Şimdi Ara

DL Dvd sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden okutabildiğim ve yazdırabildiğim Dual Layer Dvdleri artık yakamıyorum. Diyeceğim şu ki lensi temizle(t)sem tekrar kullanılabilr duruma gelir mi? (LG Super Multi GSA-H55N)

• DLDVD leri boşverin, hata oranı çok yüksek, yeni DVDRW dahi yazamayabiliyor. Eminim normal DVD lere yazılmayacak veri yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

DLDVD leri boşverin, hata oranı çok yüksek, yeni DVDRW dahi yazamayabiliyor. Eminim normal DVD lere yazılmayacak veri yoktur.

Malesef Xbox 360 oyunları normal DVDlere yazılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RossoNeroBianco -- 9 Ocak 2012; 22:31:49 >
  • O zaman yeni bir RW ile 2x hızında deneyin, temizletsende fayda etmeyebilir.
  • Zaten hep " 1x "hızında yazdırıyorum, hız önemli değil benim için. 2 adet DVD RW'm varken yeni bir tane daha almak istemiyorum, biri bu Lg -ki hiç okumuyor-, diğer Philips DVDR 1640 ise çok fire veriyor, Verbatimlerin %40'ı çöpe gidiyor. Alacaksam da doğru düzgün bir tane almayı düşünüyorum, Dl için ne önerirsiniz?
  • Bendede Philips DVDRW kullanıyorum, ilk zamanlar farklı markalar denedim problem oldu, o zaman öğrendim desteklemediği markalarda sorun olabiliyor. Şimdi Philips marka dvd kullanıyorum, şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı, fire dahi vermedi. Philips marka bulabilirsen bir dene istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Yazma problemi..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.