Şimdi Ara

DJI yarışmasında Türkiye'yi temsil ettik ve kazandık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hobby ve profesyonel ürünleri ile tanınan DJI firmasının düzenlemiş olduğu "THE WORLD WIDE LANDSCAPE
    AERIAL VIDEO COLLECTION" yarışmasında türkiyeyi temsil ederek derece aldık. Bunu sizlerlede paylaşmak istedim.

merak edenler için link:http://www.dji.com/aerial-video-competition/

buradaki CAPPADOCIA isimli video.

Teşekkürler.

• Harika bir çekim yapmışsınız tebrikler ödüller de çok fiyakalıymış :)
    Tabi bu video için harcadığınız emek küçümsenemez..
  • warrer kullanıcısına yanıt
    Tebrikler çekimler çok güzel olmuş, hiç titreme olmadı mı yoksa montajda After Effect mi kullandınız? Sahne geçişlerindeki karartma süresi biraz daha az olsaydı, filmin tümüne ilişkin akışkanlık çok daha güzel olabilirdi. Sondaki gökyüzünden evlere doğru tilt sahnesi de fazla olmuş bana göre, insan bazen çok emek verdiği görüntülere kıyamıyor, bu yüzden koydunuz sanıyorum. Araçların hızlı gösterim yapıldığı sahne, filme ayrı bir renk katmış, bunu sabit bekleme yöntemiyle mi çektiniz merak ettim.
    Tekrar tebrikler ve başarılar...
  • Cok tesekkur ederim arkadaslar, odullerden ayri dunya capinda reklaminin yapilacak olmasi daha guzel aslinda, cekimlerde 2 teknik var birincisi hava cekimleri, ikincisi time lapse, hicbir stabilite yazilimina girmemis ham goruntulerdir, sadece color correction var. Goruntulerin hepsi karartma sureleri gecisleri bilincli olarak bu sekilde yapildi, belli kurallara uydurabilmek icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.