derinliğine ihtiyacınız olmadığı için telefon bile görür. Işıklandırmaya göre ayarları değiştirirsiniz. Dji ın mimo programı üzerinden ayarlayabilirsiniz kamerayı karşınıza oturtunca. Hatta canlı yayın özelliği de olması lazım kamerada mimo üzerinden. Oradan direkt sonucu bile görebilirsiniz ekrandan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.