Şimdi Ara

DJI OSMO MOBİLE 3 GIMBAL 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENCE ALMAK İSTEYENLER İÇİN GAYET GÜZEL BİR FIRSAT.VISA KARTI OLANLAR VARSA ALIŞVERİŞ SONRASI VISA KARTLARINI KAYIT ETTİRDİKLERİ TAKTİRDE BİR SONRAKİ 300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ 50TL İNDİRİM KAZANABİLİR.ŞİMDİYE KADAR HİÇ OLUMSUZ YORUM GÖRMEDİM.

OSMO MOBİLE 3 LİNK

• DJI OSMO MOBİLE 3 GIMBAL 699 TL

Hep bu fiyatlardaydı..
  • Cihaz gerçekten süper ancak combo versiyon değil bu. Fark sadece hard case ve tripod.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben soyleyeyim olumsuz yorum, insanlar bu kadar para verdigu aleti kotulemek istemiyor maalesef.
    Flashlight modeu diye tabir ettigimiz el feneri gibi tutma olayi urun ergonomisinden dolayi olmuyor bu modelde. Ayrica dengelemek icin her seferinde ugrasmaniz gerekiyor, onceki modellerde vidali ayar vaedi ve bir kere ayarlayinca telefonunuza gore oldugu icin sabit kaliyordu. Bu en kotu ozellik bence. Alacaksaniz iphonedonun incelemesini oneririm.
    He bu arada fiyat da sicak degil maalesef.
  • paranizi cope atmayin dolar dusukken aliexpresden getirtim 350 tl ye 2 hafta kullanip sattim telefonu dusuruyor buyuk telefonlari tutma kabiliyeti yok pili eskidimi dahada kotu olur durumu kucuk telefon takicaksaniz 6s 7 gibi is gorur belki bu fiyata sicak filan degil.

• Yau biz paraya Nokia androidli telefon gördük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Ben soyleyeyim olumsuz yorum, insanlar bu kadar para verdigu aleti kotulemek istemiyor maalesef.
    Flashlight modeu diye tabir ettigimiz el feneri gibi tutma olayi urun ergonomisinden dolayi olmuyor bu modelde. Ayrica dengelemek icin her seferinde ugrasmaniz gerekiyor, onceki modellerde vidali ayar vaedi ve bir kere ayarlayinca telefonunuza gore oldugu icin sabit kaliyordu. Bu en kotu ozellik bence. Alacaksaniz iphonedonun incelemesini oneririm.
    He bu arada fiyat da sicak degil maalesef.
    Bahsettiğin zorluğa örnek bir video gönderme şansın varmı kardeş.Herkes bilgilenmiş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Smooth 4 belki bundan biraz daha fazla yetenekli ama android tarafında zayıf.
    Geniş açı kamerası olan bir telefon varsa eğer osmo 3 tasarımı sebebiyle kadraja girmiyor. Diğerlerinin hemen hemen tamamı bu noktada patlıyor.
    Telefonu sabitlemek her seferinde en fazla 10 saniye alıyor bence. Bir de tam sabitlemeseniz bile yine de sorun etmiyor. Tabi şarjı 15 saat gitmez 10 gider atıyorum ama yine de sorun değil bence.
    El feneri tutuşu evet olmuyor ama iphonedo incelemesinde olduğu gibi yan tutup sonra dikleştirmek mümkün.
    Ben baya araştırmıştım almadan önce. Fiyat performans olarak bunu tercih etmiştim. Sizin önerebileceğiniz başka ürün var mı

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube videolari izleyin, iphonedo gosteriyor incelemede bahsettiklerimi.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 10snde yapamiyorum valla, sen hizliymissin. Yapmasak da oluyor tabi ama sarji azaliyor belirgin sekilde bu sefer de. Cogu kullanici dikkat bile etmiyor zaten bu tam denge olayina.
    Ben de aliexpressten almistim kampanyadan, o yuzden bunu kullaniyorum. Baska model kullanmadigim icin bilmiyorum hocam. Joystick olmasi bu modeli one cikaran ozelliklerden bence. Takip mevzusu da sasirtici bir sekilde iyi. Bunu almasaydim smooth 4 alacaktim Trden ama onda da surekli bir seyler eksik kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 14 Şubat 2020; 19:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Hocam youtube videolari izleyin, iphonedo gosteriyor incelemede bahsettiklerimi.
    flashlight moduna baktım benim için pek gerekli birşey değil.Ben YOUTUBE KANALIM için almayı düşünüyorum.Dış mekan çekimlerinde sinematik manzara vs çekmek için kullanacağım.Birkaç yorumdan sonra bekleme kararı aldım.Biraz daha bekleyeceğim.
  • Bence fiyat gayet iyi, ilk çıktığında amazon’dan 783₺’ye almıştım o zamanlar tr’de yoktu ve tr’ye 1000₺ civarından giriş yaptı, fiyat neden bu kadar hızlı düştü anlamadım. İhtiyacı olan değerlendirsin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Bencede fiyat gayet uygun bakalım biraz daha bekleyelim ay sonuna biraz daha düşerse alacağım bir tane.
  • Neymiş acaba bu fiyata bu cihaz diye bakıyım demiştim meğersem telefon tutacağıymış

• Hard case olmasa bile tripodunu da muhakkak edinin

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Hard case olmasa bile tripodunu da muhakkak edinin
    Bende ahtapot tripod var onunla kullanmayı düşünüyorum.Normal set fiyatı 699..combo fiyatı 849 tl..Arada 150 lira var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Bende ahtapot tripod var onunla kullanmayı düşünüyorum.Normal set fiyatı 699..combo fiyatı 849 tl..Arada 150 lira var.

Alıntıları Göster
    Küçük tripodlarda var aynısından satılıyor. 150 tl farka deyecek bişe değil :D 100 liraya 180cm lik tripod aldım ben :D onun tepesine bile dikersin.
  • Dikey formatta video çekebileceğim ürün bilen var mı ? Osmo Mobile dışında?
    Zhiyun Smooth Q2 yatayda efsane ama dikeyde tutmak için açı yapıyorsunuz ve kullanışlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykonos.

Dikey formatta video çekebileceğim ürün bilen var mı ? Osmo Mobile dışında?
    Zhiyun Smooth Q2 yatayda efsane ama dikeyde tutmak için açı yapıyorsunuz ve kullanışlı değil.
    Herkes dikey mod çekim derdinde.Neden bu kadar önemli kardeş.örnekmbir video paylaşırmısın rica etsem.

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Gece kulübü tarzı işletmelerin Instagram hesaplarına içerik üretiyoruz.
    Canlı yayın talepleri oluyor. Bunun için de malum dikey mod gerekli.
    Ben de isterim Smooth Q2 ile işin içinden çıkayım ama maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.