Şimdi Ara

DLC - BÖLGE KODU UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usa psnden dlc satın alsam 3. bölge oyunda çalışır mı ?
    sonuçta ikisi de ntsc..
    bana çalışır gibi geliyo ama emin değilim.. deneyen var mı önceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jointiakis -- 23 Mart 2010; 12:49:26 >

• çalışmaz alıcağın dlc ler oyunun bölge koduyla aynı olan psn lerden alman gerekir
  • hmmm ikisi de ntsc ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: jointiakis

hmmm ikisi de ntsc ama

us psn 1.bölgedir senin oyun ise 3.bölge sen ancak hong kong psn den alman lazım
  • sony'nin bu saçma işlere acil çözüm getirmesi lazım
  • quote:

sony'nin bu saçma işlere acil çözüm getirmesi lazım

aynen katılıyorum.Neden bölge ayrımı varki sonuçta oyun aynı oyun, bölgelere göre ekstra özellikler vs.yok .Aynı şey blueray filmler ve ps2 oyunu oynatabilen versiyonlar içinde geçerli .Neden ben ntsc olan konsolumda pal film izleyemiyorum ya da ps2 oyunlarını ntsc veya region free almak zorundayım.

Not:Belki de Sony den kaynaklı bir durum olmayabilir blueray üreticilerinden dolayı olabilir(Filmler için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

hmmm ikisi de ntsc ama

us psn 1.bölgedir senin oyun ise 3.bölge sen ancak hong kong psn den alman lazım

http://www.playstation3.web.tr/index.php?/topic/4681-psn-abddeki-dlc-3-bolgede-calisiyor/

elemanın birisi çalıştırmış ama

• USA psn'den 3. bölge Fight night round 4 için kredi kartıyla dlc aldım sorunsuz yüklendi

demek ki oluyormuş
  • benimde psn hesabım usa fakat oyunlar hep pal alıyorum , bu yüzdende dlcleri oynayamıyorum bir türlü .PSN hesabımıda değiştiremiyorum insan trophylerine acıyor....
  • pal oyun alma hafız sende.
    1. ya da 3. bölge al
  • Bazı oyunlarda hem 1. hem 3. bölge dlc uyuyor RE5 bunlardan biri ama bazı oyunlarda UC2 mesela 2. bölge uk psn kart bile uymuyor. Ülke ayrımı bile var cd üzerindeki bles00... yazan kod ile ilgili o kadar yani
  • oyunları shop.to dan alıyorum , bu nedenle 2. bölge oluyor.Peki 1.bölge alsam online oynarken bir sıkıntı olur mu??(bağlantı yavaşlaması gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

oyunları shop.to dan alıyorum , bu nedenle 2. bölge oluyor.Peki 1.bölge alsam online oynarken bir sıkıntı olur mu??(bağlantı yavaşlaması gibi)

Yavaşlığı bilmemde server farklılığından arkadaşlarınla oyun oynamayabilirsin. Örneğin pes te pal oyunlar eu serverdan ntsc oyunlar us serverdan çalışıyor. pal ile ntsc oyunlu 2 arkadaş karşılıklı maç yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

oyunları shop.to dan alıyorum , bu nedenle 2. bölge oluyor.Peki 1.bölge alsam online oynarken bir sıkıntı olur mu??(bağlantı yavaşlaması gibi)

Yavaşlığı bilmemde server farklılığından arkadaşlarınla oyun oynamayabilirsin. Örneğin pes te pal oyunlar eu serverdan ntsc oyunlar us serverdan çalışıyor. pal ile ntsc oyunlu 2 arkadaş karşılıklı maç yapamaz.

o zaman sıkıntı olur artık dlc leri es geçeriz napalm
  • regıon free oyunlara hangi psnden ındırmek lazım ?
  • bazı dlc ler çalışıyor mesela benim re5 asia yani bölge 3 usa dan aldığım dlc çalışıyor versus mod araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

regıon free oyunlara hangi psnden ındırmek lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

regıon free oyunlara hangi psnden ındırmek lazım ?

oyun rf bile olsa bölge kodu var zaten ps3 de bildiğim kadar bölge kilidi yok zaten hepsi rf kaç yazıyorsa o bölgeninkini alıcan dostum
  • rf olanlar 4. bölge oluyo
  • kardeşim oyunların hepsi rf eğer ona almak istiyorsan 4 bölge psn den alcan dlc leri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.